- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Vajinal baktı canımKarından mı baktı vajinal mi bende merak ediyorum ne zaman görünür kese kalp ne zamam duyulurona göre ikisi bir görmek için bir tarihte gitmek istiyorum
Canım hayirlisi olsun ne diyeceğimi bilemiyorum
Insan böyle şeylerde söyleyecek bişey bulamıyor biliyorum olsun hayırlısı böyleymiş
Gebe olunca vajinadan mı bakıyolar hala of bitmicekmi bu çile nie karın üstünden bakmıyolar kiVajinal baktı canım
Aynısını bende sordum ne zaman bitecek bu çile diye cuma günü Bi daha gitcem Bi daha bakacak mış ondan sonra sonmuş inşallahGebe olunca vajinadan mı bakıyolar hala of bitmicekmi bu çile nie karın üstünden bakmıyolar ki
İnşallah bir dahaki tedavin güzel sonuçlanır canm rabbim hayırlısını versinInsan böyle şeylerde söyleyecek bişey bulamıyor biliyorum olsun hayırlısı böyleymiş
İnşallah bir dahaki tedavin güzel sonuçlanır canm rabbim hayırlısını versin
Canım öyle deme benimde ilk denememde olmadı ve ben şok oldum ama biliyodum olmayacağını çünkü lekelenme olmustu bende. Bende senin gibi bida denemesem mi falan diyi çok düsündüm ama sonra iki ay ara verdim hem paramızı biriktirdik hemde arasını çok açmak istemedim ama noldu benim planladığım gibi olmadı tiroit dr izin vermedi biraz değerlerin normale dönsün dedi bende vardır bunda bisey dedim bekledim sonra basladım tedaviye doktorm bu sefer farklı bi yöntem söyledi dondurulmus çözülmüs embryo transferi birde kamera sistemiyle izlediler e tabi bundada yine ay farkı oldu yumurtaları topladılar rahmi dinlendirelim bi ay sonra dediler simdi beklyorum yarın sonuç öğrencez iyi veya kötü rabbim neyi nasip ettiyse o sonuç olacak ama yine sonuç negatif çıkarsa yine denicem çünkü anne babayı olmayı çok istiyoruz biz kul olarak elimizden geleni yapalım rabbim bize güzel haberleri elbet bigün verecek pes etme lütfen zor bi süreç yaşayan bilir ve ben senin yaşadığın durumu yaşadım pes etmeHayırlısı böyleymiş . Bir daha denemeyecegim.
Tekrar hcg baktırdın mı canm ne zaman muayene olacaksın sen ben yarın ıkıncı kez hcg baktırcm artmış mı ne olmuş diye ilk ne zaman muayene olmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorumAllah razı olsun canım benimBayram erkenden geldi vallahi bizlere.. Hamdolsun Darısı her isteyene inşallah...
Canım öyle deme benimde ilk denememde olmadı ve ben şok oldum ama biliyodum olmayacağını çünkü lekelenme olmustu bende. Bende senin gibi bida denemesem mi falan diyi çok düsündüm ama sonra iki ay ara verdim hem paramızı biriktirdik hemde arasını çok açmak istemedim ama noldu benim planladığım gibi olmadı tiroit dr izin vermedi biraz değerlerin normale dönsün dedi bende vardır bunda bisey dedim bekledim sonra basladım tedaviye doktorm bu sefer farklı bi yöntem söyledi dondurulmus çözülmüs embryo transferi birde kamera sistemiyle izlediler e tabi bundada yine ay farkı oldu yumurtaları topladılar rahmi dinlendirelim bi ay sonra dediler simdi beklyorum yarın sonuç öğrencez iyi veya kötü rabbim neyi nasip ettiyse o sonuç olacak ama yine sonuç negatif çıkarsa yine denicem çünkü anne babayı olmayı çok istiyoruz biz kul olarak elimizden geleni yapalım rabbim bize güzel haberleri elbet bigün verecek pes etme lütfen zor bi süreç yaşayan bilir ve ben senin yaşadığın durumu yaşadım pes etme
Rabbim neylerse güzel eyler umudunu sakın kaybetme
Merhaba canım ben ngs yapılmış embriyo transferi oldum Allah izin verirse benimle inşallahMerhaba Arkadaşlar embiryolara genetik yani pgt yapılması ile ilgili ne düşünüyorsunuz.Hamile olan arkadaşlar sizler genetik tani yaptırarak mi hamile kaldınız
B bebeqimyoldamrc nolur sıkma canını... şimdi denemek istemiyorsan dinlen gücünü topla ama yeniden dön aramıza..
Merhaba canım yarın bende testi yineleyeceğim yarın ki değere göre doktorum bir şeyler söyler muhtemelen...Tekrar hcg baktırdın mı canm ne zaman muayene olacaksın sen ben yarın ıkıncı kez hcg baktırcm artmış mı ne olmuş diye ilk ne zaman muayene olmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum
Tüp bebek doktoruna mı devam ediyorsun ben başka şehirde olduğum için burda kadın doğum doktora gideceğim telefonla haber vereceğim doktoruma bakalım yarın için muayene de olsam mı dıye düşündüm belki tam kan tahlili vs yapar vitamin hormon fln bakar diye gebelik başlangıcında bakılıyormuş ama ne zaman bilemiyorumMerhaba canım yarın bende testi yineleyeceğim yarın ki değere göre doktorum bir şeyler söyler muhtemelen...hala heyecanlıyım inşallah güzelce katlanmıştır da bir an evvel kese kontrolüne gideriz beraber Allahım tamamına erdirsin inşallah
Evet canım benim 3 yıldır doktorum aynı.. tüp bebek işlemlerimi de kendisi yaptı elleri dert görmesinTüp bebek doktoruna mı devam ediyorsun ben başka şehirde olduğum için burda kadın doğum doktora gideceğim telefonla haber vereceğim doktoruma bakalım yarın için muayene de olsam mı dıye düşündüm belki tam kan tahlili vs yapar vitamin hormon fln bakar diye gebelik başlangıcında bakılıyormuş ama ne zaman bilemiyoruminşallah guzel guzel katlanmıştır değerlerimiz 2 hafta içinde de güzel kese kalp atışı görürüz rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin
Yok demedi ıkı gun sonra tekrarla dedi sadece onu haber vericem o zaman der belki de bilemiyorum ne kadar güzel aynı doktorda devam edebilmekEvet canım benim 3 yıldır doktorum aynı.. tüp bebek işlemlerimi de kendisi yaptı elleri dert görmesin
Gebelik takibinide kendisi yapacak Allahtan bir elem keder çıkmazsa inşallah
Yarın muayene için erken olabilir ama tam kan için uygun olabilir
Sana doktorun şu zaman muayene ol gibi birşey söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?