- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
bu ferhansın ruh ikizi müge anlıdaki derya, tüm köye v.rmiş, millet ölmüş hapse girmiş halen daha durulmamış. bu azgınlık değil, psikolojik rahatsızlık. kendisini beğenmiyor evet çirkin çünkü. güzellere kötü söz söyleyerek güzelleşeceğini düşünüyor ama yok. ruhu hasta bunun.(Yapacağım ayrımcılık için özür dilerim şimdiden) İnsan Eskişehir'de, Ankara'da sevgili bulamayıp doğuda buluyorsa bir birey olarak değil sadece bir kadın olarak görülmek istiyor diye düşünürüm. Eskişehir gibi yerlerde sosyalleşme imkanı daha fazladır, sosyalleşilen ortam çeşitliliği fazla olunca kendi ilgilerinize uygun kaliteli insanları daha kolay bulursunuz. Karşılaştığınız insanların size "Oo kadın, belki evleiriz vb" gibi bakma ihtimali azalır, bu durumda birbirinizi daha dürüstçe tanıyıp arada bir bağ olursa sevgili olabilirsiniz, daha sağlam ve kaliteli bir ilişki olur. Ama zaten insan az, yüz veren kadın daha da az, sosyalleşme imkanı da az diye düşünüp iş yerine gelen her kadına yürüyen, her kadını düşürmek için çabalayabilecek seçiciliği olmayan adamlarla sevgili olunca tabi ki sandığınız gibi kaliteli bir ilişki olmaz.
Sizi içinde bulunduğunuz duruma düşüren erkeklerin peşinizde koşmasını istemeniz, erkeklerin hoşuna gidecek kadın olmaya çalışmanız, hoşlantı ile sağlam bir ilişkiyi ayırt edememeniz ve kendiniz olmaya, kendinizi tanımaya vakit ayırmamanız olabilir. Bunlar düzelebilecek şeyler.
Çirkinlik güzellik bilemem, konu sahibi bence cidden sıkıntı yaşıyor ama sıkıntısı sandığı gibi sevgili bulamamak ya da güzel olmamak değil. Erkeklerden ilgi görerek güzel olduğuna inanmaya çalışmak, "pick me girl" olmak hiçbir zaman hiçkimsenin (özellikle de kadınların) özgüvenine, öz saygısına fayda sağlamamıştır. Ancak kendi kendini sever, kendine hem fiziksel hem psikolojik özen ve bakım gösterirsen özgüvenli olursun, güzel olursun.bu ferhansın ruh ikizi müge anlıdaki derya, tüm köye v.rmiş, millet ölmüş hapse girmiş halen daha durulmamış. bu azgınlık değil, psikolojik rahatsızlık. kendisini beğenmiyor evet çirkin çünkü. güzellere kötü söz söyleyerek güzelleşeceğini düşünüyor ama yok. ruhu hasta bunun.
Herkesi tiye aldığını dusunuyorum ben nedense.bu ferhansın ruh ikizi müge anlıdaki derya, tüm köye v.rmiş, millet ölmüş hapse girmiş halen daha durulmamış. bu azgınlık değil, psikolojik rahatsızlık. kendisini beğenmiyor evet çirkin çünkü. güzellere kötü söz söyleyerek güzelleşeceğini düşünüyor ama yok. ruhu hasta bunun.
1 yıllık ilişki var gayet güzel gidiyorsa sorun ne ben anlamadımMerhaba hanımlar.uzun zamandır konu açmıyordum ama artık dayanamadım.biliyorum geçmiş konularıma atıflar yapılacak.yok sen şöyle değil miydin, böyle değil miydin ? Hangi ara değişti falan filan.ama yapacak birşey yok.1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum.eskaza bir sevgili buldum ama bu süre zarfında da kayda değer ne bir ilgi gösteren oldu ne de sevgili olmak isteyen.isteyenler de saçma sapan, bana uygun olmayan kişilerdi.bir kadın olarak yeterince ilgi görmediğimi düşünmek beni çok yaralıyor açıkçası.o derece ki gururumu bile ayaklar altına alıp bu başlığı açıyorum.yokluk psikolojisiyle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.kendimi salıyorum iyice, mütevazı olmaya çalışıyorum ama insan kendini sevmeden, kendine güvenmeden de yaşayamıyor.bir ara kısmetimin açıldığını sandım sonra yine eski tas eski hamam.neden herkes işinde gücünde neden kimse yüzüme bile bakmıyor.neden kimse tanışmak istemiyor.artık saçma sapan arkadaşlık uygulamalarıyla kendimi avutmaya çalışıyorum.yaş daha 30.bunun bir de 45'i 50'si var o zaman şans iyice düşecek.bu psikolojiyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.sırf yalnız kalma korkusuyla ilişkimde taviz üstüne taviz vermek istemiyorum.çok zor durumdayım.
