Ben de varım yahuSeninle aynı zamanda doğurmak nasip olacak inşallah
Aminn amin çok aminBen de varım yahuinşallah pozitif alırız biz de
Yok kuzum seğirme ama adet agtisi gibi agrim var ani batmalarAminn amin çok aminkasığında seğirme oluyor mu? Benim sabah kalktığımda pıt pıt pıt yapıyo arada
Allah bunu da hiç yaşamamış gibi acemileştirecek merak etme. Kendime iğne vururken acırdı morarırdı allahım beni öyle ödüllendir ki bunları hiç yaşamamış gibi olayım diye dua ederdim hala daha ediyorumHerhalde çoğumuzun buhafta diğer hafta sonuçlanacak. Rabbim inaşşalh hayırlı haberler almayı vermeyi nasip eder inşallahbenim bi tane tüp bebek tedavisinden kızım var ama inanın şu transfer sonrası ağrılar iğne batma ları,hiç bu süreçten geçmemiş gb acemiyim.
Amin canım inşallahSeninle aynı zamanda doğurmak nasip olacak inşallah
Göğüs ağrısı bende de biraz da belim ağrıyor karın ağrısı falan yokYok kuzum seğirme ama adet agtisi gibi agrim var ani batmalar
Bugun gögüs agrısı ve şişkinlik azaldı nedendir bilemedim
Maşallah canım Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun inşallahArkadaşlar ben pozitif sonucu aldim göbeğimin alt kısmında oluyor pit pit atıyor cuma günü kese ve kalp atışı için gidicem benim için çok çok dualar edin sizlerde ins böyle güzel haber alırsınız allah yardımcınız olsun
Inşallah canim benim sabır ve dua arkadaşlar ben çok inanırım duaya dilerim burdaki herkes bizim gibi mutlu olurMaşallah canım Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerinde başınaArkadaşlar ben pozitif sonucu aldim göbeğimin alt kısmında oluyor pit pit atıyor cuma günü kese ve kalp atışı için gidicem benim için çok çok dualar edin sizlerde ins böyle güzel haber alırsınız allah yardımcınız olsun
Bende dünden beri test yapiyorum negatif cikioSabah yine idrar testi yaptım negatif 7. Gün ((
5 . Gün emriyosu ise yarın kanda belli olur sizinBende dünden beri test yapiyorum negatif cikio
Hak veriyorum ama çok erken biraz daha sabırla beklemelisin canimErken olduğunu biliyorum ama insan sabredemiyor,o çift çizgiyi o kadar uzun zamandır bekliyorumki...
Senden cesaretle şimdi yaptım yaklaşık 2 lt de su içmiştim test günü 20 nisan bi bakın hanımlarMerhaba kızlarrsizleri gizliden gizliye takip ediyordum hep yorumlarınızı okuyordum bana da destek oluyordu sonunda bende hayır olup yazayım dedim. Bende ayın 9nda iki tane embryo transferi oldum test günümü bekliyorum bugün dayanamayıp test yaptım ince silik bir çizgi çıktı. İnşallah güzel haberlerimizi alırız beraber
Senden cesaretle şimdi yaptım yaklaşık 2 lt de su içmiştim test günü 20 nisan bi bakın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?