Sağol canım amin allahım size de mutlu haberler almayı nasip etsinBenimde pembe mavide nevin özsaraç
Inşaallah canim insaalah ama zaman hic gecmio eziyet gibi tovbe tovbeSağol canım amin allahım size de mutlu haberler almayı nasip etsin
Öyle düşünme biseylerle meşgul et kendini saate takvime takılma akışına bırak benim ilk denememdi transferden sonra hemen kalkıp esentepeden metroyla eve geldimInşaallah canim insaalah ama zaman hic gecmio eziyet gibi tovbe tovbe
Bende öyle yapıyorum da insanoğlu iste merak ediyorumÖyle düşünme biseylerle meşgul et kendini saate takvime takılma akışına bırak benim ilk denememdi transferden sonra hemen kalkıp esentepeden metroyla eve geldim3 gun yattim sonra rutin hayatıma devam ettim allah nasip edince ediyor olmayincada olmuyor
Kendimize engel olamıyoruz biliyorumBende öyle yapıyorum da insanoğlu iste merak ediyorum1 havli kenarının 2. Ucuna basladim 1 haftada
Olsun bende hamileyim insaallah ne güzel tanıştık gidim gelim yaparız yaparız artik iki hamişKendimize engel olamıyoruz biliyorumama olumlu düşün sonuç güzel olsun bir kadın için çok zor ve sabır isteyen bir dönem
Inşallah canim neden olmasınOlsun bende hamileyim insaallah ne güzel tanıştık gidim gelim yaparız yaparız artik iki hamiş
Cok az kalmis canim transferine.simdiden hayirli olsun.insallah kavusursun bebislerine sımsıkı tutunsunlar sana.heyecan doruktadir tabiki de.ben bile simdiden heyecanlaniyorum.İyi geceler kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sizinde tedaviniz hayırlı olsun bu nisan bize gerçekten bahar getirsin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım. Cuma günü transferim var heyecan dorukta haliyle temizlik ıvır zıvır işleri hallediyorum fazla takılamadım nette bişey soracam size şimdi rahim kalınlaştırma sürecinde yumurta akı gibi akıntı oluyormuydu yumurtlama dönemim şuan ama yumurtlama olmaması gerekmiyormu baskılamıyormu bu kullandığımız ilaçlar benden yoğun bi şekilde bugün gelmeye başladı da merak ettim
Teşekkür ederim canım inşallah tutunur bebişlerimiz seninde çok yok yani normaldir heycanlanman bu arada senin doktorun adınneydi irenbedeymişsin sende aynı Dr olabilir benimkiyleCok az kalmis canim transferine.simdiden hayirli olsun.insallah kavusursun bebislerine sımsıkı tutunsunlar sana.heyecan doruktadir tabiki de.ben bile simdiden heyecanlaniyorum.
Insallah canim amin.ikimizin de tutunur umarim.Israel aruh benim doktorum.seninki kim canim?Teşekkür ederim canım inşallah tutunur bebişlerimiz seninde çok yok yani normaldir heycanlanman bu arada senin doktorun adınneydi irenbedeymişsin sende aynı Dr olabilir benimkiyle
Benim Ali öner erdoğdu onunda Alsancakta muaynanesi orda yapıyor işlemleriInsallah canim amin.ikimizin de tutunur umarim.Israel aruh benim doktorum.seninki kim canim?
Duymustum adini sanki doktorunun.ayni sekilde demekki benim doktorum da orda islemlerini yapiyor.insallah cok iyi olur canim ikimiz icin de.dualarim seninle olucak.cuma gunu dimi?Benim Ali öner erdoğdu onunda Alsancakta muaynanesi orda yapıyor işlemleri
Evet canım cuma günü Sabırsızlanıyorum artık bir an önce olsun geçsin günlerDuymustum adini sanki doktorunun.ayni sekilde demekki benim doktorum da orda islemlerini yapiyor.insallah cok iyi olur canim ikimiz icin de.dualarim seninle olucak.cuma gunu dimi?
Hayirli olsun canim şimdiden bende transferimin 8. Gününe girdim hayirlisiyla. Bendede cok çok yoğun bişeyle akıntı olmuştu beyazdı benim amaİyi geceler kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sizinde tedaviniz hayırlı olsun bu nisan bize gerçekten bahar getirsin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım. Cuma günü transferim var heyecan dorukta haliyle temizlik ıvır zıvır işleri hallediyorum fazla takılamadım nette bişey soracam size şimdi rahim kalınlaştırma sürecinde yumurta akı gibi akıntı oluyormuydu yumurtlama dönemim şuan ama yumurtlama olmaması gerekmiyormu baskılamıyormu bu kullandığımız ilaçlar benden yoğun bi şekilde bugün gelmeye başladı da merak ettim
Hayirli olsun canim şimdiden bende transferimin 8. Gününe girdim hayirlisiyla. Bendede cok çok yoğun bi şekilde beyaz akintim gelmistiİyi geceler kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sizinde tedaviniz hayırlı olsun bu nisan bize gerçekten bahar getirsin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım. Cuma günü transferim var heyecan dorukta haliyle temizlik ıvır zıvır işleri hallediyorum fazla takılamadım nette bişey soracam size şimdi rahim kalınlaştırma sürecinde yumurta akı gibi akıntı oluyormuydu yumurtlama dönemim şuan ama yumurtlama olmaması gerekmiyormu baskılamıyormu bu kullandığımız ilaçlar benden yoğun bi şekilde bugün gelmeye başladı da merak ettim
Saol canım seninkinde inşallah tutunmuştur Az kalmış sonuca güzel olsun sonucun umarım benim beyaz akıntım oluyordu Ama bugün yumurta akıGibi yumurtlama döneminde gelen akıntıdan gelince şaşırdım yumurtlamanın baskılandığını biliyordum Ama düzenli ilaçlarımı kullanıyorum sonuçta sıııntı olmaz umarım aksilik çıkıcak diye korkuyorum sanırım birazHayirli olsun canim şimdiden bende transferimin 8. Gününe girdim hayirlisiyla. Bendede cok çok yoğun bi şekilde beyaz akintim gelmisti
Transfer için rahim kalınlığına bakıyorlar canim bide kan alıp progesteron hormonuna bakıyorlar eğer onlar normal ise bi sorun olmuyor transfer için.insaallah tutmuştur canim isteyen herkese rabbim nasip etsinSaol canım seninkinde inşallah tutunmuştur Az kalmış sonuca güzel olsun sonucun umarım benim beyaz akıntım oluyordu Ama bugün yumurta akıGibi yumurtlama döneminde gelen akıntıdan gelince şaşırdım yumurtlamanın baskılandığını biliyordum Ama düzenli ilaçlarımı kullanıyorum sonuçta sıııntı olmaz umarım aksilik çıkıcak diye korkuyorum sanırım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?