kesinlikle katılıyorum size. ama bu ferhans, güzel, tatlı kendi halindeki kızlara, istediğini özgürce giyen kadınlara her türlü arkasından laf edip, arka kapıda her türlü ahlaksızlığı yapan biri.Çirkinlik güzellik bilemem, konu sahibi bence cidden sıkıntı yaşıyor ama sıkıntısı sandığı gibi sevgili bulamamak ya da güzel olmamak değil. Erkeklerden ilgi görerek güzel olduğuna inanmaya çalışmak, "pick me girl" olmak hiçbir zaman hiçkimsenin (özellikle de kadınların) özgüvenine, öz saygısına fayda sağlamamıştır. Ancak kendi kendini sever, kendine hem fiziksel hem psikolojik özen ve bakım gösterirsen özgüvenli olursun, güzel olursun.
bu ferhansın ruh ikizi müge anlıdaki derya, tüm köye v.rmiş, millet ölmüş hapse girmiş halen daha durulmamış. bu azgınlık değil, psikolojik rahatsızlık. kendisini beğenmiyor evet çirkin çünkü. güzellere kötü söz söyleyerek güzelleşeceğini düşünüyor ama yok. ruhu hasta bunun.
yok ya bu kız gerçek. şikayet ettim kaç defa gerçek kişi dediler.Herkesi tiye aldığını dusunuyorum ben nedense.
Dedim onu da.birşey çıkmıyor.bütün hormonlar çok normal.fiziksel muayenede de birşey yok.yumutlama düzenli.neden olmadığı bilinemiyor.doktor da şaşırdı.tamam birkaç ay olmayabilir de neden böyle diye.garip bir sistem ama.diğer sistemlerde bir işleyiş aksaması varsa kesin bir hastalık çıkıyor.ilacını kullanıyorsun geçiyor.ya da bende şu hastalık var diyorsun kabulleniyorsun.ama nedense üreme sistemi resmen kadere kalmış gibi.şimdi 9,10 çocuğu olan bir kadını doktora götürsen benime aynı sonuçları alır ama onunki her ay oluyor, benimki olmuyor.ya da senin çocuğun olmaz şu var bu var deniyor.kadın diyor ki ilk denemeden hamile kaldım.sorun çıkanların bile oluyor.allah kime ne vereceğini biliyor demek ki diyenler olabilir ama ne katil anneler, ne akıl hastası kadınlar, ne sorumluz, cahil kişiler boyuna kalıp duruyor.hatta hakedenlerden çok daha fazla.İşin ucunda bir bebek olduğu noktada frene bas lütfen bir hayat üzerinden böylesi bir deney yapılmaz altı üstü bir kadın doğum randevusu alacaksın korumasız birlikte oluyorum olmuyor neden acaba diyeceksin
taciz edilmek, etrafın salyalarını akıtarak bakması ne zamanda beri matah bir şey oldu ya,Benim şanssızlığım bence eskişehir gibi bir yerde yaşamak oldu.eskiden internette, forumlarda kızlar kadınlar taciz edildiğini, haklarında dedikodu falan çıktığını anlatırdı.yıllarca bunların kıskançlığını yaşadım.doğuya geldim.meğer gerçekten dedikleri gibiymiş.eskişehirde çıplak da gezsen kimse sana dönüp bakmaz.dedikodu desen kelime anlamını bile bilmezler.yıllarca sanırım bunu ezikliği oturdu bende.hep bir kendini ispatlama çabası.
