Yok mu Nisanda transferi olanlar

Aminn canım pazartesi muayene dedi beklicez artık
Pozitiften sonra beklemek daha kolay ama kesinlikte kendine dikkat ilaç kullanıyorsan sakın bırakma pozitif diye bolca sıvı tüket ay canim ya valla cok mutlu oldum allah herkese versin insallah

Hamile olanlarda rahim yumuşak ve geride oluyormuş kızlar biz fitil ve ya jel kullandığımız için farkedebiliriz bunu hamile arkadaşların ne durumda acaba dikkatinizi çektimi değişiklik

Hayir Canım günümü bekleyim varsa vardır zaten cumartesi günüm bir tane kızım var ondada 10uncu günde normal gebelik testinde çıkmıştı bu erken gebelik
Ben biyle çift çizgiyi görünce gidip kan verdim hemen çıkmıştı ama benim 10cu gündü normal test günüm 12ci gündü idrarda 8ci gün çıkmıştı zaten 3 4 defa kan alıyorlar yükselmeyi takip etmek için allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin sanada banada

3. Gün embriyosu bugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı erken olduğu için mi acaba

Hamile olanlarda rahim yumuşak ve geride oluyormuş kızlar biz fitil ve ya jel kullandığımız için farkedebiliriz bunu hamile arkadaşların ne durumda acaba dikkatinizi çektimi değişiklik
Sanırım evet ben jel ve estrofem atıyorum gece çok içerde galiba bide yumuşak oluyor

Çıkmassa bile moralimi Bozmıcam daha erken diye yaptım ama üzüldüm inşallah erken olduğu içindir
6.gun cok erken canim test icin 3.gun embriyosunda.hic uzulme simdiden.hcg hormonu 3.gun embriyosubda 8.gun salgilannaya basliyor.icin rahat etsin diye gonderiyorum.bak su sekilde oluyor cunku
3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler
yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
BirEmbriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
IkiMorula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
ÜçBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
DörtBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
BeşBlastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
AltıYerleşme işlemi devam eder
YediImplantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
SekizAnne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
DokuzFetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
OnFetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On birHCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.

Ayy canım benim ya çok teşekkür ederim

Amin canım amin rabbim herkese sagliklisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…