Transferin ertesi gününden saymaya baslaniyorsa 7. GunKaçıncı gün yaptınız,
Bende yaparım galiba dayanamam test Çok aceleci bir yapım varBen idrar testini 9cu gün yaptım pozitif cikmisti
Ekstra bisey yapmadım ben su meyve 3 gun yattim sonraki günler kalkindim ama ev isi temizlik asla yapmadım bide moralimi yüksek tuttum hep olumlu düşündüm birde bolca kuran okuyup dua ettim meryem suresi ve yasin okudum her cuma allah'a şükür güzel sonucu aldikBende yaparım galiba dayanamam test Çok aceleci bir yapım varbu arada canım. Ekstra neler yaptın tutması için Nar suyu. Ananas ve ceviz aldım bugün Destekliyor diye duydum
Bana da bir tane igne vercez demislerdi ayni senin gibi meraktaydim.da o bir kutu ama baya uzun kullanimlik.cunku dedigim gibi hergun doktorun dedigi kadar unite yapiyorsun.ben 10 unite yapiyorum.sanirim o kutu 20 unite kullanimlik 14 gunlukmus.ben yarisini yaptigima gore 28 gun gidecek bana demektir kontrolume kadar da 21 gun olucak.sonra devam edip etmiycegimi o gun ogrenicem ben de.bakalim sana ne diycekler.21.gune var mi daha senin?Henüz demedi reglin 21.günü çağırdılar ama sadece 1 tane iğne vericez dedi merak ettim doğrusu
Canım beklemek zor benim daha 1. Gün anlıyorum ama erken test yapmak moral bozabilirSabah yine idrar testi yaptım negatif 7. Gün ((
Maşallah canım gözün aydınMerhaba kızlarrsizleri gizliden gizliye takip ediyordum hep yorumlarınızı okuyordum bana da destek oluyordu sonunda bende hayır olup yazayım dedim. Bende ayın 9nda iki tane embryo transferi oldum test günümü bekliyorum bugün dayanamayıp test yaptım ince silik bir çizgi çıktı. İnşallah güzel haberlerimizi alırız beraber
Aa aynı benimde cumartesi toplandı salı transfer oldu iki tane benimki de ya ne güzel seninki tutmuş maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ben cuma günü yapacam testi öncesinden yapmaya cesaretim yokSağolasın canımmmvalla cumartesi yumurta toplandı döllenme oldu dediler salı günü transfer oldu ilk gün sayılmıyorsa üç oluyo. İki tane istedim bakalım ikisi de tutunacak mı
Çok sevindim ya 5.gün embriyosu mıyduMerhaba kızlarrsizleri gizliden gizliye takip ediyordum hep yorumlarınızı okuyordum bana da destek oluyordu sonunda bende hayır olup yazayım dedim. Bende ayın 9nda iki tane embryo transferi oldum test günümü bekliyorum bugün dayanamayıp test yaptım ince silik bir çizgi çıktı. İnşallah güzel haberlerimizi alırız beraber
İnşallah kanda da çıkar canım cuma günü hepimiz güzel haberler veririz umarımSorma idrar damlattım gözlerimi açıp bakamadım ağlıcaktm neredeyse ya çıkmazsa diye ama böyle gördüm. Sonra doktoruma mesaj attım bekle az daha hemen sevinme en azından cuma günü kan ver dedi
Seninle aynı zamanda doğurmak nasip olacak inşallahİnşallah kanda da çıkar canım cuma günü hepimiz güzel haberler veririz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?