öyleyse tabi iyi olur dinlendirmiş ol rahmini inşallah kendiliğinden olur sorun Neydi bu arada ben iki kere boşuna denemiştim çünkü maalesef dr hatası yüzünden ondan soruyorumYok yıl olarak ara değil ilk tedavimle arasında 3 ay fark vardı ama bi eylül ekim kasıma kadar falan çok düsünmüyorum belki o sürede kendiliğinden olur umut dünyası iste
Bizim bu sefer denersek eğer genetiği bakılcak galiba çünkü embriyo kaletimz çok iyiydi ama nasip olmayınca iste kimseyide suçlamıyorum kul yapıo Allah ol derse oluyo nasip bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallahöyleyse tabi iyi olur dinlendirmiş ol rahmini inşallah kendiliğinden olur sorun Neydi bu arada ben iki kere boşuna denemiştim çünkü maalesef dr hatası yüzünden ondan soruyorum
Kızlar iyi akşamlar hayırlı ramazanlar bayadir takip edemiyorum güzel haberler varmi
Ay canım benim inşallah allah vermiştir kalbinden geçenlerin en güzeli olsun ins ama olmassa da üzülme allah hayirla bereketli güzel zamanda veericek insBenim 10. Günüm negatif çıktı asil testim 13 .günde olması gerekiyordu yarın tekrar yaptıracağım inşallah yükselmiştir güzel bi şekilde dua et bana . Hamilelerin duası kabul olur
Ay canım benim inşallah allah vermiştir kalbinden geçenlerin en güzeli olsun ins ama olmassa da üzülme allah hayirla bereketli güzel zamanda veericek ins
Allah büyük olmazları oldurur çok dua et mutlaka bir gün kabul oluyor3 gündür öyle bi stresliyim ki . Çok pişman oldum erken yaptirdigima. En azından bi kere yasardim bu duyguyu şimdi yarını zor edeceğim . Hakkımızda hayırlısı . Tabi gönlüm bir mucize olsada hamile olsam diyor
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bende uzun zamn sonra ilk defa pozitif gördüm 12. Gün degerim 2065 cıktı transferden sonra 23.Gün sadece keseyi gördük dok normal dedi ama içinde hic birsey göremedim siz kese ve kalp atışını nezamn gördünüzKaşık ağrısı adetimsi hatta adeli gibi çok olmuştu bende inşallah bebegin yer yapıyordur canim bide bende seyirme böyle pit pit göz seyirmesi gibi batma oluyordu zaten bunun dışındaki belirtiler ben 9cu haftaya gireceğim yeni başladı yani belirtin yok diye kimse üzülmesin var diyede cok kaptırmayın rabbim ne verirse hayirlisini verir bekleyen herkes inşallah pozitifini görür amiiiin
Canim benim inan çok normal gayet sakin ol ve mutlugunun tadını çıkar ben 5ci haftada kese 7kalp atışı duydum ama içinde bebegimi bende görmedim dün kontrol vardı 9cu haftaya girdik ancak şimdi biseyler görebildim hiç kalbini bozma biraz zamana ihtiyaçları var annesiAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bende uzun zamn sonra ilk defa pozitif gördüm 12. Gün degerim 2065 cıktı transferden sonra 23.Gün sadece keseyi gördük dok normal dedi ama içinde hic birsey göremedim siz kese ve kalp atışını nezamn gördünüz
Çok normal canm hepsi aynı anda belirti vermıyorGünaydııınn,ben 7mayısta transfer oldum. Bugün adet olacakmışım gibi ağrım oldu sabah. Göğüslerimde hiç ağrım yok. Normal mi acaba bunlar
Transferin ilk günleri ağrı daha çok olur diye düşünüyodum,Çok normal canm hepsi aynı anda belirti vermıyor
İlk 2 gün çok hafif anlık kramp sızı seklinde oldu 2 gün birdaha hiç öyle olmadı 4.günden sonra günde 4 5 kere yoklayan adet sancısına dönüştü 3 5 dk sürüp geçiyordu baska da hiç birşey olmadı anca göğüslerimde belirgin sızlama hissediyorm oda sabah yatıp kalkarken gıyınırken o kadarTransferin ilk günleri ağrı daha çok olur diye düşünüyodum,günler hayırlısıyla bir geçseydi
Cevaplarınız için çok teşekkür ederimİlk 2 gün çok hafif anlık kramp sızı seklinde oldu 2 gün birdaha hiç öyle olmadı 4.günden sonra günde 4 5 kere yoklayan adet sancısına dönüştü 3 5 dk sürüp geçiyordu baska da hiç birşey olmadı anca göğüslerimde belirgin sızlama hissediyorm oda sabah yatıp kalkarken gıyınırken o kadar
İnşallah hamileyim dediğin günlere canımBende transferin 1. Günündeyim
Ay Allah duysun sesiniİnşallah hamileyim dediğin günlere canım
Hamilelerin duası kabul olurmuş derler canım. Bak senin de tutacak allahım sana o günleri de yaşatacak ben inanıyorumAy Allah duysun sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?