Allah kucağıniza almayida nasip etsin belirtileriniz oldu mu kacinci gununuz136.9 nasıl ağlıyorum görmeniz lazım
Canım senin değerin kaç cıktıHepinize günaydın kızlar hepimiz dert ortağı olduk burda herkesin sıkıntısı farklı farklı ama eller göğe açılınca duamız hep aynı
Allahım çok şükür bana da bugunü gösterdi dün ögrendim ben de kanda pozitif bin şükür hepinize diliyorum aynını inşallah yarın tekrar kan vericem
10. Günüm canım. Belim de ve kasıklarım da adet olacak ağrısı vardı onun dışında Bi belirtim yoktu ama bunlarda ilaçtan oluyo galibaAyyy cokkk sevindim canimmm kacinci gunun belirtilerin olmus muydu
126 çıktı cnm inşallah düzenli yükselirCanım senin değerin kaç cıktı
Tebrik ederim hayırlı olsuuunKızlar 96 çıktı benim değerim çok şükür iki gün sonra yine kan vercekmişim
Sağol canım darısı isteyen herkese olsun inşallahTebrik ederim hayırlı olsuuun
Benim transfer sonrası başladı şişlik göğüste sanki balon gibi oldularPozitif alan kızlar transfer öncesi göğüslerinzde şişlik ve ağrı varmıydı
Canım transferin oldu muKızlar bende yarın bebeciklerimi Teslim almaya gidiyorum sonra bol beklemeli heycanlı süreç başlıyor kim varsa bu yolda mücadele eden inşallah güzel haberler alsın aminnnnn
Amin canım inşallah hepimizinkiniPozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun allah kucaginiza almayı nasip etsin
Canim benim tedavinin başından beri göğüslerim hassas sisPozitif alan kızlar transfer öncesi göğüslerinzde şişlik ve ağrı varmıydı
Amin canım inşallah sağolasın Allah ım isteyen herkese versinPozitif alan arkadaslar hayirli olsun.degerleriniz kat kat artsin insallah.Allah kucaginiza almayi da nasip etsin
Çok sağol canım içimi rahatlattın benim pazartesi transferim var prolaktin den korkuyorum yükselir diyeCanim benim tedavinin başından beri göğüslerim hassas sis
Yumurta toplama için verilen iğneler göğüs hassasiyeti yapıyor benim hep vardi su an hamileyim hala var hiç geçmediÇok sağol canım içimi rahatlattın benim pazartesi transferim var prolaktin den korkuyorum yükselir diye
Hayırlısı olsun canim allah gonlune gore versonemanetlerimi alıp geldim hayırlısıyla inşallah tutunurlar ışık gibi geldiler bana gördüm akışlarını rahmime içim bi tuhaf oldu sağlıkla hayırlısıyla inşallah tutunurlar nerde isteyen varsa Allah’ım nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?