Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu soruyu burda sorupda kesin cevaplar bekleyenler nasıl bi düşünceye sahip acaba
gidersin adam gibi ya idrar yada kan testi yaptırırsın herkesde rahat eder
böyle acabalara takılıp kalmazsın burda kimse medyum değil geleceğide göremiyo o yüzden şöyle saçma soruları sormayın ya
Sihirli küremden de faydalandım aslında, yalan olmasın :hulya:
Kan testi gebelik testi falan.. boş işler bunlar, online hizmet veriyordum ben, iyi denk geldi.:ecrin_bebek:
ya canim banada bi baksana ne zaman bebegim olacak ...:ecrin_bebek:
ya anlamiyorum ya, su surtunme yoluyla nasil hamile kaliyosunuz, nasil surtunuyosunuz anlamadim ki. ben 3 yildir surtunmeden gayet normal bir sekilde hamile kalamiyorum millet surtune surtune hamile kaliyo, bundan sonra bende surtunecem...:icecream:
Kaç vakte kadar olacağı mevzusu beni aşıyor canım, onu en iyi bebekler biliyor. Dilerim Allah en kısa zamanda sana da nasip eder anne olmayı, o zaman bakarız sihirli küreden, ultrasona falan gerek kalmaz kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
Canim guldurdun benibilmiyorumkismileinsallah en kisa zamanda guzel bir bebegin olur.
Bu arada bu tarz kanularda hep yeni uyeler tarafindan aciliyor.CADIARZU
Kimseyi kirmak istemem, haddime de degil ama 8 gun geciken bir reglin sebebini gebelik testi daha dogru cevaplar.
tamam canim ben yeterki hayirlisiyla hamile kalyimda sen bak ...![]()
İnşallah canım, inşallah. Kendimi oraya ışınlarım beraber bakarız, süper güçlerim bir işe daha yaramış olur.
Neyse biz konuyu dağıtmayalım, belki gelip "yok yâhu hamile kalman olasılıksız" demek isteyen biri çıkar.
bekliyelim ve gorelim:1ninca:şakkıdı
ya anlamiyorum ya, su surtunme yoluyla nasil hamile kaliyosunuz, nasil surtunuyosunuz anlamadim ki. ben 3 yildir surtunmeden gayet normal bir sekilde hamile kalamiyorum millet surtune surtune hamile kaliyo, bundan sonra bende surtunecem...:icecream:
Senin anne adayı ve anne olduğun günleri bir an önce görmeni dilemekle birlikte, konu sahibini bir daha göreceğimizi de pek düşünmüyorum aslında.
Şimdi beni kızın sorunuyla dalga geçmekle suçlayanlar çıkar, doğrudur öyle yaptım aslında. Alenen yapmak hoş olmadı ama yaptım. 26 yaşına gelmiş bir insanın bir yerimi koruyacağım diye sürtünme yoluyla cinsellik yaşamaya çalışması ama bu sırada korunmuyor olması ve akabinde ne yapacağını da bilmemesi bence trajikomik çünkü. Bekâretini korumaya çalışan (ve kendini kandıran) bir insan nasıl böyle bir risk alabilir? Hadi prezervatif diye bir şey duymadınız diyelim, bir sağlık birimine gidip kurbağa testi yaptırmak istediğinizi söyleseydiniz bile bir sonuca ulaşırdınız onların yönlendirmeleriyle, biz ne yapalım yahu?
Yorum yazmayı istedim ama senin yazdıklarına gülmkten yazamadım. Evet darısı akasiacığımın başına....
insallah canim benim saol iyi dileklerin icinevet.
akasianında inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda....
Ya böyle olacağını niye kimse bana söylemedi, 9 yıl boyunca demek yanlış yapmışım. Hem çocuk olmadı hem de kocadan oldum. Ne yapalım bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp, bu yaşımda bunu öğrendim ya artık ölsemde gam yemem...
insallah canim benim saol iyi dileklerin icin
:roflol: neyse abla uzulme sirada ben varim ben denicem bakim surtunmeyi, nasil oluyomus merak ettim:icecream: