- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
Ay hadi inşallah canım hepimiz bebişleri ize kavuşalımOlmasi sart degil gonlunu ferah tut canim kimilerinin gebelik belirtileri hic olmuyo ama gebe oluyolar her bunye farkli reaksiyon veriyo yani no panik
Transfer olduğumuz günü saymıyoruz ertesi günden saymaya başlıyoruz 10 gun icinde kanda çıkıyor sonuç ben idrarda gördüm gerçi ama herkes de farklı olurAz once bende bunu dusunuyodumbilen varsa yazsin bacilar
Ben de kullaniyorum lucrin 5mg/ml.onun yaninda da estrofem bant basladim dondurulmus var benim de.hayirlisi olsun insallah
Haklisin canım başka çaremiz yok galibaCanım ben Protestan iğneye yarın başlıyorum 3 gün önce. Kontrolde 8mm ne kadar kalınlaşırsa o kadar iyi olur sonuç dedi bende güvendim sözüne. Doktorumuza güvenelim zaten başkada Çaremiz yok güvenmekten başka
Yok ben 13 gundur kullaniyorum.hergun 10 unite yapiyorum.daha ne kadar kullancam tam bilmiyorum.dr birak diyene kadar kullancam.sen basladinmi.birsey demedi mi doktorunBir seferlik kullanılan bir iğne mi
Hadi hayirli olsun canim sımsıkı tutunsunlar insallah.Merhabalar benim transfer oldu bugün sonunda iki tane 3. Gün embriyosu
HımmAz önce bende okudum canim 5. Gun embriyosu ya o gün yafa ertesi gün tutuyomus
Hayırlı olsun kardeşimMerhabalar benim transfer oldu bugün sonunda iki tane 3. Gün embriyosu
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu acabaTransfer olduğumuz günü saymıyoruz ertesi günden saymaya başlıyoruz 10 gun icinde kanda çıkıyor sonuç ben idrarda gördüm gerçi ama herkes de farklı olur
3.gun canim ve embriyolarim çok kaliteli değil demişti doktorSizin kaçıncı gün embriyosuydu acaba
Önemli olan sonuç ama degil mi3.gun canim ve embriyolarim çok kaliteli değil demişti doktor
Tabiki önemli olan sonuç ben morel ve stres konusunun önemli olduğunu düşünüyorum asla moralimi bozmadim inandım dua ettim çok şükür kaliteli değil falan dedi doktor ama rabbimiz izin verdi pozitifi gördümÖnemli olan sonuç ama degil mimaşallah gebeliginiz saglık la hayırla devam etsin bana da tüm arkadaşlara da nasip olsun
Kesinlikle katılıyorum ama zaman zaman da acaba tuttu mu tutmadı mı diye aklıma takılıyor düşünceye dalıyorum Rabbim ol desin oluversin saglık la hayırlaTabiki önemli olan sonuç ben morel ve stres konusunun önemli olduğunu düşünüyorum asla moralimi bozmadim inandım dua ettim çok şükür kaliteli değil falan dedi doktor ama rabbimiz izin verdi pozitifi gördüm
Benim de takiliyordu öyle sonra kalkıyodum meryem suresi okuyodum yasin okuyodum rahatliyodum tavsiye ederikKesinlikle katılıyorum ama zaman zaman da acaba tuttu mu tutmadı mı diye aklıma takılıyor düşünceye dalıyorum Rabbim ol desin oluversin saglık la hayırla
Evet dua ferahkatıyorBenim de takiliyordu öyle sonra kalkıyodum meryem suresi okuyodum yasin okuyodum rahatliyodum tavsiye ederik
Herşey dua üzerine sabır arkadaşım allah yardim eder sabır.. .Evet dua ferahkatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?