- 17 Ocak 2019
- 68
- 38
- 8
Ben de irenbe de yaptırdım. İkinci denemem. 20 Nisa’n transferim oldu. Doktorum bol bol dinlenmemi söyledi. Yatıyorum sürekli insallah hayırlı sonuçlanır.
Ben 6 yıldır evliyim öncelikle şunu soyliyim size benimde ilk denememdi ve allah nasip etti o yüzden zaten dedim neyi ne zaman vercek bilemeyiz diye sperm hareketlilik problemi vardı 1 kes aşılama denedim buda ilk tup bebek tedavimizdi ve embriyo kalitem yumurta kalitem düşüktü ama allahım şükürler olsun ikiz bekliyoruz darısı sizin başına inşallahÇok teşekkür ederim inşallah ben yumurta toplarken bi hanımefendi ile tanıştım 2 aşılama 4 kez tüp bebek denemiş 5. Deneme için ordaydı
sanırım o bu kadar çaba gösterirken benim 1. De başarı elde etmem imkansızmış hissine kapıldım benim dualarım onun ve bu yolda benden daha çok emek verenlerle sanırım bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyormuş sizin hikayeniz nedir?
Ayni şekilde. Heyecanımı paylaşmak beni rahatlatıyor. Allahım herkesin gönlüne göre versin çok zor. 30 Nisa’n gelsin biran önceİnşallahbenim de işlemlerim irenbe de oldu insanlar forum sitelerine girmemi söyledi ama insan da kendi ile aynı duyguları yaşayan insanalrın olduğunu bilmek onlarla iletişime geçmek istiyor en azından ben öyle istiyorum umarım güzel haberlerinizi de duyarız Nisa hanım
Ne kdar güzel bir bakış açınız var israel bey gerçekten iyi biri sadece az konuşuyor gerçi her şey ihtimal dahilindeyken ne denir onu da bilmiyorum ama insan umutlu insanlarla konşunca mutlu oluyorİsrail aruh iyi bir uzman bir doktormuş çok duydum namını Emin’im senin içinde elinden geleni yapmıştır benim doktorum Ali öner Erdoğdu irenbede yaptırdım özelden geliyor kendiside uzmanlığına güveniyorum ne olursa olsun ellerinden geleni yapmıştır Emin’im bende Elimden geleni yapıyorum şuan olduğunca dikkatli hareket edip beslenememe dikkat ediyorum pozitif olmak zorunda olduğum için en azından tutmasa bile 12 günlük hamileliğimin tadını çıkarıyorum kendimce ayrıca nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz rabbim ol demişse olacaktır sende içini ferahlat pozitif ol bence
Umutsuzluga kapilma hemen canim daha cok erken.belirti aramak iyi degil bu aradas. Ilk denemenmis daha niye bu kadar umitsizsin.bu arada doktorumuz ayni.benim transferim de haftaya olucak.kesin tarih bu cmtsi belli olur.ben de heyecan cok bu 3.denemem olucsk.ama pozitif dudunuyorum bu tedsvide basindan beri.insallah iyi sonuckar aliriz bu sefer.ya bilmiyorum normalde de gerçekçi bi insanımdır o yüzden midir nedir hep olumsuz düşünceler geçiyor aklımdan hatta böyle düşündüğüm için de pek yatmadım açıkcası uzanmanın bi etkisi olduğunu düşünmüyorum
Benim ilk tüp bebek tedavim pek yumurtam da çıkmadı açıkcası 6 tane toplandı 3 ü istenilen kalitedydi 3. Gün embriyosu biri 8 biri 9 hücreli iki adet embriyo transferim oldu izmirde israel aruh’ta tedavi gördüm.
Siz hangi ilde yaşıyorsunuz? Süreciniz nasıl ilerledi?
