Yok mu Nisanda transferi olanlar

Benim yerleşme kanaması falan olmadı hiç sadece adetliymisim gibi ağrılarım oldu halada öyle arada migde bulantısı oluyor

Haklisin canım başka çaremiz yok galiba

Merhaba hanımlar benim bugün 10. günümmüş ben 12 sanıyordum çatlatma iğnesi beklerken tekrardan gonal f ve cetrodite verdi doktorum yarın yada çarşamba tekrar geleceğim inşallah hayırlısı olur bu aya taze transferim yetişmeyecek sanırım

Önemli olan sonuç ama degil mi maşallah gebeliginiz saglık la hayırla devam etsinbana da tüm arkadaşlara da nasip olsun
Tabiki önemli olan sonuç ben morel ve stres konusunun önemli olduğunu düşünüyorum asla moralimi bozmadim inandım dua ettim çok şükür kaliteli değil falan dedi doktor ama rabbimiz izin verdi pozitifi gördüm

Kesinlikle katılıyorum ama zaman zaman da acaba tuttu mu tutmadı mı diye aklıma takılıyor düşünceye dalıyorum Rabbim ol desin oluversin saglık la hayırla

Kesinlikle katılıyorum ama zaman zaman da acaba tuttu mu tutmadı mı diye aklıma takılıyor düşünceye dalıyorum Rabbim ol desin oluversin saglık la hayırla
Benim de takiliyordu öyle sonra kalkıyodum meryem suresi okuyodum yasin okuyodum rahatliyodum tavsiye ederik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…