Evt hava degisiklidir bnmde adetlerim 18 gun gecikmisti midemde bulaniyodu bnde kesin hamileyim dedim kan testi yptrdim negatif hava degisikligindendiKizlar benim 17 aylik bi oglum var ve adetim 3 gun gecikti...olcem strestenn...ya hamile kaldiysam diye...cunku oglum cok zor bi bebekti yeni yeni duzeliyo gibi...tam kendimi ona verecekken tam oglumla cok guzel zaman gecirecekken yeniden hamile kaldiysam nasil altindan kalkicam...iki cocugunun arasinda boyle az zaman olanlar nasil yaptilar ya da yapiyolar acaba...bi de hava degisimi adet geciktirir mi...off off
Düşmanlıkla ne alaka,senle ne paylaştımki düşman yada dost olayım.sadece sakin ol biraz ya , kaldıysan ne olcak ,arası az olsa ne olcak...evlat kavramı nedemek bilmesen ,bu yorumları yapmam ama evlat herşeydir.ikincide gelse arkadından 3.de gelse ,her zorluğa rağmen mücadele vereceğini adın gibi biliosun.çnkü sen bi annesin.yapacağını yapmışsın,korunmuşsun..nyse Allah gönlünüze göre versin ozaman nediim ,sadece okadar çok böyle konu açılıyorki...bana saçma geliyor sadece hepsi bu.nyse hayırlısıBen de vardir hikmeti badim gozum.usyine diyorum ama millet ne merakli karsidaki insana saldirmaya..sadece iki cocuk arasi az olursa zorlanirsam ogluma haksizlik etmis olur muyum diye endiseliyim ama...yorumlari okuyunca agzim acik kaliyo...bu ne dusmanliktir yaaa..
Kendi fikrimi soyleyim nacizane.Düşmanlıkla ne alaka,senle ne paylaştımki düşman yada dost olayım.sadece sakin ol biraz ya , kaldıysan ne olcak ,arası az olsa ne olcak...evlat kavramı nedemek bilmesen ,bu yorumları yapmam ama evlat herşeydir.ikincide gelse arkadından 3.de gelse ,her zorluğa rağmen mücadele vereceğini adın gibi biliosun.çnkü sen bi annesin.yapacağını yapmışsın,korunmuşsun..nyse Allah gönlünüze göre versin ozaman nediim ,sadece okadar çok böyle konu açılıyorki...bana saçma geliyor sadece hepsi bu.nyse hayırlısı
Canım biri bana yazsa sert gelmez,algılama meselesi.ama artık insanlar bilinçlensin kaçıncı yüzyıldayız.nyse tekrar yazalım da insanlar mağdur olmasın ,hiç bir korunma yöntemi tek başına %100güvenli değildir..tüplerin bağlanması hariç.Kendi fikrimi soyleyim nacizane.
Ilk bastaki yorumunuz biraz sert. Bu mesajda yazdiklarinizi ilk yorumunuzda yazsaydiniz bu kadar kirici gelmezdi belki.
usluba bakkk,nerenizle okuyorsunuz mus... asil sen nerenden korundun acaba?Ya delircem nerenizle okuyosunuz stresime stres kattiniz sanki yok hamileysem aldircam yok korunmadim.falan yazdim..ya ne diyeyim allah size de versin insallah yasarsinjz siz de anneligi de...bi yorum yaparken dusunun cok kiricisiniz ya cokkkkk...
Canım biri bana yazsa sert gelmez,algılama meselesi.ama artık insanlar bilinçlensin kaçıncı yüzyıldayız.nyse tekrar yazalım da insanlar mağdur olmasın ,hiç bir korunma yöntemi tek başına %100güvenli değildir..tüplerin bağlanması hariç.
Hamile miyim demiyor ki konu sahibi. Hamileysem nasil altindan kalkarim diyor yapanlar nasil yapti diyor.azicik cahil olmayin rica edicem yaa.. 3 gun geciktim hamile miyim diye konu acmak nedir?buradan,insanlardan 'hamilesin' veya 'hamile degilsin' diye cevap alabilecegini mi dusunuyorsun,alsan buna guvenebilecek misin? ayse fatma 3 gun gecikti hamile.kaldi veya kalmadi diye sende de aynisi mi olacak saniyorsun? sonra neden test yapmiyorsun diye soranla da hadi yaa aklima gelmemisti diye dalga gecmeye kalkiyorsun.. evet azicik akil fikir sahibi insan buraya hamile miyim yazmaz,gider test yapar.. sonra tabii ki bu konuda duy gusal olan insanlardan tepki alirsin
He canım he..bilinçli korunma için tüplerimizi bağlatmak zorunda mıyız? belki 5 sene sonra çocuk sahibi olmak isteyeceğim ama şu an maddi manevi koşullarım çocuk bakmak için imkansız, ne yapacağım bu durumda? bilinçsiz damgası mı yiyeceğim? çok çok yanlış düşünüyorsunuz, herkesin hayatını kendinizinki gibi zannediyorsunuz...
