Yok mu Nisanda transferi olanlar

Inşaallah canim insaalah ama zaman hic gecmio eziyet gibi tovbe tovbe
Öyle düşünme biseylerle meşgul et kendini saate takvime takılma akışına bırak benim ilk denememdi transferden sonra hemen kalkıp esentepeden metroyla eve geldim 3 gun yattim sonra rutin hayatıma devam ettim allah nasip edince ediyor olmayincada olmuyor

Bende öyle yapıyorum da insanoğlu iste merak ediyorum 1 havli kenarının 2. Ucuna basladim 1 haftada

İyi geceler kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sizinde tedaviniz hayırlı olsun bu nisan bize gerçekten bahar getirsin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım. Cuma günü transferim var heyecan dorukta haliyle temizlik ıvır zıvır işleri hallediyorum fazla takılamadım nette bişey soracam size şimdi rahim kalınlaştırma sürecinde yumurta akı gibi akıntı oluyormuydu yumurtlama dönemim şuan ama yumurtlama olmaması gerekmiyormu baskılamıyormu bu kullandığımız ilaçlar benden yoğun bi şekilde bugün gelmeye başladı da merak ettim

Kizlar beni de alirmisiniz araniza.ben de transfer hazirligindayim.mayisin ilk gunlerine denk gelicek buyuk ihtimalle transferim.23 unde ilk randevum var bakslim o zaman kesinlesir tarih sanirim.sizler ne durumdasiniz?onumuzdeki hafta transferi olanlar var sanirim.

Cok az kalmis canim transferine.simdiden hayirli olsun.insallah kavusursun bebislerine sımsıkı tutunsunlar sana.heyecan doruktadir tabiki de.ben bile simdiden heyecanlaniyorum.

Cok az kalmis canim transferine.simdiden hayirli olsun.insallah kavusursun bebislerine sımsıkı tutunsunlar sana.heyecan doruktadir tabiki de.ben bile simdiden heyecanlaniyorum.
Teşekkür ederim canım inşallah tutunur bebişlerimiz seninde çok yok yani normaldir heycanlanman bu arada senin doktorun adınneydi irenbedeymişsin sende aynı Dr olabilir benimkiyle

Teşekkür ederim canım inşallah tutunur bebişlerimiz seninde çok yok yani normaldir heycanlanman bu arada senin doktorun adınneydi irenbedeymişsin sende aynı Dr olabilir benimkiyle
Insallah canim amin.ikimizin de tutunur umarim.Israel aruh benim doktorum.seninki kim canim?

Duymustum adini sanki doktorunun.ayni sekilde demekki benim doktorum da orda islemlerini yapiyor.insallah cok iyi olur canim ikimiz icin de.dualarim seninle olucak.cuma gunu dimi?
Evet canım cuma günü Sabırsızlanıyorum artık bir an önce olsun geçsin günler

Hayirli olsun canim şimdiden bende transferimin 8. Gününe girdim hayirlisiyla. Bendede cok çok yoğun bişeyle akıntı olmuştu beyazdı benim ama

Hayirli olsun canim şimdiden bende transferimin 8. Gününe girdim hayirlisiyla. Bendede cok çok yoğun bi şekilde beyaz akintim gelmisti

Hayirli olsun canim şimdiden bende transferimin 8. Gününe girdim hayirlisiyla. Bendede cok çok yoğun bi şekilde beyaz akintim gelmisti
Saol canım seninkinde inşallah tutunmuştur Az kalmış sonuca güzel olsun sonucun umarım benim beyaz akıntım oluyordu Ama bugün yumurta akıGibi yumurtlama döneminde gelen akıntıdan gelince şaşırdım yumurtlamanın baskılandığını biliyordum Ama düzenli ilaçlarımı kullanıyorum sonuçta sıııntı olmaz umarım aksilik çıkıcak diye korkuyorum sanırım biraz

Transfer için rahim kalınlığına bakıyorlar canim bide kan alıp progesteron hormonuna bakıyorlar eğer onlar normal ise bi sorun olmuyor transfer için.insaallah tutmuştur canim isteyen herkese rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…