Bende test gununu bekliyorum bakalim..Benimde ayni oldu. 8. Haftada kalbi durdu bakalım ikinci denememiz dondurulmuştan 20 Nisa’n dam transfer gerçekleşti. Bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende test gununu bekliyorum bakalim..Benimde ayni oldu. 8. Haftada kalbi durdu bakalım ikinci denememiz dondurulmuştan 20 Nisa’n dam transfer gerçekleşti. Bekliyorum
Kadin dogum uzmaniyla devam edebilirsiniz. Benimki ikisi ayni doktor. Ama zaten asil kadin dogumcuyla devam ediceksiniz dogumunuzu kiminle gerceklestirmek istiyosanizKızlar sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar gebelere saglıklı göbüş büyütmeler dileyerek inşallah Bi sorum var size pozitif sonuçtan sonra gebelik takibi için normal kadın soguk uzmanı mı tüp bebek uzmanı na mı devam etmektesiniz? Benim tüp bebek doktorum şehir dışında gidemem
Bende test gununu bekliyorum bakal
Hayırlısı olsun hakkımızda insallah.
Orası öyle tabi canım hani çoğunluk kimi tercih ediyor diye merak ettim her kadın dogumcu tüp bebek tedavisi konusuna hakim değil malum sagol cevabın içinKadin dogum uzmaniyla devam edebilirsiniz. Benimki ikisi ayni doktor. Ama zaten asil kadin dogumcuyla devam ediceksiniz dogumunuzu kiminle gerceklestirmek istiyosaniz
InsallahOrası öyle tabi canım hani çoğunluk kimi tercih ediyor diye merak ettim her kadın dogumcu tüp bebek tedavisi konusuna hakim değil malum sagol cevabın içinhayırlısı ile kavuşalım bebişlerimize inşallah
Bravo sana böyle olumlu düşünmek ne kadar güzel iyi düşün iyi olsun inşallah dondurulmuşlara gerek kalmıcakEvet canım çok erken bu keyfimin hiç bitmesini istemiyorum açıkcası bir yanım merakta diğer yanımın bebecikleriyle keyfi yerinde orda olduklarınla o kadar çok İnandırdımki kendimi aksini öğrenmekten korkuyorum ama tabiki hakkımızda hayırlısı diyorum dünyanın sonu değil tabiki olmazsa dondurulmuşlarla yola devam gücümüzün yettiği kadar![]()
Esasında gönlüm onunla devam etmeyi ister ama şehirdışı malumInsallahbenim tup bebek ve kadin dogum doktorum dedigim gibi ayni kisi ve bana pozitifi gordukten sonra istedigin kadin dogumcuya gidebilirsin demisti.
Iciniz nasil rahat ediyorsa![]()
Aynı gün test günümüzBenim de 29 unda test tarihim. Ben de erken yapmayı düşünüyorum
Hadi insallahhh ikimiz de hayırlı haberler alırızAynı gün test günümüz
Inşallah ben yarın sabah erken gebelik testinden yapacağım nasipse olur Allah ın izniyleHadi insallahhh ikimiz de hayırlı haberler alırız![]()
Ben cumartesi ya da pazar kan testinde bakacam. İdrar testine güvenmiyorumInşallah ben yarın sabah erken gebelik testinden yapacağım nasipse olur Allah ın izniyle
Kacinci gunun yarin?Nerde yaptırdınız . Bende güvenmiyorum ams ilk denemem çok heyecanlıyım mecbur yapacagim![]()
Benm 4. denemem canm belki ondandır. Sen yap tabiki ama çıkmazsa sakın üzülme bazen idrarda geç görülüyorNerde yaptırdınız . Bende güvenmiyorum ams ilk denemem çok heyecanlıyım mecbur yapacagim![]()
8. GünümKacinci gunun yarin?
Inşallah canım rabbim nasip etsin ınsallahh ara ara adet olacağım gibi ağrılarım oluyor kasıkta sende varmiydiBenm 4. denemem canm belki ondandır. Sen yap tabiki ama çıkmazsa sakın üzülme bazen idrarda geç görülüyor
Ben de hiç belirti yok canm. Nasip bakalım umutla bekliyoruzInşallah canım rabbim nasip etsin ınsallahh ara ara adet olacağım gibi ağrılarım oluyor kasıkta sende varmiydi
Aynı gün test günümüzk
İyi akşamlar yarın kaçıncı gününüz olacak benim yarın 9.gün 3.gün embriyosu ben de sabah erken gebelik testi yapıcamInşallah ben yarın sabah erken gebelik testinden yapacağım nasipse olur Allah ın izniyle
17 nisan da transfer oldum işte 8. Gün oluyor yarın sabah yaparım testo 5. Gün embriyosu benimİyi akşamlar yarın kaçıncı gününüz olacak benim yarın 9.gün 3.gün embriyosu ben de sabah erken gebelik testi yapıcam
Benim de yarın 9. Gün iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildiİyi akşamlar yarın kaçıncı gününüz olacak benim yarın 9.gün 3.gün embriyosu ben de sabah erken gebelik testi yapıcam