- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
Hadi inşallah canım pozitif düşün pozitif olsunBenim de genelde adetim yakın. İyice aşşağı iner ve sert olurdu bu sefer baya değişik geldi fitil atarken ilerde ve yumuşak fark var umarım bu ilk belirtimdir
Çok teşekkür ederim canım kaydettim ismini ve hastaneyi internetten bulurum iyi oldu sabah epey baktım iyi doktor nerde var diyeTabi ki adres yazarım isterseniz doktorum 'dan çok memnunum ben
Bursada en meşhur yerlerden biri ve her girişim de o kadar yoğun ki doktor yetişemiyor biraz bekletiyorlar ama doktor işini çok iyi yapıyor bos konuşma yapmıyor sadece işine odaklaniyorÇok teşekkür ederim canım kaydettim ismini ve hastaneyi internetten bulurum iyi oldu sabah epey baktım iyi doktor nerde var diye
Birsey degil canim.Ayy canım benim ya çok teşekkür ederim
Canım senin bugün beta kaç çıktıEvet tabi orası öyle doğru söylüyorsun hayırlı sağlıklı evlat olsunlar işte bide diliyoruz çift olsa bizim olsa diye yoksa hayırlısı tabi ki
618 çıktı canım bida vermeyecek iki hafta sonra keseye gitcemCanım senin bugün beta kaç çıktı
618 çıktı canım bida vermeyecek kan iki hafta sonra keseye gitcem
Hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur larKızlar bebeklerimi aldım da geldimhemen geçer inşallah on gün
Hadi bakalim sıkı sıkı tutunsunlar insKızlar bebeklerimi aldım da geldimhemen geçer inşallah on gün
İnşallah hemen geçsin güzel haberler alalım.10. Gün mü test yapın dediler.Kaçıncı gün embriyosuKızlar bebeklerimi aldım da geldimhemen geçer inşallah on gün
5. Gün canım on gün sonra test yp dediler o kadr sabırlı olabilir miyim bilmiyorumİnşallah hemen geçsin güzel haberler alalım.10. Gün mü test yapın dediler.Kaçıncı gün embriyosu
Anladım cnm benim 405.3 çıktı doktorum bana da kan vermene gerek yok pazartesi muayeneye gel dedi618 çıktı canım bida vermeyecek iki hafta sonra keseye gitcem
Ne güzel seninki erken çağırmış ben 15 gün bekleyecem. Artık olsun napalm. Tek mi çift miydi canım senin unuttum daAnladım cnm benim 405.3 çıktı doktorum bana da kan vermene gerek yok pazartesi muayeneye gel dedi
Benim 3. Gün embriyosu Ve bugün 6. Günüm idrar testi yaptım birşey çıkmadı bir daha da yapmam zamanı gelene kadar :))İnşallah hemen geçsin güzel haberler alalım.10. Gün mü test yapın dediler.Kaçıncı gün embriyosu
Benim de 3. Gün ve bugün 6. günüm. 29 Nisan test tarihim zaman nasıl geçer bilmiyorumBenim 3. Gün embriyosu Ve bugün 6. Günüm idrar testi yaptım birşey çıkmadı bir daha da yapmam zamanı gelene kadar :))
Cnm 3.gunse çıkmaması normal acele etmeBenim 3. Gün embriyosu Ve bugün 6. Günüm idrar testi yaptım birşey çıkmadı bir daha da yapmam zamanı gelene kadar :))
Çok erken ve her bünyede idrara karışma süreci aynı olmuyor,kiminde 8.gün kiminde 12.gün idrara karışıyor az kaldı sabretBenim 3. Gün embriyosu Ve bugün 6. Günüm idrar testi yaptım birşey çıkmadı bir daha da yapmam zamanı gelene kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?