- 18 Mayıs 2012
- 292
- 188
- 103
- Konu Sahibi hayatvehayat
-
Eşiniz sizi yoksayıyor mu? Ona göre yorum yapacağım.Merhaba arkadaşlar,
Sorunun tam adını koyamıyorum, eşimin ailesinin evlendiğim ilk günden beri beni yok saymalarını kaldıramıyorum son günlerde. En kötüsü ise eşime karşı buz gibiyim, içten içe kızıyorum. ne yapacığımı bilemez durumdayım, herkese ve herşeye pozitif yaklaşan, hayatı seven biriyim ama bu konu beni yavaş yavaş bitiriyor.
Ben yok sayanı hiç tanımam bile...Merhaba arkadaşlar,
Sorunun tam adını koyamıyorum, eşimin ailesinin evlendiğim ilk günden beri beni yok saymalarını kaldıramıyorum son günlerde. En kötüsü ise eşime karşı buz gibiyim, içten içe kızıyorum. ne yapacığımı bilemez durumdayım, herkese ve herşeye pozitif yaklaşan, hayatı seven biriyim ama bu konu beni yavaş yavaş bitiriyor.
Eşinizin bu duruma yaklaşımı ne? Eşiniz ailesinin yanında sizi yoksayıyor olabilir mi?eşimin ailesinin beni yok saymaları
Teker teker cevap vereyim:sizi yok sayan kim varsa sizde onları yok sayın.
bişey mi anlatıyor dinlemeyin cevap vermeyin. işe yarayacaktır inanın bana.
bi yere gidilecek size sorulmadı mı mesela ben gelmiyorum madem diyebilinn.
size sorulmadan bişey mi alındı kullanmayın.
kimsenin sizin adınıza karar vermesine müsade etmeyin..
tavırlarınız değiştikten sonra ne oldu diye soracaklar size artık böyle işinize geliyorsa deyin.
ezdirmeyin kendinizi.
Bunu eşinize belirttiniz mi peki, neden böyle diye...Teker teker cevap vereyim:
Kimse bana birşey anlatmıyor
Kimse bir yere davet etmiyor
Bana birşey alınmaz
Benim adıma kimse karar vermiyor
Benim tavrımı değiştirecek bir hareket yok
Tüm iletişim eşimle kurulur
Ne guzel hic muhatap olmuyorsun temiz is fazla samimiyet iyi degilTeker teker cevap vereyim:
Bana birşey alınmaz
Eşim ailesinin yanında beni yok saymıyor, yüceltir tam tersi ama eşimin beni dahil ederek sürekli onlarla program yapması beni üzüyor. Herşeyin farkında, haklı olduğumu biliyor ama pasif kalıyor bu konuda.Eşinizin bu duruma yaklaşımı ne? Eşiniz ailesinin yanında sizi yoksayıyor olabilir mi?
Eğer öyleyse önce eşinizden başlamalısınız. Diğer türlü kalanını siz görmezden gelin emin olun daha kıymetli olursunuz.
Deveye diken diye başlayan bir söz var ya hee işte onu felsefeniz kabul edin.
Teker teker cevap vereyim:
Bana birşey alınmaz
Eşim ailesinin yanında beni yok saymıyor, yüceltir tam tersi ama eşimin beni dahil ederek sürekli onlarla program yapması beni üzüyor. Herşeyin farkında, haklı olduğumu biliyor ama pasif kalıyor bu konuda.
Eşim ailesinin yanında beni yok saymıyor, yüceltir tam tersi ama eşimin beni dahil ederek sürekli onlarla program yapması beni üzüyor. Herşeyin farkında, haklı olduğumu biliyor ama pasif kalıyor bu konuda.
Bunu eşinize belirttiniz mi peki, neden böyle diye...
Bir sorun warda benden mi saklıyorsun diye sordunuz mu eşinize?
Ben yok sayanı hiç tanımam bile...
Ama nasıl olacak bu, koyun gibi peşindeyim eşimin - bir itiraz etsem, ikinci durumda ne olursun yapma der, kıyamıyorum ben de. Ne hastalıkta ne sağlıkta, bir geçmiş olsun yok bir gözün aydın yok.sizde onlari yok sayin
Bunu yapıyorum zaman zaman ama bu sefer eşim çok üzülüyor. arada kalıyorum bu sefer ama asıl nokta ben eşime karşı da buz gibiyim.Eger esin aracigili ile seninle iletisim kuruyorlar ise hic muhattap olma. Yani örneğin. Esin gelip sana, bugun bu yapilacakmis derse, sende dersinki kim ne istiyorsa gelsin bana kendisi desin sen degil.
Bosver. Takma. Kocanla kendi arana bak. Senden uzak ALLAHA yakın
Ozaman arada kalmasin oda. Ailesine desin ya karimin varliginida kabul edersiniz yada benimle laf gondermeyin desin.Bunu yapıyorum zaman zaman ama bu sefer eşim çok üzülüyor. arada kalıyorum bu sefer ama asıl nokta ben eşime karşı da buz gibiyim.
Eşim çok duygusal, yeğenimi özlüyorum der, sen git derim ne olursun gel der.. ama ben eşime olan saygımı da kaybettim son zamanlardaBakın aslında eşiniz sizin adınıza karar veriyor. Sorun zaten burada. Pasif olmasında.
Eşinizde ailesine karşı bir yaranma çabası var. Bu işte eşiniz dik duramayacak gibi. Duruşunuzu siz belirlemelisiniz.
Öyle bir durum ki, bir kaç yıl önce bunu söyledi, aylarca görüşmedi ama kimsenin umurunda olmadı durumOzaman arada kalmasin oda. Ailesine desin ya karimin varliginida kabul edersiniz yada benimle laf gondermeyin desin.
Belki esine karsida duzelirsin eşin biraz arkanda dursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?