Yok mu Nisanda transferi olanlar

Henüz demedi reglin 21.günü çağırdılar ama sadece 1 tane iğne vericez dedi merak ettim doğrusu
Yok ben 13 gundur kullaniyorum.hergun 10 unite yapiyorum.daha ne kadar kullancam tam bilmiyorum.dr birak diyene kadar kullancam.sen basladinmi.birsey demedi mi doktorun

Hanımlar bende tüp bebek sürecindeyim bugün iğnemin 3.günü gonal f 450 den günlük 225 mg yapıyorm bu iğneyi yaparken çevirdiğimde ve çıkarırken bır ıkı damla akıyor bu normal mi ben mi yanlış uyguluyorm sıfırlandıktan sonra 5 6 sn.de içinde bekletiyorm ama yine aynı bır de mesela 450 lik iğneyi 2 seferde vuruluyorm ve az da olsa içinde kalıyor herkeste bu şekilde mi

Dibinde kalan sana az geliyor ama 3.defaki iğnene onu da çek atma yani cnm
Bir iki damla çıkması hava kaldığı için olabilir

Dibinde kalan sana az geliyor ama 3.defaki iğnene onu da çek atma yani cnm
Bir iki damla çıkması hava kaldığı için olabilir
Ben kalem olanı kullanıyorm canm hazır.evet kabarcık vardı bır ıkı uc damla cıktı iğnemi yaptm ama sonra tekrar kabarcık vardı işlem bittiğinde

Ben kalem olanı kullanıyorm canm hazır.evet kabarcık vardı bır ıkı uc damla cıktı iğnemi yaptm ama sonra tekrar kabarcık vardı işlem bittiğinde
kalem gibi dediğin bilemedim cnm küçük iğneler dozunu kendim çekip ayarlıyordum

kalem gibi dediğin bilemedim cnm küçük iğneler dozunu kendim çekip ayarlıyordum
Benım sırıngam hazır ben sadece bır yerınde doz ayarlama bölmesi var ordan ayarlayıp direk vuruluyorm bır kaç damla çıkınca eksik mi alıyorm dıye üzüldüm bugün kabarcıkları yok edeyim derken 3 4 damla gitti de

Hım anladım cnm bi dahakine daha dikkatli davranırsın bişey olmaz

Test yaptin kizlar negatif cikti hala bi umut var mi sizce moralim bozuldu ya
Canım daha 7. Gün değilmi erken yaptın bide idrarda çıkmama ihtimali yüksek bence bekle eğer çok üzüleceksen bu 4 günde Yarın gidip kanda baktır net olur en azından içinde şüphe kalmaz hakkında hayırlısı rabbbim gönlüne göre versin sakın ümidini kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…