- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 333
Çok acımasız bir cevap oldu sankiii![]()
bence merhametli bile davranmis, kesinlikle baskasi var ve yeni bile olmayabilir, gercekler acidir kuzum, aynisi basima geldi cünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok acımasız bir cevap oldu sankiii![]()
Sanırım sizlerinde yardımıyla şüphelerime inanmaya başladım![]()
Ben cigerimdeki tüplerle onu arıyodumyaMaalesef erkek kafası..![]()
Şuan ağlıyorum hemde yana yanaBen cigerimdeki tüplerle onu arıyodumyaAllahım İnsanlık nereye gidiyor
Sevgiyi sadakati yok ettiler
Şuan ağlıyorum hemde yana yana![]()
Ben cigerimdeki tüplerle onu arıyodumyaAllahım İnsanlık nereye gidiyor
Sevgiyi sadakati yok ettiler
İlla başkası olduğunu göstermez. İlişkinizden umudu kesmiştir ama ayrılamaya da henüz cesareti olmayabilir.
İlişkinizi en iyi siz tanırsınız sonuçta birkaç aylık bir ilişki değil 6 senelikmiş.
Daha önce böyle kafa dinleme isteği oldu mu, neler yaşıyor, size karşı genelde hali tavrı nasıldır? Bunlara kendi içinizde objektif olarak cevap verin. Ona göre duruşunuzu belirleyin.
İnsanız zaman zaman çok dipte hissediyoruz ama kimsenin hayatı her daim güllük gülistanlık değil. Kötü şeyler yaşadığımızda sevdiğimiz insanı isteriz en yakınımızda, ortada konuşulamayacak bir durum olsa da karşındaki insana kendini değersiz hissettirmeden bir açıklama isteyip insan biraz kafa dinlemek isteyebilir.
Bir nebzede olsa beni rahatlatan bi yorum oldu çok teşekkür ediyorum .Bende kafa olarak çok yorgun oldugum için buraya içimi döktüm biz bayanlar hemen acaba başkasımı var dediğimiz noktada belkide bazen haksızlık yapıyoruz Ama yabbozun parçaları gibi birleştirince Soru işareti oluyor Çok büyük bi sıkıntısı oldugunu söyledi ama yüz yüze konuşalım diyince söyle anlat dedim ısrar ettim kafam yerinde değil dedi bende başladım kuruntularıma oda kesin bi dille merak etme düşündüğün şeyler değil dedi ..Allahu teala demiyorm
Allahu teala demiyorm
Bir nebzede olsa beni rahatlatan bi yorum oldu çok teşekkür ediyorum .Bende kafa olarak çok yorgun oldugum için buraya içimi döktüm biz bayanlar hemen acaba başkasımı var dediğimiz noktada belkide bazen haksızlık yapıyoruz Ama yabbozun parçaları gibi birleştirince Soru işareti oluyor Çok büyük bi sıkıntısı oldugunu söyledi ama yüz yüze konuşalım diyince söyle anlat dedim ısrar ettim kafam yerinde değil dedi bende başladım kuruntularıma oda kesin bi dille merak etme düşündüğün şeyler değil dedi ..İlla başkası olduğunu göstermez. İlişkinizden umudu kesmiştir ama ayrılamaya da henüz cesareti olmayabilir.
İlişkinizi en iyi siz tanırsınız sonuçta birkaç aylık bir ilişki değil 6 senelikmiş.
Daha önce böyle kafa dinleme isteği oldu mu, neler yaşıyor, size karşı genelde hali tavrı nasıldır? Bunlara kendi içinizde objektif olarak cevap verin. Ona göre duruşunuzu belirleyin.
İnsanız zaman zaman çok dipte hissediyoruz ama kimsenin hayatı her daim güllük gülistanlık değil. Kötü şeyler yaşadığımızda sevdiğimiz insanı isteriz en yakınımızda, ortada konuşulamayacak bir durum olsa da karşındaki insana kendini değersiz hissettirmeden bir açıklama isteyip insan biraz kafa dinlemek isteyebilir.
Ve daha önce kafam yorgun diyip böyle sus pus olmamıştıBir nebzede olsa beni rahatlatan bi yorum oldu çok teşekkür ediyorum .Bende kafa olarak çok yorgun oldugum için buraya içimi döktüm biz bayanlar hemen acaba başkasımı var dediğimiz noktada belkide bazen haksızlık yapıyoruz Ama yabbozun parçaları gibi birleştirince Soru işareti oluyor Çok büyük bi sıkıntısı oldugunu söyledi ama yüz yüze konuşalım diyince söyle anlat dedim ısrar ettim kafam yerinde değil dedi bende başladım kuruntularıma oda kesin bi dille merak etme düşündüğün şeyler değil dedi ..
