Canim sağlıkla gelsin yavrusunBugün ikinci testimi vereceğim sabah kalktım yine test yaptım artmışsa koyulaşır diye çok şükür kıpkırmızı ikiside şimdi hastanedeyim bakalm kan değerim ne çıksın
Aminn hepimizinki inşallah kucaklarımızı doldursunCanim sağlıkla gelsin yavrusun
Çok güzel bir sonuç alıcaksın canım eminim hadi bekliyoruz sonucunuBugün ikinci testimi vereceğim sabah kalktım yine test yaptım artmışsa koyulaşır diye çok şükür kıpkırmızı ikiside şimdi hastanedeyim bakalm kan değerim ne çıksın
Yazacağım canm bende merak ediyorm şimdi verdim öğleden sonra cıkarÇok güzel bir sonuç alıcaksın canım eminim hadi bekliyoruz sonucunu
Yasa bağlı yumurta kalitesizligiMerhaba canım ben ngs yapılmış embriyo transferi oldum Allah izin verirse benimle inşallahSenin sebebin ne?
Canım cıktı 397.92 bugün 10.günümÇok güzel bir sonuç alıcaksın canım eminim hadi bekliyoruz sonucunu
maşallahhhh canım çok güzel gidiyor çok şükür Katlamadan geçtin tebrik ederimCanım cıktı 397.92 bugün 10.günüm
Çok şükür yaa bir ohh çektim 2 gün sonra tekrar vercem sonrada kese için gün sayacağız ay ne guzelmiş valla rabbim herkese nasip etsinmaşallahhhh canım çok güzel gidiyor çok şükür Katlamadan geçtin tebrik ederim
Maşallah canım beniiimmCanım cıktı 397.92 bugün 10.günüm
Sağol canım gayet guzel katlanmıştır inanıyorumMaşallah canım beniiimmgözün aydın olsun
Bende kan verdim bekliyorum bakalım inşallah senin kadar güzel katlamıştır inşallah
Ohh maşallah11. gün betahcg değerim 418 çıktı
Artık tescilledik teyzeler
Hakkjnizda hayirlisi olsun rabbim zamanı gelince ins nasip ederBenimde negatif çıktı bayanlar beta 3 çıktı malesef olmadı
Hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zamanda nasip etsin rabbim sanaBenimde negatif çıktı bayanlar beta 3 çıktı malesef olmadı
tebrik ederim maşallah çok güzel değerin11. gün betahcg değerim 418 çıktı
Artık tescilledik teyzeler
Rabbim tez vakitte sizide müjdelesin umudunuzu kaybetmeden yola devam edin lütfen zamanı gelince oluyor çok büyük sabırlar diliyorum sizeBenimde negatif çıktı bayanlar beta 3 çıktı malesef olmadı
Tek tavsiyem psikolojinizin bozulmasına izin vermeden tekrar deneyin lütfen ara verdiğiniz zaman inanın hiç iyi olmuyor 5 yıl ara verdim çok pişman oldum sıcağı sıcağına mümkünse tekrar deneyinŞükür umutsuz değilim ama tabi üzüntümü anlatamam yarın ise baslıcam is ortamı kafamı dağıtmama yeterli olur insallah ama bi süre ara vercem psikoljik olarak hazır değilm hemen tedaviye rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yok yıl olarak ara değil ilk tedavimle arasında 3 ay fark vardı ama bi eylül ekim kasıma kadar falan çok düsünmüyorum belki o sürede kendiliğinden olur umut dünyası isteTek tavsiyem psikolojinizin bozulmasına izin vermeden tekrar deneyin lütfen ara verdiğiniz zaman inanın hiç iyi olmuyor 5 yıl ara verdim çok pişman oldum sıcağı sıcağına mümkünse tekrar deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?