Yok mu Nisanda transferi olanlar

Kızlar benim test günüm ayın 20si ama cumartesiye denk geliyor yarın kan vermek istiyorum ne yapayım sizce? Bide transferin sekizinci günü idrarda silik çizgi gördüm ya içimde korku var ya çatlatma iğnesinin etkisiyse hala

Kızlar benim test günüm ayın 20si ama cumartesiye denk geliyor yarın kan vermek istiyorum ne yapayım sizce? Bide transferin sekizinci günü idrarda silik çizgi gördüm ya içimde korku var ya çatlatma iğnesinin etkisiyse hala
Canm varsa mutlaka bir değer çıkar. Yaptır bence

Kizlar cok teşekkür ederim ilgileniosunuz. Ama sonuçlar henüz belli olmadi beklemedeyim hala sonuç gelsin hemen bilgilendiricem sizi

Kızlar 15 nisan pazartesi günü benimde transferm yapıldı bende pcos eşimde sayı ve hareketlilik az 2 tane gayet iyi 5. Gün embriyosu konuldu ben çok umutluyum beni düşündüren tek şey ilk denemem olması hasebiyle belki tutunamamaları onun dışında daha hiç transfer edilmeden bendelermiş gibi hissediyorum 3 senedir hiç hamile kalamadım dr aşılama falan bile önermeden direk tüp bebek dedi yaşım 25 dua edin lütfen tutunmuş olsun benim miniklerimde 🤗🤗 inşallah rabbim hiç birimizin emeğini umutlarını heba etmesin tutunmaları için fırsat wersin 🤲🏻🤲🏻

Back
X