Yok mu Nisanda transferi olanlar

Bugun test gunumdu 4.89 allak bullak kafam.... buda kalmadı benımle dr'a haber verdım aramasını beklıyorum .ne yazayım ne dıyım
Canım ilk öğrendiğimde Benimde sanki dünya başıma yıkılmıştı nasip değilmiş demek dedim sen kaçıncı günde yaptırdın testi

Inşallah kandaki sonuç da güzel çıkar cnm.. kaçıncı günde yaptin gebelik testini.. bnde 24 nisanda transfer oldum heycanla bekliyorum.en erken ne smn yapsam diye düşünüyorum
Valla canım benim 8. Günü yaptım ama büyük bir risk aslında yaparken çıkmazsa üzülmücem çok erken diye tembihleyerek kendimi ve eşimi yaptım ellerim titriyordu iyiki çıktı yoksa istemeden üzülürdüm tutunmaya çalışan bebişlerimide üzerdim dayanabildiği kadar dayan derim

kızlar 1 saate sonuç çıkarmış felaket heyecan bastı bana
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz kalpten diliyorum kaçıncı gününüzdü kaçıncı gün embriyosu benim de transferim çok yeni şimdiden kaçıncı gün yapsam telaşım başladı

Ben de sormuştum ama yazmışsın canım hep birlikte güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar transferin üçüncü günündeyim n’aptınız yattınız mı ben çok yatmıyorum birileri gerek yok desin vicdan azabı yaptım doktor çok yatma dedi ama şimdi okuyorum herkes hiç kalkmadım filan yazmış

Hiç vicdan azabı çekme hemen hemen bütün doktorlar günlük hayatınıza dönün diyor hatta embriyo dediğimiz şey gözle görülmeyecek bir toz tanesi kadar onun yürüme ile ya da haraketle düşme ihtimali yokmuş önemli olan senin rahatlığın gerisi nasip

Evlat edinme isini bemde dusunuyorum hatta ben kendi cocugum olsa bile istiyorum

Canim benim cok sevindim.tebrik ederim.Allah kucagina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…