Kesinlikle haklısın bu benim için büyük şans oldu.. şimdi evveliyatımı ben dosyalamış olsamda genede bilen bir doktorla devam etmek çok iyi olacak Benim geçmiş biraz kalabalık olduğu için canımYok demedi ıkı gun sonra tekrarla dedi sadece onu haber vericem o zaman der belki de bilemiyorum ne kadar güzel aynı doktorda devam edebilmek
Maşallah ne güzel benimde 4.gün embriyosu cumrtesi günü transfer oldu bugun 4.günüm 3gün yattın dinlendim bugn ayaklandım ama hiçMerhaba arkadaşlar 29 martta transfer oldu 3.gun taze embriyo ile 10 nisanda pozitif sonuç aldık şükürler olsun asla morel bozmayın ve hep pozitif düşünün Allah nasip ettiyse bebeginiz size tutulacaktır rabbimin izniyle
A aaa canim niye hemen modunu dusuruyosun 4cu gun cok erken hem belirti olacak diye bisey belki hiç birşey hissetmiceksin belirti aramaMaşallah ne güzel benimde 4.gün embriyosu cumrtesi günü transfer oldu bugun 4.günüm 3gün yattın dinlendim bugn ayaklandım ama hiç
BELirtim yok com ağldm bugn pskolojim zayıf
Sizede sorabilirmiyim bugub 4.günüm belirtim yok sizde olmuşmuydu nlere dikket ettiniz ananas avakadı yunurta felan yiyorumKızlar bişey dicem transfer sonrası kahve içtiniz mi ben hergün içerdim 2 gündür içmiyorum çok istiyor canım
Niye moralini bozuyorsun bende hiç belirti yaşamadım sadece 4.günden snra ara ara adet sancısı çektm okadar onun dışında hiç birşeyim yoktu cok şükür 5.gün embrıyosu bhcg 8.günde 106.91 çıktı yarın artmış mı diye tekrar bakılacakMaşallah ne güzel benimde 4.gün embriyosu cumrtesi günü transfer oldu bugun 4.günüm 3gün yattın dinlendim bugn ayaklandım ama hiç
BELirtim yok com ağldm bugn pskolojim zayıf
Ne biliyim kasık ağrısı felan olsa ümitlencem ama yok cok yattınızmı ben 3gündğt yattım bgn kalktm ama içim değişik tavsiyeniz ne olurA aaa canim niye hemen modunu dusuruyosun 4cu gun cok erken hem belirti olacak diye bisey belki hiç birşey hissetmiceksin belirti arama
Teşekkür ederim kızlar banada 2tane kondu o kadar dua ediyorum ki inşallah nasip olsun yaptığınız tavsiyeleriniz varmıNiye moralini bozuyorsun bende hiç belirti yaşamadım sadece 4.günden snra ara ara adet sancısı çektm okadar onun dışında hiç birşeyim yoktu cok şükür 5.gün embrıyosu bhcg 8.günde 106.91 çıktı yarın artmış mı diye tekrar bakılacakgönlünü ferah tut herkeste belirti olacak diye birşey yok
Yok yatmadim zaten cok yatip hareketsiz kalmak doğru değil dolan tabiki yani yemegini yap ye topla kaldır ama ağır temizlik falan yapma ben 3 gun yattim işlemden dolayı biraz ağrım oldu sonraki 3 4 gün hiç bisey hissetmedim sonra kaşık ağrıLarı başladı sen erken den umutsuz olma sabırlı ol seninle olduklarına inanNe biliyim kasık ağrısı felan olsa ümitlencem ama yok cok yattınızmı ben 3gündğt yattım bgn kalktm ama içim değişik tavsiyeniz ne olur
Ne biliyim kasık ağrısı felan olsa ümitlencem ama yok cok yattınızmı ben 3gündğt yattım bgn kalktm ama içim değişik tavsiyeniz ne olur
Ben 3.gün dışarı cıkmştım 2 saat kadar sonraki günlerde aynı dışarı da cıktım eve gelince dinlendim ev işi yemek yapmadım ama yıyeceğim zaman tektim kendim ısıtıp hazırlayıp yedim hareketlerime dikkat ettim 5 gün ananas yedim bir avuç kabak çekirdeği bir avuç dut kurusu ev yogurdu bir bardak süt ve normal öğünler.Kasık ağrım benim ilk 2 gün kramp sızı şeklinde aniden olup gidiyordu birdaha olmadı.4.günden sonrada bildiğin adet ağrısı 2 3 dk vurup gıttı bu kadardıTeşekkür ederim kızlar banada 2tane kondu o kadar dua ediyorum ki inşallah nasip olsun yaptığınız tavsiyeleriniz varmı
Teşekkür ederim inş nasip olur sizler gibi dualarınıza ihtiyscımız varBen 3.gün dışarı cıkmştım 2 saat kadar sonraki günlerde aynı dışarı da cıktım eve gelince dinlendim ev işi yemek yapmadım ama yıyeceğim zaman tektim kendim ısıtıp hazırlayıp yedim hareketlerime dikkat ettim 5 gün ananas yedim bir avuç kabak çekirdeği bir avuç dut kurusu ev yogurdu bir bardak süt ve normal öğünler.Kasık ağrım benim ilk 2 gün kramp sızı şeklinde aniden olup gidiyordu birdaha olmadı.4.günden sonrada bildiğin adet ağrısı 2 3 dk vurup gıttı bu kadardı
Teşekkür ederim inş nasip olmştr banada şimdi daha iyiymYok yatmadim zaten cok yatip hareketsiz kalmak doğru değil dolan tabiki yani yemegini yap ye topla kaldır ama ağır temizlik falan yapma ben 3 gun yattim işlemden dolayı biraz ağrım oldu sonraki 3 4 gün hiç bisey hissetmedim sonra kaşık ağrıLarı başladı sen erken den umutsuz olma sabırlı ol seninle olduklarına inan
Bende olmuştu hala devam ediyor gün içinde 4 5 kere falan 3-5 dk sürüyor geçiyor inşallah hamilesindirKızlar adet olcak gibi bi karın ağrım var ince ince yarın sonuç alcam heycandan mı yoksa gebe arkadaslar sizdede oldu mu durum
Dualarımda hep bu yolda çabalayanlar var canım rabbim herkese yaşatsınTeşekkür ederim inş nasip olur sizler gibi dualarınıza ihtiyscımız var
Böyle moralini düşürme pozitif ol beyninle rahmine komut ver ne düşünür sen o gelirTeşekkür ederim inş nasip olmştr banada şimdi daha iyiym❤
Ay insallah vallahı daraldım songünya geçmez artık insallah güzel haberler alırızBende olmuştu hala devam ediyor gün içinde 4 5 kere falan 3-5 dk sürüyor geçiyor inşallah hamilesindir
Siz simdi hamile misinz belirtilerinis oldu mu birüz bana bilgi verir misinzBende olmuştu hala devam ediyor gün içinde 4 5 kere falan 3-5 dk sürüyor geçiyor inşallah hamilesindir
Evet dün öğrendim çok şükür yarında katlanmış mı diye tekrar hcg baktırcamSiz simdi hamile misinz belirtilerinis oldu mu birüz bana bilgi verir misinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?