- 30 Nisan 2016
- 4.044
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi pembesteteskop
-
Allah'tan beğenmediğim gelip söylemedi hiç.Öyle olsaydı benim yaşadığımı başka birine yaşatmış olurdum.Gerçi ben cevap verirdim ve halden anlardım.Neyse ya,elbet bir gün buluşacağız,bu böyle yarım kalmayacak.:)Nefret ediyorum bu ilişki durumlarından , bir türlü istediğimiz olmuyor. Beğenmediklerin gelir söyler, her şeyi yapar; beğendiğine gidip söyleyemezssin ya da söylersin reddeder odunlar. Kibarlık sıfır.
Evet haklısın. Ben arkadaş olarak da olsa yazamıyorum kendiliğimden. Ne bileyim kızları görüyorum beraber yemekhaneye gidiyolar, facebooktaki eski fotolarına yorum yapıyorlar. bunlar benim görüklerim. Kesin gün boyu mesajlaşmalar da vardır. Sonrası geliyor zaten. Ama ben hemen yanlış anlar diye arkadaşça da yaklaşamıyorum ve bu çok yanlış biliyorumBen de belli etmem.Karşı taraf şok olur.:)İşte insanlar da böyle şok etkisi yaratıyorum.
Benim bildiğim ve klasik olan şudur;önce arkadaş arkadaş :) konuşursun.Eğer karşı taraf da hoşlanıyorsa o açılır önce.Yani bu iş erkek de bitiyor.
Veya sürekli ona bakarsın,onunla konuşurken tavrın değişir vs.Yani ondan hoşlandığını tabiri caizse gözüne sokarsın.Erkekler ancak böyle anlıyor sanırım.Bu yazdıklarım genelleme.Yani sadece varsayım.
Bu arada yaşıtız.:)
ya evet kimse o konuya değinmemiş. Aslında bu aralar canımın sıkkın olmasında büyük bi etken. Kız sürekli kendinden ve sevgilisnden bahsediyo. Baya da yakınım önceden hiç rahatsız etmezdi ama ben olsam meselabununla ilgili bir taktik var mı vs bilmiyorum ama ben en yakın arkadaşınla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. bence o kızla çok yakın olma artık. nefret ederim sürekli sevgililerinden bahseden kızlardan. yani hayatları ve tek odak noktaları o oluyor,çok sıkıcı bence nasıl çekiyorsun?
ben olsam çoktan kaçmıştımboş birine benziyor,daha dolu arkadaşlar bul
aynen öyle bana da ancak internetten sçma sapan insanlar yazıyor. Kimisi benim bölümümden başka okuldan ama internetle tanışmak istemem kimseyle deNefret ediyorum bu ilişki durumlarından , bir türlü istediğimiz olmuyor. Beğenmediklerin gelir söyler, her şeyi yapar; beğendiğine gidip söyleyemezssin ya da söylersin reddeder odunlar. Kibarlık sıfır.
ya çok talısınız <3 istediğiniz kadar anlatabilirsiniz tabi :)bana sorulmadı ama atlayayım
az önce de dedim ya ilk buluşma için ben zarf attım diye. sonra da ilgisini ilk gösteren ben oldum. ne bileyim ufak dokunuşlar vs. zaten görüşme sıklığınızın artmasından, tüm günü beraber geçirmeye başlamanızdan ya da bolca mesajlaşmaktan anlıyosunuz aradaki şeyin arkadaşlık olmadığını. illa bas bas ben senden hoşlanıyorum konuşması yapılmasına gerek yok. bizde yeşil ışık yakıp onun açılmasını sağlama gibi bi şey olmamıştı, ben ilgimi gösterdikçe o da gösterdi öyle öyle oldu işte
oldu mu oluyor, zamanla senin müdahale etmene gerek kalmadan gerçekleşiyor yani. inan ben de hiiç beklemezdim ama oldu, bunları düşünme bence
Gerçekten tam tesadüf olmuş sizinki :) olacağı varsa oluyor hakkaten demek ki.. Teşekkür ederim <3Tamamen tesadüftü.Yurtdışına staja gittiğimde kendisi telefoncuda çalışıyordu.Benimde telefonum yurtdışında çekmiyordu tesadüfen onun çalıştığı dükkana girdim orada epey yardımcı oldu.Orada Türk bir adam vardı dükkanına yemek yemeye gittiğim ona gidip rica etmiş...derken evlenmeye karar verdik orada kalabilmem için:)
Allah'tan beğenmediğim gelip söylemedi hiç.Öyle olsaydı benim yaşadığımı başka birine yaşatmış olurdum.Gerçi ben cevap verirdim ve halden anlardım.Neyse ya,elbet bir gün buluşacağız,bu böyle yarım kalmayacak.:)
yok yahu ne mutluluğu o kadar tatlı tatlı anlattım ama biz ayrıldık 2 ay olduya çok talısınız <3 istediğiniz kadar anlatabilirsiniz tabi :)
ne güzel olmuş dilerim hep mutlu olursunuz. Ben insanları ne der, beraber kantinde otursak hemen yanlış anlar arkamdan dedikodum yapılır diye de biraz çekiniyorum.
Tüm iyiler , yakışıklılar kapıldı şu an%90'ı ayrılıyor onların merak etme
Yok tanışma sakın. Onlar sakat tipler. Sapık oluyorlar genelde.aynen öyle bana da ancak internetten sçma sapan insanlar yazıyor. Kimisi benim bölümümden başka okuldan ama internetle tanışmak istemem kimseyle de
hahah pardon o zaman :) evet zor tabi dersler ama mesela kütüphenede beraber çalışan çiftleri görünce imrenmiyor değilim. senin hangi bölüm?yok yahu ne mutluluğu o kadar tatlı tatlı anlattım ama biz ayrıldık 2 ay oldu
sen de tıp 2ymişsin. dersler ağır değil mi? valla ben dersten aşk acısı çekmeye vakit bulamıyorum
Birlikte olanlar da mutlu olmuyor %100. o içimi rahatlatıyor. Onlar da mutsuzlar bi süre sonra.Bende sendenim aynı durumdayım...
Bilmesem görmesem istemem ama insan yanında sevcek, sevilcek birini istemiyor değil...
Bazen değil çoğunlukla düşünüyorum yani acaba benimde hayatımda birileri olck mı diye herkes mutlu olcakmış da ben tek kalıcakmışım gibi hissediyorum
aynen öyleYok tanışma sakın. Onlar sakat tipler. Sapık oluyorlar genelde.
tıp ama biz zaten birlikte çalıştığımızda beni çıldırtıyodu o yüzden imrenmiyorumhahah pardon o zaman :) evet zor tabi dersler ama mesela kütüphenede beraber çalışan çiftleri görünce imrenmiyor değilim. senin hangi bölüm?
Bence elbet buluruz birini ya.. hiç olmadı okulun son senesi düzgün gördüğüm birine direkt açılırım diyorumBende sendenim aynı durumdayım...
Bilmesem görmesem istemem ama insan yanında sevcek, sevilcek birini istemiyor değil...
Bazen değil çoğunlukla düşünüyorum yani acaba benimde hayatımda birileri olck mı diye herkes mutlu olcakmış da ben tek kalıcakmışım gibi hissediyorum
Birlikte olanlar da mutlu olmuyor %100. o içimi rahatlatıyor. Onlar da mutsuzlar bi süre sonra.
hahah davulun sesi uzaktan hoş geldi bana desene:)tıp ama biz zaten birlikte çalıştığımızda beni çıldırtıyodu o yüzden imrenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?