Yok yere suçlanmak

konu böyle ama

konu sahibi eşinin "virüs var" demesini bahane görüyor, yani adam "bana ne, gitme" demiyor ki kendince gerekçelendiriyor

hatta çocuklar da varmış onu sonradan yazdı

Konu sahibinin durumu bu değil ama. Adam sebep belirtmiyor bile bu tripleri için. Varsa yoksa pasif agresif tavırlar. Makul bir sebebin varsa söylersin gitmesen daha iyi olur dersin ama bu adamın yaptığı sadece eşinin üzerinde tahakküm kurmak. Ben kompleks göstergesi olduğunu düşünmüyorum izin almama olayının. Aksine izin almak gibi bir durumda evlilik kafes hayatı gibi olur bence. Diğer arkadaşlara katılıyorum izin almak ve haber vermek çok farklı ve makbul olan ikincisi bence.

Gercekten esim ama çok geri kafa dediğim dedik birşey düşünüyorsa bu doğrudur kimse onu yargılayamaz kafasında biz bu konuda bile ne kadar cok tartışıyoruz tahmin bile edemezsiniz

psikolojik sıkıntısı var. acısını sizden çıkardığı ve sizinle hiç alakası olmayan bir konuda olduğu da kesin.

bir de izin mi alıyorsunuz ailenizle görüşürken? kıçını bu kadar kaldırmayın

Canim hic takma onun tavrini tribini neyin var noldu diye bile sorma oyle yaptikca bu tavri daha da artar gormezden gel onun halini her sey cok normal ve yolunda gibi davran kâle alma her gunku halin gibi davran erkeklerin o kadar g.tune dolanilmaz kavga cikarmaya yer ariyo ki aeni huzursuz edip gitmeni engelliycek

Tm demiyorum o zaman ki şartlar gercekten uygun değildi ben bi umut sormustum o yüzden tm dedim

bence olayın düğümü bu

şartlar uygun değilse neden bir umut soruyorsunuz

önce şartları uygunlaştırın ki gerekçe kalmasın

yani o zaman hayrı denileceğini bilerek sordum ki bir daha sorduğumda "geçen de hayır demiştin" diyecek elimde veri olsun davranışı bu ve karşıdaki ben olsam bunu kabul etmem

konu böyle ama

konu sahibi eşinin "virüs var" demesini bahane görüyor, yani adam "bana ne, gitme" demiyor ki kendince gerekçelendiriyor

hatta çocuklar da varmış onu sonradan yazdı
Onu görmemişim. Ama bilmiyorum ya her açıdan yanlış bir şeyler var bence burada. Telefonunu karıştırmak, saçma sapan triplere girmek. Aslında konu sahibinin derdi de buydu izin alma olayını ön plana çıkardık ama. Ben bu insanın sırf virüs var diye göndermek istemediğine de inanmıyorum

kapı önünde iki üç genç kavga ediyorlardı. Eşim balkondan onlara bakıyordu , sonrasında içeri geldi yüzü asıktı
Bununla ilgili olabilir,sanki onların sizinle alakası olduğunu düşünmüş gibi geldi.
Ayrıca anne babamın yanına gitmeme hiç kimse karışamaz,buna müsade etmeyin ne olacaksa olsun ama müsade etmeyin!
Nasıl boyun eğersiniz buna aklım almıyor,anne baba hakkı ne demek,hayatıma sonradan giren biri buna engel olacak öyle mi,pes!!

Eşinizin size zerre kadar saygısı yok egemenliğini ilan etmiş geçmiş olsun. neden kızdığıni bile açıklama zahmeti yok sizde takın böyle kafaya sinir olun, evliliğiniz böyle devam edecek çünkü. benim 18 aylık kızım küsüp giriyor öyle yatağa eşinizin zeka yaşı baya geride kalmış..aileme gitmeme kimse karışamaz hatta gittiğim hiç bir yere bilgi veririm sadece, ben şuraya gidiyorum..birde bana bunun için surat asıcak yatıp uyuyacak. yatakla birlikte atarım onu sokağa ..

