Yok mu Nisanda transferi olanlar

Ya
Düşük derken ne kadar düşük hiç belli olmaz canım kaçıncı günün pozitif ol lütfen
direk ölçmedim ama üşüyorum sabahları ama gün içinde ilaç aldıktan sonra fark edilir derecede artıyor

20 nisanda transfer oldu 5. Gün sizi takip ediyoru. Sizin çift çizgi çıktıysa belki yarın ben d test yaparım

kızlar dün gizli gizli test yaptım evde çok erken biliyorum 5. Gündü ve gündüz idrarıyla gittim öylesine yaptım ben hayali gölge gördüm ama net olmayınca tabi önemsemedim sonra sabah tekrar baktım ve silik çizgi kabak gibi duruyordu ilk defa o ikinci çizginin yerini gördüm testte çok şaşırdım :KK57: Banandaha bir morel oldu tabi bu çıkmasada üzülmemiştim çok erken 3. Gün emriyosuydu
Hayırlı olsun canım daim olsun mutluluğun inşallah güzel haber duymak iyi geldi 🤗👏

Ya

direk ölçmedim ama üşüyorum sabahları ama gün içinde ilaç aldıktan sonra fark edilir derecede artıyor

20 nisanda transfer oldu 5. Gün sizi takip ediyoru. Sizin çift çizgi çıktıysa belki yarın ben d test yaparım
Seninki üşümekte ateşe bağlıdır ölçmeden. Anlayamazsın ayrıca çok erken bende yaptığımda çıkmayacağını bile bile yaptım ve. Üzülmedim çıkmayınca sadece sabah kuruduğunda belirginleşmiş onun için çok sevindim ilk defa ikinci çizgi yerini gördüm

Hayırlı olsun canım daim olsun mutluluğun inşallah güzel haber duymak iyi geldi 🤗👏
Ama benimki kuruyunca çıktı pek güvenmedim teste ama ben. Asıl bebişlerime güveniyorum benimle onlar Allah’ın izniyle bırakmıcaklar annelelerini :emir_bebek::emir_bebek::dua::anneadayı:

Ay inşallah olacak bebişler seninle😍 olmasaydı kuruyuncada cıkmazdı ki rabbim tamamına erdirsin
İnşallah canım tek dileğim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çocuklarımı doğurmak Ben çok umutluyum başından beri bu sefer olcak inşallah rabbim nerde varsa isteyen nasip etsin 😍

Amiin inşallah olmazsa ne yapıcaz simdi doktora adt günü mu gidicez senin kaçıncı.denemendi ve hangi şehirde yaptirdin
Canım ben yurt dışında yaşıyorum Bursadayım şu anda İstanbul Bahçeci de yaptırdım ilk denemem dondurulmuşta yok biletimi Mayıs’a aldım ama sonuç negatif olursa hemen gidicem

Back
X