Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba 5.haftadan itibaren görünüyor ben 6. Haftadayım dün gördüm kalp atışını da duydum çok şükür darısı isteyen bekleyen herkesin başına olsun inşallahKozlar ne zaman ultraslonda görünüyo tutarsa eğer
Oyy yerim ben onuEl sallıyor miniğim![]()
![]()
![]()
![]()
Bence varsa cıkar benımde 5.gün embrıyosu 6.günüm benımde adet ağrısı gıbı ağrılarım oluyor ben 2 gün sonra test yapacağım 10 gün olmuş idrarda çıkar yapın bizede umut olunKizlar 24 nisanda dondurulmuş 5. Gun embriyosu transferi oldum. 10. Günüm. Test yapmaya korkuyorum. 3.5 yaşında Ikizlerim var. Ve çok yorulduğum için tutmamıştır diye düşünüyorum. Test günüm pazartesi. Sizce bu akşam yaklaşımıyım? Yoksa beklemelimiyim. Adet olacakmış gibi karnım agriyor ve göğüslerim aşırı acıyor..
Yani bilemedim canim ama artış güzel gibi sanki sen test yapmaya devam et yine artiyormu görmüş olursun böyle başlayıp sağlıklı doğum yapanlar duydum ins bebeğin seni bırakmazMerhabalar benim de 16 sında transferin oldu 3.deneme öncekiler kimyasal oldu hep.
9.gün kan değerim 15 çıkınca Dr bu da düşer dedi 4gün sonra değerim 110 çıktı artış iyi ama yeterli değil dedi 3gun sonra test yaptirdi 497 çıktı ve keseyi de gördük ama cook kucuk şuan 5+2desin bin civari olmalıydı düşük yapicaksin dedi ama ben 2gun sonra yine test yaptım yani bugün 1088 çıktı ve 5+4 haftaya denk geliyor. Sizce bu haftada değerinin 1088 olması çok mu düşük yorumlarıniza ihtiyacım var
Korkumdan 7 gün sonra yapabildim :) lavaboda saçlarımı yıkadık vücudumuda sildim ilk günler:)Kızlar transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
Bir hafta sonraKızlar transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
25ci gun keseyi gördüm ben vajinal olarak amaKozlar ne zaman ultraslonda görünüyo tutarsa eğer
6 gün sonra soğuğa yakın suyla kısa süreyleKızlar transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
Maşallah benimde 30 çıktı inşallah tutunur bebişlerimizKizlar 10. Günüm.test yaptırdım.bhcg 243 cikti![]()
Aslında 12 ama şeyyy bi yaramazlık yapmış olabilirim ben![]()
Kizlar 10. Günüm.test yaptırdım.bhcg 243 cikti![]()
Tebrikler hanımlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin bizleride bilgilendirin belirti vs var mıydıMaşallah benimde 30 çıktı inşallah tutunur bebişlerimiz![]()
5. gün embriyosu bugün transfer günüm hariç 7. günüm kan vermedim henüz.. çarşambaya kadar bekleyeceğim Ay çok cevap verdimKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gününüz ve değerin kaç çıktı . Ay çok soru sordum![]()