Yokluk psikolojisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ?

Neden beğenmeyeyim ki.şurada gururumu, kibrimi bir kenara bırakıp tüm samimiyetimle konu açmışım.acımasız ve dalga geçen yorumlar illaki olacak.yüzleşemeyecek olsam konu açmazdım.
Yine kendi içinizde size has bir felsefeniz var.Neoklasik davranış düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım sergiliyorsunuz şuan.

Beynim yandi :)
Bacım İstanbul'da inanılmaz bir otuzlarini geçmiş, hayatına renk katacak bir kadın arayan, mutlu ilişkiye hasret erkek kaynağı var. İmkanın varsa buralara gel

Son düzenleme:
Aslında ben seni anladım sen elde etme arzusunu, o baştaki flörtümsü heyecanı , heyecanlı oyunları seven birisin. Bende öyleyim.
Bunu psikoloğum yüzleştirdi.
Mesela benim sorunum ilişkilerimde geçmişini sorun ediyorum ama hayatımdaki kişiler geçmişi yok ediyor istediğim gibi davranıyor şu an hayatımdaki kişi eski eşine gözümün önünde ben hayatımda en çok kristialia’yı sevdim onu evliliğe ikna edeceğim hayatımın aşkı bu kadın dedi. Psikoloğum dedi ki kaç erkek bunu yapar bir çok kadın mest olur bununla dedi. Bu beni tatmin etti mi peki :) orası meçhul. Kalp kırmamaya yargılamamaya cok çalışıyorum herkesi. Mesela diyorum ki bu ilişkim bitse başka bir erkek bu çabayı gösterir mi uç nokta şeyler yapıyor bana kendini kanıtlamak için ben de cok ilişki yaşadım bu arada hiç yalnız kalmadım evlendim 6 ay sonra ayrıldm yani ayrılık korkum yok hayatıma hep daha iyisi geldi eskiyi aratmadı kimse ama bu ilişkimde aratırlar mı emin değilim karışık durumlar Ferhans yakın olsakta kahve içsek ya

Suç değil açtığın konunun cevabı tipsiz olman demek ki
Haklısınız ben de doğuda yaşıyorum evet buradaki erkekler baskilandigi her gördüğü kadına atlıyorlar
Ben de doğudan ayrılmam ne yapayım.ben de sanıyordum ki 26 yaşından sonra güzelleştim.saka bir yana gerçekten çok çok kötü hissediyorum.başka şehre gitmek zorunda kalırsam ne yapacağım diye.millet bir an önce doğudan kurtulmak ister.benim ödüm kopuyor.

Abla bu kafayla çok sorun yaşarsınız. Bak bu yazdıklarınıza "streotipik cinsiyetçi bakış açısı" deniyor. Yani başka adları da vardır ama ben öyle diyorum. Diyorsunuz ki bir adamla tanışayım, ortama girdiğimde beni fark etsin (çünkü adamın gözü karı-kız peşinde), beni beğenir beğenmez bana yürüsün, hemen ilgi alaka içinde yüzeyim, kısa sürede sevgili olalım... Dediğiniz kaliteli adamlar fingirdeme ve ilişki peşinde değiller çünkü kendi kıymetlerini biliyorlar, bir ilişkide olmalarına uygun insanın en baştan fingirdeme beklemeyeceğini, iyi ilişkilerin zaman içinde kurulduğunu biliyorlar ve aranmıyorlar. Düzgün insanlar genelde aranmazlar, kendilerini tanırlar ve kendilerine uygun birini bulurlar. İhtiyaç için değil sevgi ve istek ile ilişki kurarlar. İlişkiyi ihtiyaç giderme olarak görmezler. Siz de bunu muhtemelen "asosyallik-eziklik- erkeksi olmama" olarak yorumluyorsunuz, hatalı değerlendirerek yargılıyorsunuz. Zaten siz de kendinize kaliteli bir şekilde değer vermiyorsunuz. Böyle yaparak kendi zihninizden oluşan bir kafeste oturursunuz.

kaliteli adam bu aklı cinsel organında olana bakar mı ya?

kaile bile almıyorlardır yüzüne bakmıyorlardır bunun.

