Benim de 29 unda test tarihim. Ben de erken yapmayı düşünüyorumMerhaba bizim yumurta toplama Ve transfer aynı gün olmuş.Bana 29 unda test yaptır dediler 12. Gün.Daha erken yaptırsam çıkmaz mı diyince 10. Gün yaptır dediler.Ama ben dayanamıyacağım herhalde o kadar 8-10-12 günlerde test yaptırmayı düşünüyorum
Aynen canım evde test yapma sağlıklı olmuyo test sonuçları çünkü. Valla keseye alakalı bişi söylemediler sadece pazartesi günü tekrar kan verecem ondan sonra söylerler galibaAaa siz benden önceki hafta toplama Ve transfer oldunuz ben Cumartesi- Salı diyince bu hafta sandım.Tamam o zaman bende 10. Güne kadar bekliyim.Evde test yapmam zaten nedense güvenilir gelmiyor boşuna moralim bozulması.Keseyi ne zaman görebileceksin bişey dediler mi?
Yaa inşallah ikinci denemende mutlu haberler verirsin canım benimKizlar sonucum negatif cikti ikinci denemeye baslicam adet olunca ins sizler pozitif sonuclar alirsiniz
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla hayırlı zamanda bebişlerine kavuş inşallahKizlar sonucum negatif cikti ikinci denemeye baslicam adet olunca ins sizler pozitif sonuclar alirsiniz
Ben öğlen 2 gibi aynı saatlerde vurunuyorum ama bana sabahtan yaptır diye birşey demediler.Hatta transfer günü yolda olduğum için hastanede kendileri 3 buçukta yaptıKızlar şu Protestan iğneyi sabah vurulacak yazmışlar akşama vurdursam olurmu acaba kimse yok iğneye götürcek siz nasıl vurduruyorsunuz iğneyi ben transfer sonrası çekiniyorum biraz
Sizin ki kaçıncı gün embriyo Salı günü mü transfer oldu?Ayyy napsak ki ya içim içimi yiyorBenim de 29 unda test tarihim. Ben de erken yapmayı düşünüyorum
Ben surekli farkli saatlerde yapiyorum ama benim ki gobektenKızlar şu Protestan iğneyi sabah vurulacak yazmışlar akşama vurdursam olurmu acaba kimse yok iğneye götürcek siz nasıl vurduruyorsunuz iğneyi ben transfer sonrası çekiniyorum biraz
Tam saatinde yapılması gerekenleri söylüyorlar zatenBen surekli farkli saatlerde yapiyorum ama benim ki gobektenkendim yapiyorum
Insallah canimmYaa inşallah ikinci denemende mutlu haberler verirsin canım benim
Amin canim insallahhhGeçmiş olsun canım hayırlısıyla hayırlı zamanda bebişlerine kavuş inşallah
Hayirli olsun canim senin adına çok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallahKızlar 96 çıktı benim değerim çok şükür iki gün sonra yine kan vercekmişim
Amin canım sağolasın Allah ım isteyen herkese versin inşallahHayirli olsun canim senin adına çok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallah
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah136.9 nasıl ağlıyorum görmeniz lazım
Allah büyük canim nasip hayirlisiAmin canım sağolasın Allah ım isteyen herkese versin inşallahsende emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
Ben hemşire cagirmistim canim eve saglik ocaginda bi hemsireyle konus geliyolarKızlar şu Protestan iğneyi sabah vurulacak yazmışlar akşama vurdursam olurmu acaba kimse yok iğneye götürcek siz nasıl vurduruyorsunuz iğneyi ben transfer sonrası çekiniyorum biraz
Nasip canim Allah bilio zamanini mutlaka benimde negatif cikmisti.Kizlar sonucum negatif cikti ikinci denemeye baslicam adet olunca ins sizler pozitif sonuclar alirsiniz
Hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi naaip etsin insaallah126 çıktı cnm inşallah düzenli yükselir
Canım çok sagol inşallahHayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi naaip etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?