aslında belirtmiş sonra yazmış konu sahibi

bir de konu sahibi dışında "çocuklar" varmış

"Koronayı bahane etti ilk zamanlar tm dedim geçtim annemler her fırsatta gönder diyorlar havalar isinsin oyle diyor"

eşi "korona var" demiş, şimdi de "havalar ısınınca gidersin" demiş konu sahibi bunları bahane olarak görüyor, yani adam benden izin almadan olmaz dememiş ki

onlar tabii ki cins cins tavırlar

ama muhtemelen abla arayınca konu sahibinin kendisini ablasına şikayet ettiğini düşündü, buna bozulup bunun hesabını sormak istedi, sonra da delil aradı

oturup karşılıklı konuşmaları lazım ama önce bir sinirler yatışmalı

yani eşimin ablası beni arayıp "gönder, annem çok özlemiş" dese bozulurum, sana ne derim içimden

Eşime öyle seyler ters ,gitmese bile ailesi her kiş gelir 7 8 ay kalir kendisi yeterince özlemini gideriyor o yüzden halden de anlamıyor bana gelince yok onlar gelsinler yok korona var yok havalar soguk hep bir bahane
Böyle devam siz onun ailesini aylarca ağırlarken korona yok,eşiniz giderken yok ama iş sizin gitmenize gelince var.Korona öncesi bahanesi neydi?
Kısas haktır bunu bilir bunu söylerim.

Maksat gezmek değil zaten evde tıkansam annemin kokusunu almak.yazında dile getirdim o zamanda annemler köydeydi uzak mesafe nasıl göndereyim ist gelsinler oyle dedi.virüsü atlattim ben alsam bile başkasına bulaştırma riskim çok düşuk çünkü ablam hemşire bizzat o söyledi tehlikeli durum olsa o da gitmeme karşı çıkar zaten

Yanlış yere odaklanıyorsunuz. Asıl sorun ailenize gitmek için eşinizden izin istemeniz, izin vermiyor diye ailenizi görmemeniz.
Üstüne bir de tavır yapıyor diye dertleniyorsunuz, sizin bir tavır almanız gerekiyor.

İzin almak ve haber vermek arasında kalın bir çizgi var.Haber vermek doğal olan,malum dünyanın bin bir türlü hali var kaza olur vs eşimiz,ailemiz nerde olduğumuzu bilsin diye haber veririz.
Eşler bir planın var mıydı minvalinde sorar 'haber' verir.

Mantıklı olanı seçeceğiz kararsız kalınan konularda
Ben konu sahibinin anlatımından eşine dair ben erkeğim benim sözüm geçer izlenimi aldığım için sinir oldum
Adam makul biri olsa zaten surat asacağına derdini anlatır

Eşimle anlaşamadığımız konuda dışarıdan biri müdahil olsa benim de hoşuma gitmezdi

yani eşimin ablası beni arayıp "gönder, annem çok özlemiş" dese bozulurum, sana ne derim içimden
Durduk yere aramamistir ablası demekki sıkıntı çıkarıyor ki arıyor bence.. normal kardeş ilişkisinde karşılıklı konuşulur eşlere haber verilir ben annemlere gidicem diye burda eş sürekli bir bahane arıyor üstüne birde telefonda delil arıyor takıntısı olmasa böyle bir konuşmaya tepki vermezdi zaten ...

Böyle devam siz onun ailesini aylarca ağırlarken korona yok,eşiniz giderken yok ama iş sizin gitmenize gelince var.Korona öncesi bahanesi neydi?
Kısas haktır bunu bilir bunu söylerim.
Ben bunları eşime yazın dile getirdim o zaman da yasaklar yoktu vakalar azdı sen gidince korona yok ailen burda korona yok bana gelince mi hastalık var dedim hemen tartışma yaratıyor.covid gecirdik bizzat eşim getirip bana da bulaştırdı o zaman da soyledim demek ki yoollarda degil her yerde var sen beni bahane ediyordun kendin getirdin dedim.onda bile kendisini üste cikarma derdine giriyor

Korona özelinden gidersek
Ben aileme getiririm de sebep olurum diye korkmuyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…