Çok teşekkür ederim inşallah canım korku umut endişe hepsi bir aradaHayırlı olsun inşallah tutunurlar
Canom 3 normal değil bence benimde 8 çıkmıştı dış gebelik geçirmistimForumdan bir arkadaşın 10.gün değeri 3 çıkmış ve hamileymiş aslında böyle istisnalar olabiliyor sanırım,hakkında hayırlısı olsun
Evet canım çok haklısın.Bu hayatta herkesin sınavı farklı önemli olan eşimle sağlıklı,mutlu olmam gerisi nasip kısmetCanim benim hiç uzulme skntiya sokma beynini bedenini rabbim hayırlı bir vakit yazmıştır elbet sabırla bekle zamanı gelince belkide kendiliğinden olur bilemeyiz biyle seyler olabiliyor allah'ın izniyle hayırlı zaman hayırlı evlat hayırlı hamilelikgüzel dileklerim seninle
Evet ama 2gün sonra değeri 32 çıkmıştı şuan ne durumda bilemiyorum tabiCanom 3 normal değil bence benimde 8 çıkmıştı dış gebelik geçirmistim
Bende okudum o tarz olaylar hatta doktoru ilaçları bıraktırmış 17. Günde tekrar test yapmış Ve çocuğu doğurmuş.küçük ihtimaller ama mucize diye birşey de varEvet ama 2gün sonra değeri 32 çıkmıştı şuan ne durumda bilemiyorum tabi
Çok sevindim canım inşallah kanda da görürsün gözün aydınKızlar ben test yaptım eşim alıp gelmiş illa yapalım dedi veeeeeeee ikinci çizgi çıktı hemde 5 dk içinde ben şokkkk
Ne güzel haber senin hep içine doğmuştu Allah gönlünüze göre versin darısı başımıza olsun inşallahKızlar ben test yaptım eşim alıp gelmiş illa yapalım dedi veeeeeeee ikinci çizgi çıktı hemde 5 dk içinde ben şokkkkEki Görüntüle 2263005
Canım Çok pozitiftim en başından beri hiç umutsuzluğa kapılmadım transferime girdiğimde bebişlerimi almaya geldim diye gülerek girdim Doğuma görüşürüz diye gülerek çıktım ben bebişlerime çok inandım ve Allah’a emanet ettim çok şükür 14 yıl sonra oldu ilk defa. Gördüm iki çizgiyi rabbim. Herkese sağ salim nasip etsin evlatlarınıNe güzel haber senin hep içine doğmuştu Allah gönlünüze göre versin darısı başımıza olsun inşallah
Rabbim sesini duyar sen ondan umudunu kesmeEvet canım çok haklısın.Bu hayatta herkesin sınavı farklı önemli olan eşimle sağlıklı,mutlu olmam gerisi nasip kısmet
Evet tüp bebek ile ilk denemede oldu çok şükür . Beklemek istemedik biz ama morfoloji problemine rağmen hamile kalan Arkadaşım var isterseniz bekleyebilirsinizAvavav şubat ayında morfoloji sorunumuz var demişsiniz. Şu an hamilelik takviminizi gördüm . Tüp bebekle mi hamile kaldınız birimde sorunumuz morfoloji lütfen ayrıntılı cevaplar mısınız
Biliyorum benimde yukselmisti ins normal gebeliktir rabbim kimseyi sıkıntıya sokmasinEvet ama 2gün sonra değeri 32 çıkmıştı şuan ne durumda bilemiyorum tabi
Canim allah sağlıkla devamını nasip etsin kaçıncı günün acabaCanım Çok pozitiftim en başından beri hiç umutsuzluğa kapılmadım transferime girdiğimde bebişlerimi almaya geldim diye gülerek girdim Doğuma görüşürüz diye gülerek çıktım ben bebişlerime çok inandım ve Allah’a emanet ettim çok şükür 14 yıl sonra oldu ilk defa. Gördüm iki çizgiyi rabbim. Herkese sağ salim nasip etsin evlatlarını
Kızlar ben test yaptım eşim alıp gelmiş illa yapalım dedi veeeeeeee ikinci çizgi çıktı hemde 5 dk içinde ben şokkkkEki Görüntüle 2263005
[/QUOTE
Benim ilk testinde bu şekilde çıktı ve kan verdiğimde 10cu gün 151.1 çıktı
Ayy çok heyecanlııı mutlaka yaz canm olur mu8. Günüm canım 3. Gün emriyom şimdi kanda verdim dayanamadık
Çıkar çıkar bende öyle yaptım kötü şeyler getirme aklına8. Günüm canım 3. Gün emriyom şimdi kanda verdim dayanamadık
2 günde bir tekrarla kan testini erken yaptın ya kanla takip edilir8. Günüm canım 3. Gün emriyom şimdi kanda verdim dayanamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?