Yok mu Nisanda transferi olanlar

5. gün embriyosu bugün transfer günüm hariç 7. günüm kan vermedim henüz.. çarşambaya kadar bekleyeceğim Ay çok cevap verdim 😂😂

😁😁 inşallah değerlerinde güzel çıkar . Benimde 7 .günüm bugün 3. Gün embriyosu benim . Yarın sabah test yapacağım carsamba da kan vereceğim. Randevu mu bile aldım 😀😀

Hayırlı olsun canım insallah bizde senin gibi güzel haberler alırız 😊

😁😁 inşallah değerlerinde güzel çıkar . Benimde 7 .günüm bugün 3. Gün embriyosu benim . Yarın sabah test yapacağım carsamba da kan vereceğim. Randevu mu bile aldım 😀😀
Sende bendensin bende önceden aldım randevumu kan için bende çarşamba kan vereceğim benim 5.gün embrıyosu bugun 6.günüm😊sende yaz yarın evde testin nasıl cıkacak

İnşallah guzel sonuç alırsında sürpriz yaparsın en cok hayal ettiğim çift çizgiden daha çok eşime yapacağım sürpriz hep onun hayalini kuruyorm🙏😊

Benim hiç çift çizgili testim olmadı 😀 ama eşime ciksada söylemem çünkü testleri gizli aldırdım kızar gizli iş cevirdigim için beklesin 😂😂

Benim hiç çift çizgili testim olmadı 😀 ama eşime ciksada söylemem çünkü testleri gizli aldırdım kızar gizli iş cevirdigim için beklesin 😂😂
Bende hiç çift çizgi görmedim benim eşiminde testlerden haberi yok ben internetten aldm 5 tane birden pazartesi yapmak istiyorum cesaret edersem ve çıkarsa hemen kan vereceğim akşama şenliiikk inşallah 💃💃

Bende hiç çift çizgi görmedim benim eşiminde testlerden haberi yok ben internetten aldm 5 tane birden pazartesi yapmak istiyorum cesaret edersem ve çıkarsa hemen kan vereceğim akşama şenliiikk inşallah 💃💃

5. Gün embriyosu erken çıkıyor yap bi tane istersen nasıl olsa elinde test var . Benim bi tane test var elimde alamam da başka

Test günüm 6 mayis bugün transferin 8 gunu idrar testi yaptım negatif çıktı. Erken mi davrandım. Bu şekilde olması normal mi ne dersiniz.

Çok korkuyorun korkunun ecele faydası yok ama ne bileyim 😀 var mı sende bir değişiklik hissettiğin

Ara ara midem de bulantı oluyordu . Bugün çok oldu hatta çıkardım. Goguslerim 3 gündür sis ve ağrıyor. Belim ve kasiklarim da ağrı başladı bugün . Ve 5 gündür falan arada bir ateş basıyor. Tabi adet günüm dün dü belki ondandir

Test günüm 6 mayis bugün transferin 8 gunu idrar testi yaptım negatif çıktı. Erken mi davrandım. Bu şekilde olması normal mi ne dersiniz.

Olabilir canım moral bozmak yok . 11 gün test yapıp negatif gören 12.gün kanda pozitif görüyor . Bu yaptığımız testleri eğlence olarak düşünüyorum ben .

Ara ara midem de bulantı oluyordu . Bugün çok oldu hatta çıkardım. Goguslerim 3 gündür sis ve ağrıyor. Belim ve kasiklarim da ağrı başladı bugün . Ve 5 gündür falan arada bir ateş basıyor. Tabi adet günüm dün dü belki ondandir
Ooo belirtiler çok ne güzel inşallah bebeşinin kendi göstermesidir😊🙏 benim sadece ara ara 5 dakıka kadar suren adet ağrım var onun dısında hiç birşey yok 😔 oda zaten belirti sayılmıyor

Back
X