Yok mu Nisanda transferi olanlar

Kızlar sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar gebelere saglıklı göbüş büyütmeler dileyerek inşallah Bi sorum var size pozitif sonuçtan sonra gebelik takibi için normal kadın soguk uzmanı mı tüp bebek uzmanı na mı devam etmektesiniz? Benim tüp bebek doktorum şehir dışında gidemem
Kadin dogum uzmaniyla devam edebilirsiniz. Benimki ikisi ayni doktor. Ama zaten asil kadin dogumcuyla devam ediceksiniz dogumunuzu kiminle gerceklestirmek istiyosaniz

Kadin dogum uzmaniyla devam edebilirsiniz. Benimki ikisi ayni doktor. Ama zaten asil kadin dogumcuyla devam ediceksiniz dogumunuzu kiminle gerceklestirmek istiyosaniz
Orası öyle tabi canım hani çoğunluk kimi tercih ediyor diye merak ettim her kadın dogumcu tüp bebek tedavisi konusuna hakim değil malum sagol cevabın için 💖hayırlısı ile kavuşalım bebişlerimize inşallah

Orası öyle tabi canım hani çoğunluk kimi tercih ediyor diye merak ettim her kadın dogumcu tüp bebek tedavisi konusuna hakim değil malum sagol cevabın için 💖hayırlısı ile kavuşalım bebişlerimize inşallah
Insallah ;) benim tup bebek ve kadin dogum doktorum dedigim gibi ayni kisi ve bana pozitifi gordukten sonra istedigin kadin dogumcuya gidebilirsin demisti.
Iciniz nasil rahat ediyorsa ;)

Evet canım çok erken bu keyfimin hiç bitmesini istemiyorum açıkcası bir yanım merakta diğer yanımın bebecikleriyle keyfi yerinde orda olduklarınla o kadar çok İnandırdımki kendimi aksini öğrenmekten korkuyorum ama tabiki hakkımızda hayırlısı diyorum dünyanın sonu değil tabiki olmazsa dondurulmuşlarla yola devam gücümüzün yettiği kadar :emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::dua::anne:
Bravo sana böyle olumlu düşünmek ne kadar güzel iyi düşün iyi olsun inşallah dondurulmuşlara gerek kalmıcak

Insallah :KK66: benim tup bebek ve kadin dogum doktorum dedigim gibi ayni kisi ve bana pozitifi gordukten sonra istedigin kadin dogumcuya gidebilirsin demisti.
Iciniz nasil rahat ediyorsa :KK66:
Esasında gönlüm onunla devam etmeyi ister ama şehirdışı malum
Allah işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın
İnşallah pozitif i görürsün:dua:

Back
X