3.gun mu yoksa 5.gun embriyosu mu canim?8. Günüm
5. Gün embriyosu:)3.gun mu yoksa 5.gun embriyosu mu canim?
Siz test yapacak mısınız ben bekleyemiyeceğim daha fazla :)Benim de yarın 9. Gün iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi☺
O zaman cikabilir insallah guzel haberi ver bize yarin5. Gün embriyosu:)
Insallahh Allah izin verirseeO zaman cikabilir insallah guzel haberi ver bize yarin
Sizin çıkma ihtimali daha yüksek inşallah güzel haberler alırız5. Gün embriyosu:)
Inşallah hepimiz alırız Allah izin verirse :)Sizin çıkma ihtimali daha yüksek inşallah güzel haberler alırız
Bilemiyorum erken yapmak istemiyoru. Bekleyeceğim benSiz test yapacak mısınız ben bekleyemiyeceğim daha fazla :)
Ben 6. Gün bile yaptımBilemiyorum erken yapmak istemiyoru. Bekleyeceğim ben
Sonucunuz neydi acabaBen 6. Gün bile yaptım
Tabiki negatif yarında çıkmazsa gidip kandan baktırcamSonucunuz neydi acaba
Yarın sabah görüşürüz o zaman beni uyku tutmaz bugunTabiki negatif yarında çıkmazsa gidip kandan baktırcam
Bende sabahın köründe uyanıyorum bütün gün bitmek bilmiyorYarın sabah görüşürüz o zaman beni uyku tutmaz bugun
Merhaba benim sıcaklık 36.8 -37.1 sabahları değişiyor normalde düşüktürMerhaba benim de bir sorum olacaktı vücut sıcaklıklarınız ne durumda acaba? Sabah kalktığınızda hiç kontrol ettiniz mi ya da gün içerisinde hiç üşümeniz oldu mu?
Ne güzelll senin adına çok sevindim ben ilaç içtikten sonra yükseliyor ama sabah ilk kalktığımda düşük olduğunu fark ettim pek iyiye işaret değil sanırım bu benim içinMerhaba benim sıcaklık 36.8 -37.1 sabahları değişiyor normalde düşüktür
Düşük derken ne kadar düşük hiç belli olmaz canım kaçıncı günün pozitif ol lütfenNe güzelll senin adına çok sevindim ben ilaç içtikten sonra yükseliyor ama sabah ilk kalktığımda düşük olduğunu fark ettim pek iyiye işaret değil sanırım bu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?