- 18 Mayıs 2015
- 1.223
- 704
- 43
- Konu Sahibi pembesteteskop
-
Bence elbet buluruz birini ya.. hiç olmadı okulun son senesi düzgün gördüğüm birine direkt açılırım diyorum
Bu zamanda kızlar erkeklerin peşinden koşuyor diyorlar bu algı bana çok ters inş öyle bi durumla karşılaşmayız.
neden söyleyemezsin canım ? Problem ne ?Ben de aynı durumdayım hoşlandığım biri var ama söyleyemiyorum, söyleyemem. Keşke erkek olsaydım diyorum bazen. Söylerim cesaretim var ama karşı tarafın odun çıkma ihtimali var.
aynen öyle.. paylaşmak çok doğru bir tanım oldu. ayrılsak bile ilerde anlatacağım güzel bir anı olark kalsın istiyorum. Ünv yi hiç bir şey yaşamadan bitirmek istemiyorum. Ama kendimizi de şartlandırmamız gerek sanırım. İlla şu yerde şu zamanda olsun diye.herkes tabiki de %100 mutlu olamaz hiçbir şey dört dörtlük değil ama insan bir şeyler paylaşcağı birini istiyor yani
bir alo ile gelcek birini ne bileyim yanında güvende hissedeceğin ortak hayallerinizin olcağı birini
en son lisede oldu 22 yasındayım üni son sınıfım ee artık benimde duygusal anlamda taşma zamanım geldi
beni beğeninde benim yaşam tarzım ve ideallerimle alaksı olmuyor
Hoşlandığın kişiyle arkadaş mısın peki?Ben de aynı durumdayım hoşlandığım biri var ama söyleyemiyorum, söyleyemem. Keşke erkek olsaydım diyorum bazen. Söylerim cesaretim var ama karşı tarafın odun çıkma ihtimali var.
aynen öyle.. paylaşmak çok doğru bir tanım oldu. ayrılsak bile ilerde anlatacağım güzel bir anı olark kalsın istiyorum. Ünv yi hiç bir şey yaşamadan bitirmek istemiyorum. Ama kendimizi de şartlandırmamız gerek sanırım. İlla şu yerde şu zamanda olsun diye.
eski konunu hatırlıyorum ben senin. bizim okul da haremlik-selamlık. öyle olunca da iş daha zor. ama milletin sen kantine gittin diye arkandan laf etmesine takılma. aptal aptal konuşsun millet boşver sana nehahah davulun sesi uzaktan hoş geldi bana desene:)
Tıpçı erkekleri bilirsin o zaman. Genelde çoğu tipsiz ve ders dışında konuşacak şeyleri olamayan tipler. Bi kaç tane normal vardı onlar da kapılıyor
Aynen siyasi görüşü, kültürü, hayata bakış açısı bana uymayan insanlar niye beni tercih eder anlamıyorum mesela? Benim de çok uzun zaman oldu. Zaman zaman taşıp zaman zaman sallamıyorum artık. Hadi önceden beğendiğim kimse yoktu, takmıyordum; şimdi de var söyleyemiyorum. Ne biçim kader?herkes tabiki de %100 mutlu olamaz hiçbir şey dört dörtlük değil ama insan bir şeyler paylaşcağı birini istiyor yani
bir alo ile gelcek birini ne bileyim yanında güvende hissedeceğin ortak hayallerinizin olcağı birini
en son lisede oldu 22 yasındayım üni son sınıfım ee artık benimde duygusal anlamda taşma zamanım geldi
beni beğeninde benim yaşam tarzım ve ideallerimle alaksı olmuyor
zaten tüm bu çekincelerimiz, adım atmamamızın sebebi de ya özgüven eksikliği ya mahalle baskısı.kızların çok iyi taktikler yaptığını biliyorum ama ben o taktikleri yapabilenlerden biri değilim malesef acaba benim dalga mı geçerler neyine güvendin de bana yazıyorsun tarzında düşünürler mi diye saçma bir takıntım da var
Aynen siyasi görüşü, kültürü, hayata bakış açısı bana uymayan insanlar niye beni tercih eder anlamıyorum mesela? Benim de çok uzun zaman oldu. Zaman zaman taşıp zaman zaman sallamıyorum artık. Hadi önceden beğendiğim kimse yoktu, takmıyordum; şimdi de var söyleyemiyorum. Ne biçim kader?
evet zaten okulu sevemiyorum bi de her gittiğimde amfide, kantinde, kütüphanede sarmaş dolaş çiftler üzüyor beni istemsizce kendimi suçluyorum. Sen beceremiyosun hiç bi erkekle arkadaşlığın bile yok diyorum.eski konunu hatırlıyorum ben senin. bizim okul da haremlik-selamlık. öyle olunca da iş daha zor. ama milletin sen kantine gittin diye arkandan laf etmesine takılma. aptal aptal konuşsun millet boşver sana ne
zaten tüm bu çekincelerimiz, adım atmamamızın sebebi de ya özgüven eksikliği ya mahalle baskısı.
