kızlar 1 saate sonuç çıkarmış felaket heyecan bastı bana
Tabi vermezmiyimmmmmm hayırlısıyla bir çıksındaen az senin kadar heycan yaptım mutlaka haber ver canim ins allah mutluluğunu daim etsin
Bekliyorum hayırlı müjdeli haberler inşallah allah yardimcin olsunTabi vermezmiyimmmmmm hayırlısıyla bir çıksında
Canım ilk öğrendiğimde Benimde sanki dünya başıma yıkılmıştı nasip değilmiş demek dedim sen kaçıncı günde yaptırdın testiBugun test gunumdu 4.89 allak bullak kafam.... buda kalmadı benımle dr'a haber verdım aramasını beklıyorum .ne yazayım ne dıyım
Inşallah kandaki sonuç da güzel çıkar cnm.. kaçıncı günde yaptin gebelik testini.. bnde 24 nisanda transfer oldum heycanla bekliyorum.en erken ne smn yapsam diye düşünüyorumTabi vermezmiyimmmmmm hayırlısıyla bir çıksında
Hadi inşallah güzel haberlerin devamı gelirTabi vermezmiyimmmmmm hayırlısıyla bir çıksında
Valla canım benim 8. Günü yaptım ama büyük bir risk aslında yaparken çıkmazsa üzülmücem çok erken diye tembihleyerek kendimi ve eşimi yaptım ellerim titriyordu iyiki çıktı yoksa istemeden üzülürdüm tutunmaya çalışan bebişlerimide üzerdim dayanabildiği kadar dayan derimInşallah kandaki sonuç da güzel çıkar cnm.. kaçıncı günde yaptin gebelik testini.. bnde 24 nisanda transfer oldum heycanla bekliyorum.en erken ne smn yapsam diye düşünüyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz kalpten diliyorum kaçıncı gününüzdü kaçıncı gün embriyosu benim de transferim çok yeni şimdiden kaçıncı gün yapsam telaşım başladıkızlar 1 saate sonuç çıkarmış felaket heyecan bastı bana
Ben de sormuştum ama yazmışsın canım hep birlikte güzel haberlerini bekliyoruzValla canım benim 8. Günü yaptım ama büyük bir risk aslında yaparken çıkmazsa üzülmücem çok erken diye tembihleyerek kendimi ve eşimi yaptım ellerim titriyordu iyiki çıktı yoksa istemeden üzülürdüm tutunmaya çalışan bebişlerimide üzerdim dayanabildiği kadar dayan derim
Hiç vicdan azabı çekme hemen hemen bütün doktorlar günlük hayatınıza dönün diyor hatta embriyo dediğimiz şey gözle görülmeyecek bir toz tanesi kadar onun yürüme ile ya da haraketle düşme ihtimali yokmuş önemli olan senin rahatlığın gerisi nasipArkadaşlar transferin üçüncü günündeyim n’aptınız yattınız mı ben çok yatmıyorum birileri gerek yok desin vicdan azabı yaptımdoktor çok yatma dedi ama şimdi okuyorum herkes hiç kalkmadım filan yazmış
Evlat edinme isini bemde dusunuyorum hatta ben kendi cocugum olsa bile istiyorumCanım bugün benim transferin 11. Günü 9. Ve 10.günlerde kan testi sonucun negatif çıktı doktorum ısrarla 12. Gün test yap dedi ama artık artacağını sanmıyorum.tedavi süresinde Bursa dan İstanbul a Mustafa Bahçeciye gidip geldim normalde yurt dışında yaşıyorum.Bizde öle büyük bir sorun yoktu Hatta doktor 6 ay daha kendiniz deneyin dedi ama biz gelmişken vakit kaybetmeden yaptıralım dedik.Büyük konuşmak istemiyorum ama başka bir rahatsızlığım çıkmassa bir daha denemem olmuyorsa zamanı değildir yada vakti gelmemiştir derim.Bir kaç sene daha bekleyip çocuk esirgeme den almak istiyorum Allahım neyi nasip ederse artık
Hayırlı olsun canım rabbim kucağında sevdirir inşallahKızlarrrrr hamileyimmmmm çok şükür bin şükürrrrrrr 29 01 çıktı
Tebrik ederim ne mutlu sizeKızlarrrrr hamileyimmmmm çok şükür bin şükürrrrrrr 29 01 çıktı
Ay o zaman ikiz değerin çok yüksek ne güzel canımKızlarrrrr hamileyimmmmm çok şükür bin şükürrrrrrr 29 01 çıktı
Ne güzel haberrrr, maşallah, hayırlı olsunnnn, Allah tamamına erdirsin inşallahKızlarrrrr hamileyimmmmm çok şükür bin şükürrrrrrr 29 01 çıktı
Canim benim cok sevindim.tebrik ederim.Allah kucagina almayi nasip etsin.Allahım hepinizden razı olsun kızlar İnan’ın bu mutluluğu yaşadığım an Allah’ıma. O anda dua ettim rabbim nerde varsa isteyen sevindir bu mutluluğu yaşat diye İnan’ın 14 yıl sonra gelen mucize bu hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?