Yok mu Nisanda transferi olanlar

Merhaba benim de bir sorum olacaktı vücut sıcaklıklarınız ne durumda acaba? Sabah kalktığınızda hiç kontrol ettiniz mi ya da gün içerisinde hiç üşümeniz oldu mu?

Merhaba benim de bir sorum olacaktı vücut sıcaklıklarınız ne durumda acaba? Sabah kalktığınızda hiç kontrol ettiniz mi ya da gün içerisinde hiç üşümeniz oldu mu?
Merhaba benim sıcaklık 36.8 -37.1 sabahları değişiyor normalde düşüktür

kızlar dün gizli gizli test yaptım evde çok erken biliyorum 5. Gündü ve gündüz idrarıyla gittim öylesine yaptım ben hayali gölge gördüm ama net olmayınca tabi önemsemedim sonra sabah tekrar baktım ve silik çizgi kabak gibi duruyordu ilk defa o ikinci çizginin yerini gördüm testte çok şaşırdım Banandaha bir morel oldu tabi bu çıkmasada üzülmemiştim çok erken 3. Gün emriyosuydu

Ne güzelll senin adına çok sevindim ben ilaç içtikten sonra yükseliyor ama sabah ilk kalktığımda düşük olduğunu fark ettim pek iyiye işaret değil sanırım bu benim için
Düşük derken ne kadar düşük hiç belli olmaz canım kaçıncı günün pozitif ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…