- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Git istediğin yere ya ne takıyorsun onu Allah aşkınaİnanın bende anlamadim durduk yerde tavir takındı dönüp uyudu banada oturup sinir olup düşunmek düştü.
Keşke beyninin ait olduğu çağda yaşasaymış. Henüz yaşınız genç. Bu durumu aşın lütfen ya. Ana babama gitmeme müdahale edemez kimse. Yorum dahi yapamaz hatta. Evladınıza aynısı yapılsa ne düşünecek acaba?Erkek ya onun izin vermesi gerekiyormuş sanki biz kuklayız herseye kendileri karar veriyorlar
Evet gidebiliyor, bende gidebiliyorum. Ikimizde birbirimizin sahibi olmadığımız için gayette izin almıyoruz bunun sorumlulukla alakası yokSizin eşiniz sizin onayınız olmadan ailesine gidebliyor mu ben şahsen izin vermem gidemez belki baska bir planm var o günle ilgli evliliğin bazı sorumlulukları var tabiki 2 tarafta izinsiz habersiz biryere gidemez boyun eğmek değil bu evlilikte yazılı olmayan bazı kurallara uyulmazsa 2 tarafta bekar hayatı yaşar
Sebebini söylesin suçluysam tm der geçerim ama inanin ortada hicbirsey yokken boyle tavir takinmasi cok ağrıma gitti.tek düşundüğum ablamla olan mesajımı okudu onu yanlış anladı bence çunkü iş çeviriyorsun dedi arkamdan öyle birşey yapmadığım için zoruma gidiyorAfedersin çokta k... d olsun bukadar değerli hissetmeyin be en ufak bişeyde küsecek kadar. Ottan sebepler arıyorlar sonra. Mutlu edemezsin anlamıyor musun edemezsin
Demekki poh paylamışsın canım.hic kendini suçlu hissetme hiç dokunma.Sebebini söylesin suçluysam tm der geçerim ama inanin ortada hicbirsey yokken boyle tavir takinmasi cok ağrıma gitti.tek düşundüğum ablamla olan mesajımı okudu onu yanlış anladı bence çunkü iş çeviriyorsun dedi arkamdan öyle birşey yapmadığım için zoruma gidiyor
Gideceğim demekte bir nevi izin almak zaten baska bir planınız varsa gitme diyeceksiniz sonra eşiniz bir forumda bu konuyu açacak aileme gideceğim eşim izin vermedi diyecek gelen gidende bu ne saçmalık boşa o kadını diyecek bazı şeyler aslında aynı yola çıkıyorİzin almak çok absürt geliyor. Bana aileme gideceğim diye haber vermesi yeterli. Hepimiz yetişkin bireyleriz, hiç gerek yok böyle saçmalıklara
Sinir oldum eşinize. Anne babamin yanina göndermeyecek onu bunu bahane edecek eşi parçalarım ben kapının önüne koyar tekmeyi basarım onun ne haddine buna karışmakKoronayı bahane etti ilk zamanlar tm dedim geçtim annemler her fırsatta gönder diyorlar havalar isinsin oyle diyor, en son ablam devreye girdi ona tm demiş şimdi de belli sıyırmak için birşeyleri kurcalayıp bulmak istiyor.
