Yok mu Nisanda transferi olanlar

5. Gun emriyosu 18 inde transfer yapildi biraz once test yaptim normalde 30u test gunum. Silik cikti ;) gunlari nasil hesapliyosunuz. Ben sadece 5. Gun 3. Gun kaliteyle alakali diye biliyorum. Biri yesillendirirse cok sevinirim. Yani tutundugu gunu diyorum embriyo gununu biz hesaplamiyoruz onu biliyorum. Hani gebelik takvimi tutmak icin diyorum ;)
https://tup-bebek-gebelik.hesaplama.net/ doktoruna gidene kadar şimdilik buradan hedaplayabilirsin canım

Ya benim de belimde hafif hafif sızı var insan canı acıyınca mutlu olur mu oluyormuş sanki bunlar bize işaret gibi geliyor akıntınız var mo acaba?
Aynen canım bizim durumumuz çok farklı gerçekten onca iğne onca ilaç ağrı sızı hepsi bebişlerimize giden büyük adımlar rabbim nasip etsin her isteyene Akıntı bugün oldu genelde fitil kullanıyorum gece sabah o geri geliyor ama bu sabah su gibi gelmiş normalde fitil kalıntısı koyu olurdu farklıydı sanki

Merhaba kızlar. Bende 16 nisanda 5.gun embriyo transferi oldum.kan testi için ctesiyi bekliyordum ama bugun dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu
Pozitif çıkarmı aceba kanada 😔😔

Merhaba kızlar. Bende 16 nisanda 5.gun embriyo transferi oldum.kan testi için ctesiyi bekliyordum ama bugun dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu
Pozitif çıkarmı aceba kanada 😔😔
Bence kanda da baktır İki gün daha kendini hırpalamaktan iyidir canım idrar yanıltır ama kanda şuan mutlaka bir değer verir olumlu yada olumsuz

Kızlar gebelik testlerini tarihinden önce kesinlikle yapmayın diye not yazmış doktorum bende gaflete düşüp dün yaptım ama hiç iyi yapmıyoruz biraz daha sabır gösterelim biz zaten çok sabırlı insanlarız bu zorlu yolda sabırla bu aşamaya geldik Ve artık sadece 12 gün bebişlerimizle baş başa kalıp pozitif enerjiyle onların bize kenetlenmesi için Elimizden geleni yapalım lütfen aslında bu sabırsızlıkla farkında olmadan onca zaman sabırla acıyla binbir emekle geldiğimiz bu zamanı kendimize ve bebişlere dar ediyoruz dua edip bekleyelim artık erken test yapan olmasın yapıp üzülenlerde unutsunlar herşeyi Sabırla beklesinler tarihini rabbim ol desin olur hiç bişey engel olamaz :dua::dua::KK68::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar gebelik testlerini tarihinden önce kesinlikle yapmayın diye not yazmış doktorum bende gaflete düşüp dün yaptım ama hiç iyi yapmıyoruz biraz daha sabır gösterelim biz zaten çok sabırlı insanlarız bu zorlu yolda sabırla bu aşamaya geldik Ve artık sadece 12 gün bebişlerimizle baş başa kalıp pozitif enerjiyle onların bize kenetlenmesi için Elimizden geleni yapalım lütfen aslında bu sabırsızlıkla farkında olmadan onca zaman sabırla acıyla binbir emekle geldiğimiz bu zamanı kendimize ve bebişlere dar ediyoruz dua edip bekleyelim artık erken test yapan olmasın yapıp üzülenlerde unutsunlar herşeyi Sabırla beklesinler tarihini rabbim ol desin olur hiç bişey engel olamaz :dua::dua::KK68::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Kesinlikle test yapsan olumlu çıksa bi dert değerler yükselecek mi diye çıkmasa bi dert en iyisi doktorları dinlemek galiba beklemekten başka çaremiz yok benim test tarihim 2 mayıs sanırım o tarihe kadar bekleyip sonucu doktorumdan duymak istiyorum en azından bi kere üzülürüm ve yeni bir yol haritası çiZerim kendime kader de ne varsa onu yaşıcaz bu cuma akşamı dualarım sizlerle

Benim 2. Denrmemdi çok heveslenmistim çıkmayınca bu kadar uzulecegimi tahmin etmemiştim ağlamaktan kan tahliline gidecek gücü bulamadım kendimde adet ilacak gibide sancim var birde benim bilen kkimse yok eşimle ortak kararımızdi kimseylede konuşamadım sadece sabır diliyorum Rabbimden.

Benim 2. Denrmemdi çok heveslenmistim çıkmayınca bu kadar uzulecegimi tahmin etmemiştim ağlamaktan kan tahliline gidecek gücü bulamadım kendimde adet ilacak gibide sancim var birde benim bilen kkimse yok eşimle ortak kararımızdi kimseylede konuşamadım sadece sabır diliyorum Rabbimden.
Herşeyde vardır bir hayır olmadıysa da bizim bilmediğimiz bir hayır vardır. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin sana bana her isteyene inşallah :dua::KK68:

Canım sen kan testi yaptırdın mı?Benim bugün 9. Günüm kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum çok erken test tarihini bekle dedi.Bende çok üzüldüm bugün.Aslında kimseye haber vermemek daha iyi bence benim bütün akrabaların haberi vardı keşke gizli yapsaymışım diyorum şimdi herkes haber bekliyor çünkü

Canım sen kan testi yaptırdın mı?Benim bugün 9. Günüm kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum çok erken test tarihini bekle dedi.Bende çok üzüldüm bugün.Aslında kimseye haber vermemek daha iyi bence benim bütün akrabaların haberi vardı keşke gizli yapsaymışım
Hayır kan tahlili yaptirmadim yarın sabah gidip kan vercem bır gün önce oluyo ama beklemicem yoksa eğer en azından iğneleri bırakırım hormonlar alt üst oldu hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah

aynennnnnn sana yurelkten katılıyorum

Bende yarın tekrar yaptırcam doktor iğnelere ilaçlara devam et dedi ama kalçamda kocaman kocaman sertlikler oluştu oturamıyorum artık Allahım yardımcımız olsun

bızımde kimse bilmiyor sadece eşim ve ben gunler gecmıyor hormonlardan yasadıklarımdan durup durup esıme sarıyorum oda alttan alıyor ama fırtınalar kopuyor sen cok erken yaptırdın sıl kafandan ve gununde yaptır testını

Back
X