Yok mu Nisanda transferi olanlar

Merhaba bizim yumurta toplama Ve transfer aynı gün olmuş.Bana 29 unda test yaptır dediler 12. Gün.Daha erken yaptırsam çıkmaz mı diyince 10. Gün yaptır dediler.Ama ben dayanamıyacağım herhalde o kadar 8-10-12 günlerde test yaptırmayı düşünüyorum
Benim de 29 unda test tarihim. Ben de erken yapmayı düşünüyorum

Aaa siz benden önceki hafta toplama Ve transfer oldunuz ben Cumartesi- Salı diyince bu hafta sandım.Tamam o zaman bende 10. Güne kadar bekliyim.Evde test yapmam zaten nedense güvenilir gelmiyor boşuna moralim bozulması.Keseyi ne zaman görebileceksin bişey dediler mi?
Aynen canım evde test yapma sağlıklı olmuyo test sonuçları çünkü. Valla keseye alakalı bişi söylemediler sadece pazartesi günü tekrar kan verecem ondan sonra söylerler galiba

Kizlar sonucum negatif cikti ikinci denemeye baslicam adet olunca ins sizler pozitif sonuclar alirsiniz 💞

Kızlar şu Protestan iğneyi sabah vurulacak yazmışlar akşama vurdursam olurmu acaba kimse yok iğneye götürcek siz nasıl vurduruyorsunuz iğneyi ben transfer sonrası çekiniyorum biraz

Kızlar şu Protestan iğneyi sabah vurulacak yazmışlar akşama vurdursam olurmu acaba kimse yok iğneye götürcek siz nasıl vurduruyorsunuz iğneyi ben transfer sonrası çekiniyorum biraz
Ben öğlen 2 gibi aynı saatlerde vurunuyorum ama bana sabahtan yaptır diye birşey demediler.Hatta transfer günü yolda olduğum için hastanede kendileri 3 buçukta yaptı

Ben hemşire cagirmistim canim eve saglik ocaginda bi hemsireyle konus geliyolar

Back
X