Şu yorumumu bile beğenmişAllah aşkına biraz onurlu olun ya nedir bu erkek düşkünlugu.kendimede inanamıyorum şuan neden yazıyorum ki size
Tipsiz olmak suç mu ? Öyleyse de.Çok mu tipsizsin acaba? Tipin erkek gibi sanırım sadece cinsel açlığın olduğu şehirde iliski yasayabiliyosun
Neden beğenmeyeyim ki.şurada gururumu, kibrimi bir kenara bırakıp tüm samimiyetimle konu açmışım.acımasız ve dalga geçen yorumlar illaki olacak.yüzleşemeyecek olsam konu açmazdım.Şu yorumumu bile beğenmişsen normal değilsin.git başka yerde geç dalgani dengesiz ya
Okadarda anlayisliyimdir diyosunNeden beğenmeyeyim ki.şurada gururumu, kibrimi bir kenara bırakıp tüm samimiyetimle konu açmışım.acımasız ve dalga geçen yorumlar illaki olacak.yüzleşemeyecek olsam konu açmazdım.
Başkalarına karşı dolduruş yapmayın.oendi yorumunuzu bana direkt iletseniz daha iyi olacak.kesinlikle katılıyorum size. ama bu ferhans, güzel, tatlı kendi halindeki kızlara, istediğini özgürce giyen kadınlara her türlü arkasından laf edip, arka kapıda her türlü ahlaksızlığı yapan biri.
bakın hangi kadın sevgilisi varken başka bir sevgilinin derdine düşer? normal bir insan mı bu?
erkekler çok akıllı. çoktan adı çıkmıştır takılıyorlardır bununla.
eskişehirde kızlar akıllı, özgüvenli. seks bir amaç değil sadece hayatlarını keyifli hale getiren bir araç. bu kızları kendileri yapan başka güzel özellikleri var.
ama bu ferhans tacize uğrayanları bile kıskanan biri, kadını cinsel organından ibaret gören medeniyetsizin teki.
Suç değil açtığın konunun cevabı tipsiz olman demek kiTipsiz olmak suç mu ? Öyleyse de.
Kaliteli adamlar da ilişki yaşamaya yanaşmıyor ki.işe gidip geliyorlar kafa önde, sosyalleşmeye gidiyorlar kafa önde.dışarıdaki dünyayla ilgileri yok.sanki toplumdan izole olmuşlar.diyorum ki tamam ben kısmetsiz bir kadın olabilirim ama başkasıyla ilgilenseler onu da fark ederdim heralde.ben anlayamıyorum gencecik, yakışıklı adamların hiç mi bir fingirdemeye, ilgi görmeye, ilişki yaşamaya ihtiyacı olmuyor.nerde çirkin, kalitesiz, adam varsa onlar ilişki peşinde.boyle olunca da sonuç hiç iyi yerlere gitmiyor.oysa ki seks çok önemli bir ihtiyaç bence.neden düzgün insanlar hiç arayışa girmiyor anlayamıyorum.(Yapacağım ayrımcılık için özür dilerim şimdiden) İnsan Eskişehir'de, Ankara'da sevgili bulamayıp doğuda buluyorsa bir birey olarak değil sadece bir kadın olarak görülmek istiyor diye düşünürüm. Eskişehir gibi yerlerde sosyalleşme imkanı daha fazladır, sosyalleşilen ortam çeşitliliği fazla olunca kendi ilgilerinize uygun kaliteli insanları daha kolay bulursunuz. Karşılaştığınız insanların size "Oo kadın, belki evleiriz vb" gibi bakma ihtimali azalır, bu durumda birbirinizi daha dürüstçe tanıyıp arada bir bağ olursa sevgili olabilirsiniz, daha sağlam ve kaliteli bir ilişki olur. Ama zaten insan az, yüz veren kadın daha da az, sosyalleşme imkanı da az diye düşünüp iş yerine gelen her kadına yürüyen, her kadını düşürmek için çabalayabilecek seçiciliği olmayan adamlarla sevgili olunca tabi ki sandığınız gibi kaliteli bir ilişki olmaz.
Sizi içinde bulunduğunuz duruma düşüren erkeklerin peşinizde koşmasını istemeniz, erkeklerin hoşuna gidecek kadın olmaya çalışmanız, hoşlantı ile sağlam bir ilişkiyi ayırt edememeniz ve kendiniz olmaya, kendinizi tanımaya vakit ayırmamanız olabilir. Bunlar düzelebilecek şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?