Yok mu Nisanda transferi olanlar

Ben idrar testini 9cu gün yaptım pozitif cikmisti
Bende yaparım galiba dayanamam test Çok aceleci bir yapım var bu arada canım. Ekstra neler yaptın tutması için Nar suyu. Ananas ve ceviz aldım bugün Destekliyor diye duydum

Bende yaparım galiba dayanamam test Çok aceleci bir yapım var bu arada canım. Ekstra neler yaptın tutması için Nar suyu. Ananas ve ceviz aldım bugün Destekliyor diye duydum
Ekstra bisey yapmadım ben su meyve 3 gun yattim sonraki günler kalkindim ama ev isi temizlik asla yapmadım bide moralimi yüksek tuttum hep olumlu düşündüm birde bolca kuran okuyup dua ettim meryem suresi ve yasin okudum her cuma allah'a şükür güzel sonucu aldik

Henüz demedi reglin 21.günü çağırdılar ama sadece 1 tane iğne vericez dedi merak ettim doğrusu
Bana da bir tane igne vercez demislerdi ayni senin gibi meraktaydim.da o bir kutu ama baya uzun kullanimlik.cunku dedigim gibi hergun doktorun dedigi kadar unite yapiyorsun.ben 10 unite yapiyorum.sanirim o kutu 20 unite kullanimlik 14 gunlukmus.ben yarisini yaptigima gore 28 gun gidecek bana demektir kontrolume kadar da 21 gun olucak.sonra devam edip etmiycegimi o gun ogrenicem ben de.bakalim sana ne diycekler.21.gune var mi daha senin?

Merhaba kızlarr sizleri gizliden gizliye takip ediyordum hep yorumlarınızı okuyordum bana da destek oluyordu sonunda bende hayır olup yazayım dedim. Bende ayın 9nda iki tane embryo transferi oldum test günümü bekliyorum bugün dayanamayıp test yaptım ince silik bir çizgi çıktı. İnşallah güzel haberlerimizi alırız beraber

Eklentiler

• 15554119726951509455485.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 40
Maşallah canım gözün aydın kaçıncı gün embriyosuydu

Sağolasın canımmm valla cumartesi yumurta toplandı döllenme oldu dediler salı günü transfer oldu ilk gün sayılmıyorsa üç oluyo. İki tane istedim bakalım ikisi de tutunacak mı

Bir de merak ediyorum transfer olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Kasığında seğirme olan oluyor mu? Yada bana mı öyle geliyor

Sağolasın canımmm valla cumartesi yumurta toplandı döllenme oldu dediler salı günü transfer oldu ilk gün sayılmıyorsa üç oluyo. İki tane istedim bakalım ikisi de tutunacak mı
Aa aynı benimde cumartesi toplandı salı transfer oldu iki tane benimki de ya ne güzel seninki tutmuş maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ben cuma günü yapacam testi öncesinden yapmaya cesaretim yok

Çok sevindim ya 5.gün embriyosu mıydu

Sorma idrar damlattım gözlerimi açıp bakamadım ağlıcaktm neredeyse ya çıkmazsa diye ama böyle gördüm. Sonra doktoruma mesaj attım bekle az daha hemen sevinme en azından cuma günü kan ver dedi

Sorma idrar damlattım gözlerimi açıp bakamadım ağlıcaktm neredeyse ya çıkmazsa diye ama böyle gördüm. Sonra doktoruma mesaj attım bekle az daha hemen sevinme en azından cuma günü kan ver dedi
İnşallah kanda da çıkar canım cuma günü hepimiz güzel haberler veririz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…