Yanlış anlamışsınız yorumumu galiba. Özellikle negatif bir yorum yapmak istemedim ama başkası olmasa da sizden uzaklaşmış olabilir, aranızdaki ilişkiye göre bunu sizin bilmeniz gerekir. Birkaç aylık bir ilişki olsa kendimiz çıkarım yapabilirdik ama siz sevgilinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz.Bir nebzede olsa beni rahatlatan bi yorum oldu çok teşekkür ediyorum .Bende kafa olarak çok yorgun oldugum için buraya içimi döktüm biz bayanlar hemen acaba başkasımı var dediğimiz noktada belkide bazen haksızlık yapıyoruz Ama yabbozun parçaları gibi birleştirince Soru işareti oluyor Çok büyük bi sıkıntısı oldugunu söyledi ama yüz yüze konuşalım diyince söyle anlat dedim ısrar ettim kafam yerinde değil dedi bende başladım kuruntularıma oda kesin bi dille merak etme düşündüğün şeyler değil dedi ..
İnşallah tahminlerimizi yanıltır çünkü bu yanılgıya çok ihtiyacım varbence merhametli bile davranmis, kesinlikle baskasi var ve yeni bile olmayabilir, gercekler acidir kuzum, aynisi basima geldi cünkü.
Haklısınız , Bazen insan konduramıyor işte yakıştıramıyor seviyoruz ya hani sırf sevgimizdenYanlış anlamışsınız yorumumu galiba. Özellikle negatif bir yorum yapmak istemedim ama başkası olmasa da sizden uzaklaşmış olabilir, aranızdaki ilişkiye göre bunu sizin bilmeniz gerekir. Birkaç aylık bir ilişki olsa kendimiz çıkarım yapabilirdik ama siz sevgilinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz.
Canım benim işte sen hastanede can çekişirken bile ona yazdığın için o şuan sana bunları söyleyebiliyor. ki bende senin gibi yaptığım için aynı muamaleyi gördüm oradan biliyorum. şuan başkası da olabilir senden sıkılmış da olabilir. bırak kendi haline onun davrandığı gibi davran.Allahım kafayı yicem lütfen bişey söyleyin 6yıllık ilişkimde tuhaf şeyler oluyor Anlamakta zorluk çekiyorum Uzun uzunda yazmak istemiyorum
Kafa dinliyorum kafam yorgun diyen bi erkek hiç cevap vermiyorsa görüldü dahi atmıyorsa arada sırada bir çok nadir cevp veriyosa hayatında başka birimi vardır Yada gerçekten kafası yorgun mudur ??
Gerçekten sıkıntıları olan bi insan oyüzden susup yazmasınımı beklemeliyim ?
Ama Ben hastanede can çekişirken bile ona yazıyodum siz düşünün halimisizce kafam yorgun demek bahanemidir ??
Cevabınız için çok teşekkür ediyorumKesinlikle msj yazmayı kesiceksin
Arama msj yok
Engelleme de
Ayrılıcam senden olayına da girme
Bekle sadece
Seni seviyorsa geri dönüş yapıcaktır
O zaman al karşına konuş
Senin bu ilişkiye değer vermediğini görüyorum böyle hissediyorum dersin
Seni ikna ederse barışırsın
Bakarsın emeğine
Bugünden itibaren bunu yap
Sevgiye ve yaşamaya karşı inancımı yitiriyorum inşallah başkası yoktur bunu kaldıramam sağlıklı düşünücek halde değilimCanım benim işte sen hastanede can çekişirken bile ona yazdığın için o şuan sana bunları söyleyebiliyor. ki bende senin gibi yaptığım için aynı muamaleyi gördüm oradan biliyorum. şuan başkası da olabilir senden sıkılmış da olabilir. bırak kendi haline onun davrandığı gibi davran.
Emin olun yapıcam canım yansada tırnaklarımı etime geçirip susucamKesinlikle msj yazmayı kesiceksin
Arama msj yok
Engelleme de
Ayrılıcam senden olayına da girme
Bekle sadece
Seni seviyorsa geri dönüş yapıcaktır
O zaman al karşına konuş
Senin bu ilişkiye değer vermediğini görüyorum böyle hissediyorum dersin
Seni ikna ederse barışırsın
Bakarsın emeğine
Bugünden itibaren bunu yap