Gideceğim demekte bir nevi izin almak zaten baska bir planınız varsa gitme diyeceksiniz sonra eşiniz bir forumda bu konuyu açacak aileme gideceğim eşim izin vermedi diyecek gelen gidende bu ne saçmalık boşa o kadını diyecek bazı şeyler aslında aynı yola çıkıyorEvet gidebiliyor, bende gidebiliyorum. Ikimizde birbirimizin sahibi olmadığımız için gayette izin almıyoruz bunun sorumlulukla alakası yok
Yoo izin almak gurur kırıcı haber vermek değil meselaGideceğim demekte bir nevi izin almak zaten baska bir planınız varsa gitme diyeceksiniz sonra eşiniz bir forumda bu konuyu açacak aileme gideceğim eşim izin vermedi diyecek gelen gidende bu ne saçmalık boşa o kadını diyecek bazı şeyler aslında aynı yola çıkıyor
Eşime öyle seyler ters ,gitmese bile ailesi her kiş gelir 7 8 ay kalir kendisi yeterince özlemini gideriyor o yüzden halden de anlamıyor bana gelince yok onlar gelsinler yok korona var yok havalar soguk hep bir bahaneSizin eşiniz sizin onayınız olmadan ailesine gidebliyor mu ben şahsen izin vermem gidemez belki baska bir planm var o günle ilgli evliliğin bazı sorumlulukları var tabiki 2 tarafta izinsiz habersiz biryere gidemez boyun eğmek değil bu evlilikte yazılı olmayan bazı kurallara uyulmazsa 2 tarafta bekar hayatı yaşar
E bu durumu aşamayana deriz boşan.Gideceğim demekte bir nevi izin almak zaten baska bir planınız varsa gitme diyeceksiniz sonra eşiniz bir forumda bu konuyu açacak aileme gideceğim eşim izin vermedi diyecek gelen gidende bu ne saçmalık boşa o kadını diyecek bazı şeyler aslında aynı yola çıkıyor
Ama tabi ataerkil olmadığımızı ispat etmeye çabaladığımız için sürekli yaparm izin almam giderim giyerim gezerim diyerek ispat etmeye çabalıyoruzEvet gidebiliyor, bende gidebiliyorum. Ikimizde birbirimizin sahibi olmadığımız için gayette izin almıyoruz bunun sorumlulukla alakası yok
Yoo zaten üstelemedim az buçuk anladım neden tavır yaptığıni bende arkamı dönüp uyudum arkasindan koşamam bizde insanizkonuşmadan tavır alması, telefonunuzu kurcalaması, konuşmaya çalışmadan size arkasını dönmesi, ailenize göndermemesi ayıp, çocukça ve aşırı saçma. Tabii ki burada eşinizi eleştirmek bana düşmez. hoş olmadığını belirtmek istedim sadece yanlış anlamayın lütfen. siz biraz bekleyin. ama noldu noldu diye sormayın sakın. bu erkeklerde garip bir terslik yaratıyor daha soğuk olmaya başlıyorlar. biraz bekleyin mutlaka kendi gelip konuşacaktır
Nerden ne çıkartmışsınız, izin almak ne demek. Zihniyetiniz tuhaf.Gideceğim demekte bir nevi izin almak zaten baska bir planınız varsa gitme diyeceksiniz sonra eşiniz bir forumda bu konuyu açacak aileme gideceğim eşim izin vermedi diyecek gelen gidende bu ne saçmalık boşa o kadını diyecek bazı şeyler aslında aynı yola çıkıyor
Gurur kırıcı değil ezik bir kadın olacagımızı düşünüyoruz bilinçaltımızda bu var kadın evlensede izin almaz bu eziklk göstergesidir adamdada kılıbıklık göstergesi olur saçma sapan tabular bunlar her iki tarafta izin alabilir birbirinden böyle şeyler kadınıda adamıda aşağı çekmezYoo izin almak gurur kırıcı haber vermek değil mesela
Bence aynı yola çıkmıyor hiç de
Bu izin verme izin alma olayı Ebeveyn ve çocuk arasında olması gerekiyor. Siz yetişkin bireysiniz ve karı kocasınız. Eşiniz sizin çocuğunuz değilSizin eşiniz sizin onayınız olmadan ailesine gidebliyor mu ben şahsen izin vermem gidemez belki baska bir planm var o günle ilgli evliliğin bazı sorumlulukları var tabiki 2 tarafta izinsiz habersiz biryere gidemez boyun eğmek değil bu evlilikte yazılı olmayan bazı kurallara uyulmazsa 2 tarafta bekar hayatı yaşar
Ataerkil olmakla aileye gitmenin ne alakası var?Ama tabi ataerkil olmadığımızı ispat etmeye çabaladığımız için sürekli yaparm izin almam giderim giyerim gezerim diyerek ispat etmeye çabalıyoruz
Siz bu kadar yüz verirseniz adam istediği gibi davranır size. Siz de acaba ne hata yaptım diye kafa yorarsınız günlerceHani koca ya hani erkek ya hani evin reisi o yüzden.Oistediği her zaman görebilir ama bana gelince hep bir bahane.
neden bunun olmasına izin veriyorsunuzErkek ya onun izin vermesi gerekiyormuş sanki biz kuklayız herseye kendileri karar veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?