Yok mu Nisanda transferi olanlar

Bugün ikinci testimi vereceğim sabah kalktım yine test yaptım artmışsa koyulaşır diye çok şükür kıpkırmızı ikiside şimdi hastanedeyim bakalm kan değerim ne çıksın
Çok güzel bir sonuç alıcaksın canım eminim hadi bekliyoruz sonucunu

Şükür umutsuz değilim ama tabi üzüntümü anlatamam yarın ise baslıcam is ortamı kafamı dağıtmama yeterli olur insallah ama bi süre ara vercem psikoljik olarak hazır değilm hemen tedaviye rabbim isteyen herkese nasip etsin

Tek tavsiyem psikolojinizin bozulmasına izin vermeden tekrar deneyin lütfen ara verdiğiniz zaman inanın hiç iyi olmuyor 5 yıl ara verdim çok pişman oldum sıcağı sıcağına mümkünse tekrar deneyin

Tek tavsiyem psikolojinizin bozulmasına izin vermeden tekrar deneyin lütfen ara verdiğiniz zaman inanın hiç iyi olmuyor 5 yıl ara verdim çok pişman oldum sıcağı sıcağına mümkünse tekrar deneyin
Yok yıl olarak ara değil ilk tedavimle arasında 3 ay fark vardı ama bi eylül ekim kasıma kadar falan çok düsünmüyorum belki o sürede kendiliğinden olur umut dünyası iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…