• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yokmu derdimi dinleyecek

1 ay önce bi kadını aradım kendi özel muayenehanesi ydi 100 lira dedi AMS ben öğrenciyimm nerden bulcam o da var bide dikim yapıyorlarsa para kazanmak için yalan soyler diye gitmiyorum oraya da devlet baksa koşa koşa gidcem artik onların bi çıkarı yok en azindan
Aynen öyle yap,aslında biraz uğraşırsan kendin de bakabilirsin ama çok zor olur,hem de kesin olmaz,doktora görün.:KK50:

Aynen öyle yap,aslında biraz uğraşırsan kendin de bakabilirsin ama çok zor olur,hem de kesin olmaz,doktora görün.:KK50:
Ya kendim bakmayı deniyordu kendimi çok komik durumlara soktum resimlerle karşılaştırdığında sknti yok gibi pek fazla ama kızlık zari o dışarıdaki yapımı ki doktorlar girişte bir buçuk cm içerde diyordu

peki konu sahibi, muayene oldunuz ve doktor size sonucu her şey yolunda diye açıkladı..
bakiresiniz...
fakat evlendiğiniz gece kan gelmedi sizden..

o zaman ne yapmayı planlıyorsunuz?

herkes farklı bir şey söylüyor, kimisi 2 damla yazmış kimisi 6 kere oldu yazmış..
herkesin yapısı farklı...
hiç kan gelmeyenler de var..
siz onlardan birisi de olabilirsiniz?
ama bu demek değil ki siz bakire değilsiniz....
bu durumda ne yapacaksınız?

doktor yalan söyledi, kesin ben bakire değildim diye endişe mi duyacak, iyice paranoya mı olacaksınız?

bence siz jinekolog aramayın sağda solda, psikolog arayın ve bu konuyu unutmak için tedavi olun.

peki konu sahibi, muayene oldunuz ve doktor size sonucu her şey yolunda diye açıkladı..
bakiresiniz...
fakat evlendiğiniz gece kan gelmedi sizden..

o zaman ne yapmayı planlıyorsunuz?

herkes farklı bir şey söylüyor, kimisi 2 damla yazmış kimisi 6 kere oldu yazmış..
herkesin yapısı farklı...
hiç kan gelmeyenler de var..
siz onlardan birisi de olabilirsiniz?
ama bu demek değil ki siz bakire değilsiniz....
bu durumda ne yapacaksınız?

doktor yalan söyledi, kesin ben bakire değildim diye endişe mi duyacak, iyice paranoya mı olacaksınız?

bence siz jinekolog aramayın sağda solda, psikolog arayın ve bu konuyu unutmak için tedavi olun.
Konuda düşündüm. Ama sonucu öğrenmeden nasıl tedavi olabilirim ki.

Back
X