• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa hamile miyim bana çözüm üretin :(

istberen

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
11
0
286
İstanbul
ben 26 yasındayım. erkek arkadasım ıle son adet kanamam bıttıkten sonra surtunme yoluyla ılsıkı yasarken onun menısı bana bulastı.adetım sureklı 28 gunde bır oluyordu.ama sımdı 8 gun gecıktı ve hıc bır belırtı yok acaba dıye dusunuyorum.bu konuda tecrubelerı olanlar fıkır ve yardımlarınız beklıyorummmmmmmmmmmm.

üstüne bulaştıysa hamile deilsindir ama girişe bulaştıysa ihtimal var bende subat ayında adet olmadım çok stres yaptım çünkü çocuk düşünmüyoruz şuan test yaptım 2 defa negatif cıktı o akşam adet oldum çok stres yapma mevsimdende olabilir ama madem 8 gun geçmiş yarın git bi test yap idrar testi

hemşiresin, bizden daha iyi bilmen lâzım. burdan alacağın bilgiler senin bildiğinden daha fazla olmaz canım. eczaneye git ve test al en acilinden.

biraz şans biraz kader....

bekleyip göreceğiz...

coming soon.......boshayallersmile

sanmıyorum, ama 8 günde az değil. düzenli miydi adetin ? mesela Ben de düzenli derdim erken oldum Bu sefer. gene de al Bi test için rahat etsin. ama Büyük ihtimalle değilsindir. meni çünkü dişardayken ölüyomuş. yani içine girmesi gerekiyomus. (nası cümleler nan Bunlar Ben alkolü fazla kacırmısım sanırım sempatiksalakcinni )

ben 26 yasındayım. erkek arkadasım ıle son adet kanamam bıttıkten sonra surtunme yoluyla ılsıkı yasarken onun menısı bana bulastı.adetım sureklı 28 gunde bır oluyordu.ama sımdı 8 gun gecıktı ve hıc bır belırtı yok acaba dıye dusunuyorum.bu konuda tecrubelerı olanlar fıkır ve yardımlarınız beklıyorummmmmmmmmmmm.

bazı bayanlarda regli sonrası yumurtlama olur.ve hamile kalma riski yüksektir
meninin size bulaşmış olmasıda hamilelige sebeppp
her ay düzenli olan birinin 8 gün gecikme yaşamasıda normal degil.belki mevsimsel gecişlerden olmuş olabilir.bu ay genelde cougu kişide gecikme yaşandı okudugum ve duyduguma göre

bi test yapın burayada yazın meraktan catlamayım

ya anlamiyorum ya, su surtunme yoluyla nasil hamile kaliyosunuz, nasil surtunuyosunuz anlamadim ki. ben 3 yildir surtunmeden gayet normal bir sekilde hamile kalamiyorum millet surtune surtune hamile kaliyo, bundan sonra bende surtunecem...:icecream:

Back
X