Ben 6 yıldır evliyim öncelikle şunu soyliyim size benimde ilk denememdi ve allah nasip etti o yüzden zaten dedim neyi ne zaman vercek bilemeyiz diye sperm hareketlilik problemi vardı 1 kes aşılama denedim buda ilk tup bebek tedavimizdi ve embriyo kalitem yumurta kalitem düşüktü ama allahım şükürler olsun ikiz bekliyoruz darısı sizin başına inşallah
Evet çok şükür kendimde çok acı çektim cok üzüldüm çok yıprandım ama dua etmek umut etmekten asla vazgecmedim geceleri ağlıyodum rabbime dualar ediyordum transferden sonra her cuma yasin suresi ve meryem suresi okuyarak dua ettim bir teyze bana sabah ezaniyla beraber namaz klip 100 adet ayeti kerime okur dua edersen duan kabul olur demişti bende cumalar kalkıp okuyordum dua ediyordum şimdide benim gibi bekleyen herkese dua ediyorum allah onlara da evlat versin diye yani YANLIZ DEĞİLSİN ARKADASIMNe güzel şuan hamile misiniz? Ne kadar sevindim anlatamam darısı tüm isteyen tüm bu uğurda göz yaşı döken anne adaylarının başına
Umutsuzluga kapilma hemen canim daha cok erken.belirti aramak iyi degil bu aradas. Ilk denemenmis daha niye bu kadar umitsizsin.bu arada doktorumuz ayni.benim transferim de haftaya olucak.kesin tarih bu cmtsi belli olur.ben de heyecan cok bu 3.denemem olucsk.ama pozitif dudunuyorum bu tedsvide basindan beri.insallah iyi sonuckar aliriz bu
Umutsuzluga kapilma hemen canim daha cok erken.belirti aramak iyi degil bu aradas. Ilk denemenmis daha niye bu kadar umitsizsin.bu arada doktorumuz ayni.benim transferim de haftaya olucak.kesin tarih bu cmtsi belli olur.ben de heyecan cok bu 3.denemem olucsk.ama pozitif dudunuyorum bu tedsvide basindan beri.insallah iyi sonuckar aliriz bu sefer.
Canım benim çok büyük sorunum olmamasına rağmen 5 yumurta toplandı sadece bir tanesi kaldı 1. Günde çok üzüldüm ama doktor bir tane olsun bizim olsun dedi :)) vakti geldiyse olacak elimizden geleni yaptıkBenim embriyolarim 3cu güne zor gitmiş kalitesi çok düşük demişti doktor 4 tabe demişti transfer günü 3 kaldı 3unude koydular çok şükür 2 si tuttu canim umutsuz olma bende yazmadım hiç sadece ilk 3 gun yattim oda yemek yemeye falan kalktim evin içinde gezdim haraket etmek daha iyi rahime kan akışı gerekiyor
Aaa hiç üzülme bizim akraba 1 tane düşük kalite ile hamile kaldı doğurdu bileCanım benim çok büyük sorunum olmamasına rağmen 5 yumurta toplandı sadece bir tanesi kaldı 1. Günde çok üzüldüm ama doktor bir tane olsun bizim olsun dedi :)) vakti geldiyse olacak elimizden geleni yaptık
Allah saglıklı bir şekilde kucaklamamızı nasip etsinIlk üç aydan sonra normal kadın doguma devam ediyor çoğu tanıdığım zaten kadın doguma tup bebek diyince ona gore not alıyor ben hem kliniğe hem kadın doguma gidiyorum sonuçta klinikte doğum yapacak kadar bütçemiz yok allah nasip ederse bir yerde doğurma lazim yani bunun içinde kadın doguma gitmek gerekiyor diye düşünüyorum
Amin canim cumlemize insAllah saglıklı bir şekilde kucaklamamızı nasip etsin
Duru cok koyu değildi açık renkti ben yaptigimdaHamiş arkadaşlar idrarda gebelik bakarken idrar renginizde koyulaşma oldumu yani test tarihinden önce yapanlar koyulaştımı yoksa açık renkmiydi
Evet cok iyi doktor.insallah canim darisi basimiza.ikimiz de ve burda isteyen herkes de iyi sonuclar alir umarimİnşallah güzel haberler alırsınızsanırım benim önce psikolaga gitmem gerek hemen olsun her şey mükemmel olsun istiyorum Allah da beni böyle sınadı diye düşünüyorum. İsrael beye güvenim tam başarı oranın da çok yüksek olduğu söyleniyor inşallah darısı başımıza
Açık renkteydi canım günde 2-3 lt su içmekten kaynaklı sanırımHamiş arkadaşlar idrarda gebelik bakarken idrar renginizde koyulaşma oldumu yani test tarihinden önce yapanlar koyulaştımı yoksa açık renkmiydi
anladım canım. Bende idrarım koyulaşırsa yaparım diye düşünmüştüm sanırım bu kadar su içmekle pek koyulaşacak zaman Olmuyordur sürekli WC çıkıyorum bende daha 5. Günüm zatenAçık renkteydi canım günde 2-3 lt su içmekten kaynaklı sanırım
Evet canım çok erken bu keyfimin hiç bitmesini istemiyorum açıkcası bir yanım merakta diğer yanımın bebecikleriyle keyfi yerinde orda olduklarınla o kadar çok İnandırdımki kendimi aksini öğrenmekten korkuyorum ama tabiki hakkımızda hayırlısı diyorum dünyanın sonu değil tabiki olmazsa dondurulmuşlarla yola devam gücümüzün yettiği kadarAynen öyle canım bekle bak daha çok erkenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?