Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin anne adayı ve anne olduğun günleri bir an önce görmeni dilemekle birlikte, konu sahibini bir daha göreceğimizi de pek düşünmüyorum aslında.
Şimdi beni kızın sorunuyla dalga geçmekle suçlayanlar çıkar, doğrudur öyle yaptım aslında. Alenen yapmak hoş olmadı ama yaptım. 26 yaşına gelmiş bir insanın bir yerimi koruyacağım diye sürtünme yoluyla cinsellik yaşamaya çalışması ama bu sırada korunmuyor olması ve akabinde ne yapacağını da bilmemesi bence trajikomik çünkü. Bekâretini korumaya çalışan (ve kendini kandıran) bir insan nasıl böyle bir risk alabilir? Hadi prezervatif diye bir şey duymadınız diyelim, bir sağlık birimine gidip kurbağa testi yaptırmak istediğinizi söyleseydiniz bile bir sonuca ulaşırdınız onların yönlendirmeleriyle, biz ne yapalım yahu?
küçük bir ihtimalde olsa hamile olma olasılığın var.burda çok okudum sürtünme yoluyla hamile kalanı.nasıl oluyo anlamıyom ben 4 yıldan fazla bekledim hamile kalmak için
:lepi:
Ama bak geç de olsa öğreniyoruz her gün bişeyler, hayat sürprizlerle dolu...
93 lük Hasan'ım var olmaz mı
İstberen,
Biz müneccim değiliz sana evet hamilesin diyebilelim, doktor değiliz, alim değiliz.
Gidersin doktora canım tahlil yaptırır sonucuna bakarsın. aklinialirimsmile
Dersen ki yok yapamam pahalı olur gidersin eczaneye test alırsın yaptırırsın sonucuna bakarsın.
Ama gene dersen ki yok yaptıramam o zaman sana tek cevabım olacak:
Zevki sürmeyi bilen cefasını çekmeyi de bilmeli. Sana iyi beklemeler dilerim.
:1closedeyes:
Altına imzamı atarak sengözlerimebaksanab sevgili hayallciim düşüncelerimi yazdığın için çok teşekkür ediyorum Sana vereliniortak
Madem senin için bekaret önemli o zamn bu şekilde yaklaşmıcaktın veya yaklaştırmıcaktın :icecream:
Atalarımız ne demiş . . "Ayağını yorganına göre uzat "![]()
Bence kesin hamilesin, ve ikizlerin olacak. Çift yumurta ikizi üstelik. İkisi de kız olacak, hissedebiliyorum![]()
herkes dalga geçmiş kimse ciddiye almamış...................canım sen en iyisi birdaha sürtünme dememiş neyse......... ben dedimlmaz:
O da sizin demenizle bir daha sürtünmeyecek zaten emin olun. 26 yaşında kadın ya akıl edemiyor mu bunu kendisi?