Yok mu Nisanda transferi olanlar

Ama bu ikiz olmasına ragmen yok gibi belki senin bebeğin tek
BEnim çizgi fotoğrafta bile çıkmıyordu o kadar silikti yani.moral verdin canım teşekkür ederim olacağa çare yok bekleyip göreceğim artık.inşallah senin için hissettiklerinde yanılmıyorumdur😍 ama nolur nolmaz kendini hazırla benim gibi olma :( yarın öbür gün tekrar yazacağım sonucu umarım farkı bir haber verebilirim ...

BEnim çizgi fotoğrafta bile çıkmıyordu o kadar silikti yani.moral verdin canım teşekkür ederim olacağa çare yok bekleyip göreceğim artık.inşallah senin için hissettiklerinde yanılmıyorumdur😍 ama nolur nolmaz kendini hazırla benim gibi olma :( yarın öbür gün tekrar yazacağım sonucu umarım farkı bir haber verebilirim ...
İnşallah guzel haberlerle gelirsin canm 😊nasipte ne varsa onu yaşayacağız rabbimin bileceği şey umarım guzel olur elimizden geleni yaptık taktir onun🙏

Kızlar bugün progestan iğne vurundum ama ayagimin ustune basamiyorum cok agriyor vurulan yer sizde de böyle oldu mu? Yoksa anormla bisey mi var aşırı derecede ağrıyor üzerine oturamıyorum bile

Ama bu ikiz olmasına ragmen yok gibi belki senin bebeğin tek
Bende 8. Gün test yapmıştım belli belirsiz bi gölge vardı sadece... görmek için şaşı olmak gerekiyordu bi de ikiz hamileyim dediginiz gibi.. haliyle beklemek zor geliyor bekleyemiyoruz.. inşallah güzel haberler verir herkes 🤲🙏💜

Canım mutlaka haber ver ins güzel sonuç alırsın dualarım seninle allah yardimcin olsun ama şunu unutma hersey allah'tan 🤗🤗dilerim gönlünce olur
Amin cnm hayırlısı artık warsa da yoksa da herşey allahtan 😊insallh nasip etmiştir.. sonucları yazarım çıkınca. Erken gidiyorum belki biraz erken çıkar diye sağlık ocağında nasıl oluyor bilmiyorum😊

Amin cnm hayırlısı artık warsa da yoksa da herşey allahtan 😊insallh nasip etmiştir.. sonucları yazarım çıkınca. Erken gidiyorum belki biraz erken çıkar diye sağlık ocağında nasıl oluyor bilmiyorum😊
Aa keşke özler gitseydin sağlık ocagi ertesi gün veriyor sonucu hatta arayıp telefonla öğrenmiştim ben

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar musmutlu günlerimiz olsun inşallahhhh🦋🌼😘

Güzel haberlerle gel inşallah Dualarımız seninleeee :KK68:

Back
X