Ben mesela şey diyorum şu çocuğa normal arkadaşça yazsam da hemen yanlış anlayacak, tüm erkek grubuyla mesajımı okuyacaklar, adım çıkacak falan.. saçma biliyorum ama engel olamıyorum.
Bence de en azından hoşlandığınız birinin olması bile güzel. Eğer sevgilisi olmadığından eminseniz bir adım atabilirsiniz. nasıl olur bilemem ama inş olur <3Aynen siyasi görüşü, kültürü, hayata bakış açısı bana uymayan insanlar niye beni tercih eder anlamıyorum mesela? Benim de çok uzun zaman oldu. Zaman zaman taşıp zaman zaman sallamıyorum artık. Hadi önceden beğendiğim kimse yoktu, takmıyordum; şimdi de var söyleyemiyorum. Ne biçim kader?
böyle düşünen bir tek ben varım sanardım :) ya da ya başka sevdiği , hoşlandığı varsa rezil olurum diyorum.arkadaşlarına outucak hepsiyle bir yerde karşılaşıcaz ve hepsi birden mana içeren şekilde bakıcak fln....
ben de okulu sevmiyorum, dersin ortasında bile mucuklaşan çiftlerin ağızlarının ortasına çarpasım geliyor. ama böyle yani her yer böyle, ne yapacaksın?evet zaten okulu sevemiyorum bi de her gittiğimde amfide, kantinde, kütüphanede sarmaş dolaş çiftler üzüyor beni istemsizce kendimi suçluyorum. Sen beceremiyosun hiç bi erkekle arkadaşlığın bile yok diyorum.
selam veriyorum tabi ki, ama sadece o kadar. hep gruplaşmalar var ve gidip bi gruptan erkekle özellikle arkadaşça da olsa nasıl yakın olurum bilmiyorumben de okulu sevmiyorum, dersin ortasında bile mucuklaşan çiftlerin ağızlarının ortasına çarpasım geliyor. ama böyle yani her yer böyle, ne yapacaksın?
madem bu kadar çekincen var önce erkeklerle normal arkadaş olmakla başla. selam ver konuş işte, ne olacak ki? neden seni yanlış anlasın?
Bir gün tanıştım bir kaç cümle konuştum ve bir daha göremeyeceğim. O yüzden.. Yakınlığım yok. Çevremden değil. Teli neti var ama söyleyemem. Daha önce çok düzgün bulduğum birine adım attım iyi olmadı. O yüzden istemiyorum. Havalanıyorlar sanırım. Sevgilisi yok o da benden hoşlandı ama o da gurur yapıyordur. Aynı ortamda bulunabilsek belki değişir durum ama şimdilik böyle. Onu ekleyerek ve beğenerek adım attım gibi zaten. Daha fazlasını yapamam. Benim de umudum kalmadı artık. Yalnızlığa ruhum çok alıştı.neden söyleyemezsin canım ? Problem ne ?
Bir gün tanıştım bir kaç cümle konuştum ve bir daha göremeyeceğim. O yüzden.. Yakınlığım yok. Çevremden değil. Teli neti var ama söyleyemem. Daha önce çok düzgün bulduğum birine adım attım iyi olmadı. O yüzden istemiyorum. Havalanıyorlar sanırım. Sevgilisi yok o da benden hoşlandı ama o da gurur yapıyordur. Aynı ortamda bulunabilsek belki değişir durum ama şimdilik böyle. Onu ekleyerek ve beğenerek adım attım gibi zaten. Daha fazlasını yapamam. Benim de umudum kalmadı artık. Yalnızlığa ruhum çok alıştı.
Evet güzel ama acıdır ki ulaşamıyorum. Beğendiğim ikinci kişi. Ben pek kolay beğenmem. O da çok nadir bulunabilir benim için. Ama umutsuzum.Bence de en azından hoşlandığınız birinin olması bile güzel. Eğer sevgilisi olmadığından eminseniz bir adım atabilirsiniz. nasıl olur bilemem ama inş olur <3
Devamı gelmiyor be güzelim. Sanmam. Arkadaş olarak eklediğimi de düşünebilr sonuçta bunlar normal şey günümüzde sosyal medyada. Ki o manada da eklediğim insanlar oluyor sevdiğimden ekliyorum ben insanları. Bilmiyorum ondan hiiç bir tepki yok. Paylaşımlarımı beğenme yok.hiçbir şey yapmamış da değilsin aslında
naber nasılsın diye yazsan ? belki o da hareketlenirDevamı gelmiyor be güzelim. Sanmam. Arkadaş olarak eklediğimi de düşünebilr sonuçta bunlar normal şey günümüzde sosyal medyada. Ki o manada da eklediğim insanlar oluyor sevdiğimden ekliyorum ben insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?