Yok yere ağlamak

inan ne cvb vereceyimi şaşırdım:44::44::44: hayırdır sen durduk yeremi ağlıyorsun..eğer öyleyse derdin yok dert arıyosun gibime geldi

Merhaba Arkadaslar
İçinizden hiç yoktan yere ağlasınız gelirmi ?

oyle olmaz ama soyle olur.bıseylerı ıcıme attıysam cok stres yaptıysam ustune bırseylerde benı uzerse aglarım.oda asırda yılda bır ancak yanı.durduk yere aglamam.hamılelıkte cok oluyordu herseye hungur hungur aglayasım gelıyordu hormonlardan dolayı.ben kolay kolayda aglamayan bırıyımdır esım cok guluyordu ozamanlar bana.gulerek gelıyordu ah kıyamam askım deyıp sarılıyordu ınsan ask fılmıne aglarmı aglıyodum valla.sımdılerde konusu acılınca baraber guluyoruz halıme.

Hiç yoktan yere değil de, hiç olmayacak sebep bile sayılmayacak şeylerden dolayı ağladığım olur benim genelde.

o durum hıc yoktan yere degıl de ,
bırıkım yaptıktan sonra aglamaya baslarsın .
sonra da hıc yoktan yere agladıgını dusunursun .ama
kımse yoktan yere aglamaz cnm .bırseylerın bırıkımı stresı
aglatır .

reglimde ağlarım durduk yere hemde elimde paket paket çikolatalarla gergin olurum manyak olurum durduk yere ağlarım yemek yemekten kesilirim canım deli gibi tatlı çikolata çeker resmen ilk iki gün buyum çok yıpranıyorum ya ağlamaktan sağlıksız beslenmekten canımın çok aşırı tatlı çekip yemek yerine çikolata yemekten ağrıdan yaklaşıyorum yine o ağlamaklı beter günlerime

yok yere degılde ben bu ara acayıp duygusallastım her seye gozlerım dolar oldu bole olan bırı varmı pekı ?

Geçen gün, belgeselde timsah vizon'u yedi diye , "ama neden" "pislik niye yedi" "ölmesinnnn" diye hüngür hüngür ağladım.
Durup dururken ağlamam, ama ağlamak varsa içimde, mutlaka bir sebep bulurum ağlamak için.​

ahh kuzumm benim kyamam bende senin gibiyimm bi şarkı çalsa şöyle duygusal direk başlıyorum aglamaya nedensiz yere:43::43::43::43::43::43:

Back
X