Yokluk psikolojisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ?

bu ferhansın ruh ikizi müge anlıdaki derya, tüm köye v.rmiş, millet ölmüş hapse girmiş halen daha durulmamış. bu azgınlık değil, psikolojik rahatsızlık. kendisini beğenmiyor evet çirkin çünkü. güzellere kötü söz söyleyerek güzelleşeceğini düşünüyor ama yok. ruhu hasta bunun.

Çirkinlik güzellik bilemem, konu sahibi bence cidden sıkıntı yaşıyor ama sıkıntısı sandığı gibi sevgili bulamamak ya da güzel olmamak değil. Erkeklerden ilgi görerek güzel olduğuna inanmaya çalışmak, "pick me girl" olmak hiçbir zaman hiçkimsenin (özellikle de kadınların) özgüvenine, öz saygısına fayda sağlamamıştır. Ancak kendi kendini sever, kendine hem fiziksel hem psikolojik özen ve bakım gösterirsen özgüvenli olursun, güzel olursun.

Herkesi tiye aldığını dusunuyorum ben nedense.

@Ferhans anladim ben o yuzden sizi evli sanmistim. ama bu konu buraya yazaral asabileceginiz birsey degil. duzenli psikolojik destek alarak kendinizi kesfederek cozebileceginiz birsey. ayrica cinselligin bu kadar siradan hale getirilmesi de ruhunuzda yaralar acmis olabilir. mesela hic uzun sureli bir iliskiniz oldu mu. eger 30 yasina kadar sadece yuzeysel kisa sureli iliskiler yasadiysaniz bu bir problem. birisine guvenip bir iliskiyi saglikli bir sekilde surdurebilecek becerileri kazanmamissiniz demektir. ve uzman destegi almadiginiz surece hayatinizda hep ayni iliski turlerinde debelenip duracaksiniz.

1 yıllık ilişki var gayet güzel gidiyorsa sorun ne ben anlamadım

kendini kullandıran insan hiçbir zaman sevgilisiz kalmaz merak etmeyinüzgünüm ama şu da var ki hiçbir zaman doğru kişiyi de bulamaz , bakınız: zorunlualan

kesinlikle katılıyorum size. ama bu ferhans, güzel, tatlı kendi halindeki kızlara, istediğini özgürce giyen kadınlara her türlü arkasından laf edip, arka kapıda her türlü ahlaksızlığı yapan biri.

bakın hangi kadın sevgilisi varken başka bir sevgilinin derdine düşer? normal bir insan mı bu?

erkekler çok akıllı. çoktan adı çıkmıştır takılıyorlardır bununla.

eskişehirde kızlar akıllı, özgüvenli. seks bir amaç değil sadece hayatlarını keyifli hale getiren bir araç. bu kızları kendileri yapan başka güzel özellikleri var.

ama bu ferhans tacize uğrayanları bile kıskanan biri, kadını cinsel organından ibaret gören medeniyetsizin teki.

Ferhansin butun derdi evli kadinlar, hem evli olup hem cocugu olan kadinlar, hem calismayip hem ozel hastaneye giden kadinlar, kimsenin pesinde kosmadan buyuksehirde yasadigi halde evlenmis olan kadinlar digerleri yokluktan diline vurmus

İşin ucunda bir bebek olduğu noktada frene bas lütfen bir hayat üzerinden böylesi bir deney yapılmaz altı üstü bir kadın doğum randevusu alacaksın korumasız birlikte oluyorum olmuyor neden acaba diyeceksin
Dedim onu da.birşey çıkmıyor.bütün hormonlar çok normal.fiziksel muayenede de birşey yok.yumutlama düzenli.neden olmadığı bilinemiyor.doktor da şaşırdı.tamam birkaç ay olmayabilir de neden böyle diye.garip bir sistem ama.diğer sistemlerde bir işleyiş aksaması varsa kesin bir hastalık çıkıyor.ilacını kullanıyorsun geçiyor.ya da bende şu hastalık var diyorsun kabulleniyorsun.ama nedense üreme sistemi resmen kadere kalmış gibi.şimdi 9,10 çocuğu olan bir kadını doktora götürsen benime aynı sonuçları alır ama onunki her ay oluyor, benimki olmuyor.ya da senin çocuğun olmaz şu var bu var deniyor.kadın diyor ki ilk denemeden hamile kaldım.sorun çıkanların bile oluyor.allah kime ne vereceğini biliyor demek ki diyenler olabilir ama ne katil anneler, ne akıl hastası kadınlar, ne sorumluz, cahil kişiler boyuna kalıp duruyor.hatta hakedenlerden çok daha fazla.
Kadın ayda 1 defa ilişkiye girdim hamile kaldım diyor.benim ayda 1 gün ara verdiğim nadirdir.senelerdir tık yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
taciz edilmek, etrafın salyalarını akıtarak bakması ne zamanda beri matah bir şey oldu ya,
özendiğiniz şeyler ilginç gerçekten, kimi de mini eteği giyip bakan olursa tekme tokat girişiyor, çok farklı insan türleri var gerçekten,
ben bizzat otobüste şahit olmuştum, kızın biri niye bakıyorsn ya diye bağırmaya başlamıştı, istediğimiz gibi giyinemiyecek miyiz diye, adam bakmıyorum dese de bakıyorsun diye bağırıp durmuştu,
hayır gayri ihtiyarı bakadabiliriz, o an aklında bir şeyler vardır farkında olmadan bakmışta olabilirsin,
eğer gözünü dikmiş bön bön bakıyorsa tepkini verirsin.

Çok mu tipsizsin acaba? Tipin erkek gibi sanırım sadece cinsel açlığın olduğu şehirde iliski yasayabiliyosun

Neden beğenmeyeyim ki.şurada gururumu, kibrimi bir kenara bırakıp tüm samimiyetimle konu açmışım.acımasız ve dalga geçen yorumlar illaki olacak.yüzleşemeyecek olsam konu açmazdım.
Okadarda anlayisliyimdir diyosunsende zaten gurur yookmuski.olsa bu tarz bir hayatın olmazdi

Başkalarına karşı dolduruş yapmayın.oendi yorumunuzu bana direkt iletseniz daha iyi olacak.

Kaliteli adamlar da ilişki yaşamaya yanaşmıyor ki.işe gidip geliyorlar kafa önde, sosyalleşmeye gidiyorlar kafa önde.dışarıdaki dünyayla ilgileri yok.sanki toplumdan izole olmuşlar.diyorum ki tamam ben kısmetsiz bir kadın olabilirim ama başkasıyla ilgilenseler onu da fark ederdim heralde.ben anlayamıyorum gencecik, yakışıklı adamların hiç mi bir fingirdemeye, ilgi görmeye, ilişki yaşamaya ihtiyacı olmuyor.nerde çirkin, kalitesiz, adam varsa onlar ilişki peşinde.boyle olunca da sonuç hiç iyi yerlere gitmiyor.oysa ki seks çok önemli bir ihtiyaç bence.neden düzgün insanlar hiç arayışa girmiyor anlayamıyorum.

Vallahi yavrum bu kafayla en olmadık birini hayatına alıp ona saplanıp kalacaksın. O zaman şimdiki derdine bile hayıflanacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…