Yok mu Nisanda transferi olanlar

Ben de irenbe de yaptırdım. İkinci denemem. 20 Nisa’n transferim oldu. Doktorum bol bol dinlenmemi söyledi. Yatıyorum sürekli insallah hayırlı sonuçlanır.

İnşallah benim de işlemlerim irenbe de oldu insanlar forum sitelerine girmemi söyledi ama insan da kendi ile aynı duyguları yaşayan insanalrın olduğunu bilmek onlarla iletişime geçmek istiyor en azından ben öyle istiyorum umarım güzel haberlerinizi de duyarız Nisa hanım

Ben 6 yıldır evliyim öncelikle şunu soyliyim size benimde ilk denememdi ve allah nasip etti o yüzden zaten dedim neyi ne zaman vercek bilemeyiz diye sperm hareketlilik problemi vardı 1 kes aşılama denedim buda ilk tup bebek tedavimizdi ve embriyo kalitem yumurta kalitem düşüktü ama allahım şükürler olsun ikiz bekliyoruz darısı sizin başına inşallah

Ayni şekilde. Heyecanımı paylaşmak beni rahatlatıyor. Allahım herkesin gönlüne göre versin çok zor. 30 Nisa’n gelsin biran önce

Ne kdar güzel bir bakış açınız var israel bey gerçekten iyi biri sadece az konuşuyor gerçi her şey ihtimal dahilindeyken ne denir onu da bilmiyorum ama insan umutlu insanlarla konşunca mutlu oluyor

Umutsuzluga kapilma hemen canim daha cok erken.belirti aramak iyi degil bu aradas. Ilk denemenmis daha niye bu kadar umitsizsin.bu arada doktorumuz ayni.benim transferim de haftaya olucak.kesin tarih bu cmtsi belli olur.ben de heyecan cok bu 3.denemem olucsk.ama pozitif dudunuyorum bu tedsvide basindan beri.insallah iyi sonuckar aliriz bu sefer.

Ne güzel şuan hamile misiniz? Ne kadar sevindim anlatamam darısı tüm isteyen tüm bu uğurda göz yaşı döken anne adaylarının başına

Ne güzel şuan hamile misiniz? Ne kadar sevindim anlatamam darısı tüm isteyen tüm bu uğurda göz yaşı döken anne adaylarının başına
Evet çok şükür kendimde çok acı çektim cok üzüldüm çok yıprandım ama dua etmek umut etmekten asla vazgecmedim geceleri ağlıyodum rabbime dualar ediyordum transferden sonra her cuma yasin suresi ve meryem suresi okuyarak dua ettim bir teyze bana sabah ezaniyla beraber namaz klip 100 adet ayeti kerime okur dua edersen duan kabul olur demişti bende cumalar kalkıp okuyordum dua ediyordum şimdide benim gibi bekleyen herkese dua ediyorum allah onlara da evlat versin diye yani YANLIZ DEĞİLSİN ARKADASIM

İnşallah güzel haberler alırsınız sanırım benim önce psikolaga gitmem gerek hemen olsun her şey mükemmel olsun istiyorum Allah da beni böyle sınadı diye düşünüyorum. İsrael beye güvenim tam başarı oranın da çok yüksek olduğu söyleniyor inşallah darısı başımıza

Canım benim çok büyük sorunum olmamasına rağmen 5 yumurta toplandı sadece bir tanesi kaldı 1. Günde çok üzüldüm ama doktor bir tane olsun bizim olsun dedi :)) vakti geldiyse olacak elimizden geleni yaptık

Canım benim çok büyük sorunum olmamasına rağmen 5 yumurta toplandı sadece bir tanesi kaldı 1. Günde çok üzüldüm ama doktor bir tane olsun bizim olsun dedi :)) vakti geldiyse olacak elimizden geleni yaptık
Aaa hiç üzülme bizim akraba 1 tane düşük kalite ile hamile kaldı doğurdu bile

Ya okuduğum makalelerde günümüzde iyi bir tüp bebek merkezinin ortalamasının %55 olduğu söyleniyordu yani ortalama her 2 kişiden 1inin gebe olması gerekiyor hiç kötü bi sayı değil aslında

Allah saglıklı bir şekilde kucaklamamızı nasip etsin

Hamiş arkadaşlar idrarda gebelik bakarken idrar renginizde koyulaşma oldumu yani test tarihinden önce yapanlar koyulaştımı yoksa açık renkmiydi

Evet cok iyi doktor.insallah canim darisi basimiza.ikimiz de ve burda isteyen herkes de iyi sonuclar alir umarim

Açık renkteydi canım günde 2-3 lt su içmekten kaynaklı sanırım
anladım canım. Bende idrarım koyulaşırsa yaparım diye düşünmüştüm sanırım bu kadar su içmekle pek koyulaşacak zaman Olmuyordur sürekli WC çıkıyorum bende daha 5. Günüm zaten

Aynen öyle canım bekle bak daha çok erkenmiş
Evet canım çok erken bu keyfimin hiç bitmesini istemiyorum açıkcası bir yanım merakta diğer yanımın bebecikleriyle keyfi yerinde orda olduklarınla o kadar çok İnandırdımki kendimi aksini öğrenmekten korkuyorum ama tabiki hakkımızda hayırlısı diyorum dünyanın sonu değil tabiki olmazsa dondurulmuşlarla yola devam gücümüzün yettiği kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…