Yok yere suçlanmak

İnanın bende anlamadim durduk yerde tavir takındı dönüp uyudu banada oturup sinir olup düşunmek düştü.
Git istediğin yere ya ne takıyorsun onu Allah aşkına
Gitmek istediğin yer de çok absürd bi yer değil
Annenin babanın evi

Kendi kendine küstüyse kendi kendine barışır
1 kere sorduktan sonra tekrar sormazdım bile ben
Derdi varsa anlatsın
Surat asmak ne?

Erkek ya onun izin vermesi gerekiyormuş sanki biz kuklayız herseye kendileri karar veriyorlar
Keşke beyninin ait olduğu çağda yaşasaymış. Henüz yaşınız genç. Bu durumu aşın lütfen ya. Ana babama gitmeme müdahale edemez kimse. Yorum dahi yapamaz hatta. Evladınıza aynısı yapılsa ne düşünecek acaba?

Evet gidebiliyor, bende gidebiliyorum. Ikimizde birbirimizin sahibi olmadığımız için gayette izin almıyoruz bunun sorumlulukla alakası yok

Afedersin çokta k... d olsun bukadar değerli hissetmeyin be en ufak bişeyde küsecek kadar. Ottan sebepler arıyorlar sonra. Mutlu edemezsin anlamıyor musun edemezsin
Sebebini söylesin suçluysam tm der geçerim ama inanin ortada hicbirsey yokken boyle tavir takinmasi cok ağrıma gitti.tek düşundüğum ablamla olan mesajımı okudu onu yanlış anladı bence çunkü iş çeviriyorsun dedi arkamdan öyle birşey yapmadığım için zoruma gidiyor

Demekki poh paylamışsın canım.hic kendini suçlu hissetme hiç dokunma.

İzin almak çok absürt geliyor. Bana aileme gideceğim diye haber vermesi yeterli. Hepimiz yetişkin bireyleriz, hiç gerek yok böyle saçmalıklara
Gideceğim demekte bir nevi izin almak zaten baska bir planınız varsa gitme diyeceksiniz sonra eşiniz bir forumda bu konuyu açacak aileme gideceğim eşim izin vermedi diyecek gelen gidende bu ne saçmalık boşa o kadını diyecek bazı şeyler aslında aynı yola çıkıyor

Sinir oldum eşinize. Anne babamin yanina göndermeyecek onu bunu bahane edecek eşi parçalarım ben kapının önüne koyar tekmeyi basarım onun ne haddine buna karışmak

Evet gidebiliyor, bende gidebiliyorum. Ikimizde birbirimizin sahibi olmadığımız için gayette izin almıyoruz bunun sorumlulukla alakası yok
Gideceğim demekte bir nevi izin almak zaten baska bir planınız varsa gitme diyeceksiniz sonra eşiniz bir forumda bu konuyu açacak aileme gideceğim eşim izin vermedi diyecek gelen gidende bu ne saçmalık boşa o kadını diyecek bazı şeyler aslında aynı yola çıkıyor

Yoo izin almak gurur kırıcı haber vermek değil mesela
Bence aynı yola çıkmıyor hiç de

Eşime öyle seyler ters ,gitmese bile ailesi her kiş gelir 7 8 ay kalir kendisi yeterince özlemini gideriyor o yüzden halden de anlamıyor bana gelince yok onlar gelsinler yok korona var yok havalar soguk hep bir bahane

E bu durumu aşamayana deriz boşan.

Ama tabi ataerkil olmadığımızı ispat etmeye çabaladığımız için sürekli yaparm izin almam giderim giyerim gezerim diyerek ispat etmeye çabalıyoruz

ben sizi de eşinizi de anlamadım

hadi izin işini geçtim, yani bu virüslü ortamda ne işin var sonra gidersin demek izin vermemek ise bilemedim

lakin eşim bana herhangi bir şey için izin vermiyorsa bunu ablama söylemem, ablaya söyleyeceğim, üstüne de ablam arayıp da eşime söyleyecek bana çokkkk uzak

yani benim sözümü geçiremediğim, ikna edemediğim eşim, ablam "gönder" deyince gönderecek

kim ki benim ablam?

yani deseniz ki kv ile konuştum, beni kısıtlıyor dedim o da oğluna "yavrum, yapılmaz böyle, herkesin ailesi var, karışma kıza, gitsin görsün ailesini" dedi, "bunda bir kötülük yok, senin işin gücün var gidemiyorsun ama o gider" dedi vs anlarım

adamın annesi, daha önce öğretmesi gerekeni zamanında öğretmemiş de şimdi anlatıyor derim

ama benim sözümün geçmediği adama ablamın sözünün geçmesi beni acayip yaralar

Yoo zaten üstelemedim az buçuk anladım neden tavır yaptığıni bende arkamı dönüp uyudum arkasindan koşamam bizde insaniz

Nerden ne çıkartmışsınız, izin almak ne demek. Zihniyetiniz tuhaf.

Yoo izin almak gurur kırıcı haber vermek değil mesela
Bence aynı yola çıkmıyor hiç de
Gurur kırıcı değil ezik bir kadın olacagımızı düşünüyoruz bilinçaltımızda bu var kadın evlensede izin almaz bu eziklk göstergesidir adamdada kılıbıklık göstergesi olur saçma sapan tabular bunlar her iki tarafta izin alabilir birbirinden böyle şeyler kadınıda adamıda aşağı çekmez

Bu izin verme izin alma olayı Ebeveyn ve çocuk arasında olması gerekiyor. Siz yetişkin bireysiniz ve karı kocasınız. Eşiniz sizin çocuğunuz değil

Hani koca ya hani erkek ya hani evin reisi o yüzden.Oistediği her zaman görebilir ama bana gelince hep bir bahane.
Siz bu kadar yüz verirseniz adam istediği gibi davranır size. Siz de acaba ne hata yaptım diye kafa yorarsınız günlerce

Erkek ya onun izin vermesi gerekiyormuş sanki biz kuklayız herseye kendileri karar veriyorlar
neden bunun olmasına izin veriyorsunuz
ne yapar icazet almadan gitseniz? döver mi söver mi boşar mı?
bu arada kaynınıza baktınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…