- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Yok ben 13 gundur kullaniyorum.hergun 10 unite yapiyorum.daha ne kadar kullancam tam bilmiyorum.dr birak diyene kadar kullancam.sen basladinmi.birsey demedi mi doktorun
Tabi umut var senin test gününe daha var hemde idrarda geç çıkıyo demiştim sakın bozma moralini kötü enerji yollama bebişine umudunu kaybetmeTest yaptin kizlar negatif cikti hala bi umut var mi sizce moralim bozuldu ya
Test günü ne zamanTest yaptin kizlar negatif cikti hala bi umut var mi sizce moralim bozuldu ya
Persembe gunuTest günü ne zaman
Merakıma yenildimTabi umut var senin test gününe daha var hemde idrarda geç çıkıyo demiştim sakın bozma moralini kötü enerji yollama bebişine umudunu kaybetme
Anlıyorum seni hepimiz aynı süreçten geçiyoruz canım ama lütfen moralini bozma inşallah perşembe günü güzel haberi vereceksin bizeMerakıma yenildim
Allahtan ümit kesilmez idrara geç karışıyor hormon Du bakalım perşembe günü+göresin inşallahPersembe gunu
Dibinde kalan sana az geliyor ama 3.defaki iğnene onu da çek atma yani cnmHanımlar bende tüp bebek sürecindeyim bugün iğnemin 3.günü gonal f 450 den günlük 225 mg yapıyorm bu iğneyi yaparken çevirdiğimde ve çıkarırken bır ıkı damla akıyor bu normal mi ben mi yanlış uyguluyorm sıfırlandıktan sonra 5 6 sn.de içinde bekletiyorm ama yine aynı bır de mesela 450 lik iğneyi 2 seferde vuruluyorm ve az da olsa içinde kalıyor herkeste bu şekilde mi
Ben kalem olanı kullanıyorm canm hazır.evet kabarcık vardı bır ıkı uc damla cıktı iğnemi yaptm ama sonra tekrar kabarcık vardı işlem bittiğindeDibinde kalan sana az geliyor ama 3.defaki iğnene onu da çek atma yani cnm
Bir iki damla çıkması hava kaldığı için olabilir
kalem gibi dediğin bilemedim cnm küçük iğneler dozunu kendim çekip ayarlıyordumBen kalem olanı kullanıyorm canm hazır.evet kabarcık vardı bır ıkı uc damla cıktı iğnemi yaptm ama sonra tekrar kabarcık vardı işlem bittiğinde
Benım sırıngam hazır ben sadece bır yerınde doz ayarlama bölmesi var ordan ayarlayıp direk vuruluyorm bır kaç damla çıkınca eksik mi alıyorm dıye üzüldüm bugün kabarcıkları yok edeyim derken 3 4 damla gitti dekalem gibi dediğin bilemedim cnm küçük iğneler dozunu kendim çekip ayarlıyordum
Hım anladım cnm bi dahakine daha dikkatli davranırsın bişey olmazBenım sırıngam hazır ben sadece bır yerınde doz ayarlama bölmesi var ordan ayarlayıp direk vuruluyorm bır kaç damla çıkınca eksik mi alıyorm dıye üzüldüm bugün kabarcıkları yok edeyim derken 3 4 damla gitti de
Canım daha 7. Gün değilmi erken yaptın bide idrarda çıkmama ihtimali yüksek bence bekle eğer çok üzüleceksen bu 4 günde Yarın gidip kanda baktır net olur en azından içinde şüphe kalmaz hakkında hayırlısı rabbbim gönlüne göre versin sakın ümidini kesmeTest yaptin kizlar negatif cikti hala bi umut var mi sizce moralim bozuldu ya
Test yaptin kizlar negatif cikti hala bi umut var mi sizce moralim bozuldu ya
Merhaba benimde 6 . Günüm bugün , idrar testi yaptım negatif, 2 tane 5. Gün embriyo su transfer edildi, siz kan testimi yaptınızTest yaptin kizlar negatif cikti hala bi umut var mi sizce moralim bozuldu ya
Hayır ben idrar testi yaptim evde.persembe günü kan vericemMerhaba benimde 6 . Günüm bugün , idrar testi yaptım negatif, 2 tane 5. Gün embriyo su transfer edildi, siz kan testimi yaptınız
Kaçıncı gün yaptınız,Hayır ben idrar testi yaptim evde.persembe günü kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?