Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevindim iyi olmanıza, canım ama benden sana bir tavsiye erkekleri hayatının merkezine koyma.
hep kendi geliştirmek için hobiler vs arkadaşlar bul kendine yoksa ona mahkum olduğunu anlarlarsa verdikleri özeni azaltıyorlar.
Aynen öyle canım ya biraz ilgi gördüklerinde sevildiklerini anladıklarında hemen huyları suyları değişiveriyor. Haklısın valla birazda arkadaşlarıma vakit ayıracağım hayatımın merkezinde olduğu sürece üzülcem gibi duruyo ama en azından şimdilik iyiyz
valla gittim saydım bugun konustum anlattım herseyı bu boyle devam ederse ben yokum dedim ağladı falan haklısın dedi düzelcem dedi görücezz :) Sağol canım fikrin için bu arada
valla gittim saydım bugun konustum anlattım herseyı bu boyle devam ederse ben yokum dedim ağladı falan haklısın dedi düzelcem dedi görücezz :) Sağol canım fikrin için bu arada