Ama bir ortamda birileyle sohbet etmek, tanışmak, bakışlarıyla karşındakini farkettiğini hissettrimek gerekmez mi ?. Benim dediklerim bildiğin kiminle aynı ortamda ya da aynı etkinlikte bile olduğunuz farkında değil.sanki ruhsuz gibiler.aynı odada saatlerce kalsak çıkısta kim vardı onu tanımazlar.bu kadarı bana çok garip geliyor.

Demek ki sizi kendine uygun görmüyor, umrunda değilsiniz. Her kadına neden baksın aklı başında adam kendine uygun görmüyorsa. Kendi ortamında öyle insanlar öyle de sosyal, ilgili oluyorlar ki. Ama siz kendinizi de onları da böyle yargılandığınız için farkında bile değilsiniz bunun. Sorunlarınıza çözüm ve daha kaliteli insanlarla iletişim kurmanın yolu bakış açınızı değiştirmek.

Eee aynı ortamda başkalarıyla konuşsalar gorürdüm onu da.aman şu kızdan fellik fellik kaçayın da o zaman başkasıyla mı konuşayım diyor bu adamlar.

Eee aynı ortamda başkalarıyla konuşsalar gorürdüm onu da.aman şu kızdan fellik fellik kaçayın da o zaman başkasıyla mı konuşayım diyor bu adamlar.
Aşko bak bu adamlar olaylara sadece kızlar/erkekler olarak bakmıyor. Bu ortam bana göre değil, buraya sosyalleşmeye gelmedim vb. demiş olabilirler. Ayrıca bence sen de adamların tavrını hatalı değerlendiriyor olabilirsin çünkü sırf kadınsın diye seninle fingirdemeye çalışan insanları normal bulmaya alışmışsın gibi. Gereksiz samimileştim ama bu sohbete bu gider gibi geldi. Sen de olaylara böyle bakmazsan, bakış açını değiştirirsen senin için çok daha sağlıklı olur. Ofansif bir niyetim falan yok yani samimi yorumum bu.

Nereden biliyorsun belki var ilişkileri

Bence siz erkekleri ve cinselligi kafaya takmışsınız. Bunun psikolojik bir tabanı vardır mutlaka.
Ben 32 yaşımda evlendim. O zamana kadar da sevgilim falan olmadı. Evlenemememi kafaya taktım ama konuya erkeklerin pesimde koşmaması, cinsellik vb gibi yaklaşmadım.
Acaba etrafınızda kadın arkadaşınız da mı az, ya da aile bağlarınız kuvvetli mi değil. Ilgiyi erkeklerde ve cinsellikte mi arıyorsunuz?
Bi de kaldı mı eskisi gibi peşinden koşmalar falan.. Ben hiç rastlamıyorum artık oyle seylere cevremde

ikisi de. arkadaşı yok. ailesi de bağnaz ve yobaz. bu da bayır gülü gibi açılmış ona buna koklatıyor kendini.

Çok ilginç hem olay hem psikologun "bu her kadını mest eder" demesi . Psikologunun kendince sorunları olabilir.
Eşinden ayrılan sizinkiyse neden kadını hem terkedip hem yaralamak için aramış nispet yapmış?
Eşinden ayrılan karşı tarafsa 'acimadi kiii acımadı kiii' demek için mi kadını arayıp bunları söylemiş?
İkisi de insan gibi konuşup karar verip ayrildiysa bu gereksiz teleofn neden açılmış?
Çok çirkin bir davranış bence. Ne olursa olsun zamanında sevdiği, evlenmeye ikna ettiği bir kadın..bugün ondan nefret ediyor olabilir, sizi daha çok sevmiş olabilir. Ama bu şekilde aramasının mantığı ne ki? Sevgi bu,yarın başkasını daha çok sever bir benzer telefon da size açar.
Bence madem kısmetin kalabalık sen bu adamı yolla gitsin B Buffalosos . Daha normalini bulursun. Terapistin de çok ilginç ..benim terapistim de çok ilginç. 'sanirim olayları doğru yorumlayamiyorum,çünkü hep haklı olan benmişim gibi geliyor' demiştim, örneklendirince 'yoo haklısın,ondan' demişti oysa bence cidden bu konuda sorunlarım var.

İnan belki eski.flortlerimizden biri ortaktır öyle hissediyorum aynı sehirdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…