nasıl ki hamile olmak isteyen kadına inşallah hamile değilsindir demek dua olamayacaksa, hamile olmak istemeyen kadına da inşallah hamilesindir demek dua olmaz.. beddua olur onun istemediği bir şeyi dilemekİnşAllah hamilesindir lafı....size basit ama çoğu insan için duadır.hele benim gibi iki kaybı olan bir kadın için.ayrıca inan bana konu sahibesi hamile olsa bile , birgün buraya iyiki doğurmuşum diceği için,yorumumda aykırılık yok.inşAllah hamiledir...saygılar...
He canım he..
valla ben 3sene çocuk istemedim.prezervatif kullandık.eşim herseferinde hem başında hem sonunda sıkı sıkı kontrol etti.şüpheli bazı durumlarda emin olamadık ertesi gün hapı kullandım iki kere falan.hiçte bişey olmadı.demekki gerçekten istemeyince olmuyor.ayrıca kuzenim kesinlikle 2.yi istemediği için ,ve hiçbir yöntemin yüzde yüz güvenli olmadığını bildiği için hem hap hem prezervatif kullanıyor.demekki neymiş,istemeyince olmuyormuş.ama insanlar illa laf bulcak ya.Siz konunuzda yazmamışsınız ki spiralle korunuyordum diye. Nerden duysun? Burada saçma sapan yöntemlerlerle güya korunuyorlar sonra hamile kalınca da korunurken kaldım diyorlar :) Saçma yöntemler de işte geri çekme falan, korunma bile değil o. Burada çok var öyle konu açan, valla bunaldık.
Bedduamı....ben dua olarak yazmıştım oysaki...tüplerini bağlatsın demiyorım canım yine bir algılama hatası.gerçekten çocuk istenmiyorsa iki korunma yöntemi aynı anda kullanılabilir.bu daha güvenlidir diyorım.bilgi verdim sadece tüp bağlatmak sadece en güvenlidir die.konu sahibi niye tüpünü bağlatsın bşr çocuğu var daha.sadece istemeyen çoğu yöntemin tek başına okadarda güvenli olmadığını bilsin diyorum.ben gayet normal bir uslupla, gayet ılımlı bir soru sordum, bu mudur cevabı?
millete beddua ederken 2 kere düşünün bundan sonra, bilinçli olmak sadece tüplerini bağlatmakla olmaz, ağzından çıkana da dikkat etmek lazım.
Dogru diyosun tecrube edindik baya..ama benim en buyuk.korkum oglumun bundan kotu etkilenmesi zaten bana cok duskun..napariz bilmiyorum korkuyorum ama olduysa da yapcak bisey yok ustesinden gelicez..Stres yok.
Olduysa da cok güzel bakar büyütürsün merak etme. Iyi tarafindan bak.
Tecrubeli bir annesin artik.
Ilki kadar zor olmamali.
Ben de hamileyim simdi, dogunca kizim üc yasinda olacak. Ben de cok zorlanmistim. ama tecrube cok sey katiyor insana öyle düsün. Iyi düsün iyi olsun.
Bence de. Doğum kontrol hapının olumsuz etkileri olduğu için bir kadının hormonlarının, vücudunu bununla tehdit etmesindense prezervatif ile kontrollü ilişki ve sizin yaptığınız gibi ertesi gün hapı (gerekli durumlarda) daha mantıklı bence. Ne yaptığını bilmekle alakalı yanı kastım kontrollü olmak, ciddi anlamda ama. Bazı adamlar kendi keyfini düşündüğü için kondom kullanmak istemiyorlar ama kadınların buna izin vermemesi lazım, hep olan kadına oluyor.valla ben 3sene çocuk istemedim.prezervatif kullandık.eşim herseferinde hem başında hem sonunda sıkı sıkı kontrol etti.şüpheli bazı durumlarda emin olamadık ertesi gün hapı kullandım iki kere falan.hiçte bişey olmadı.demekki gerçekten istemeyince olmuyor.ayrıca kuzenim kesinlikle 2.yi istemediği için ,ve hiçbir yöntemin yüzde yüz güvenli olmadığını bildiği için hem hap hem prezervatif kullanıyor.demekki neymiş,istemeyince olmuyormuş.ama insanlar illa laf bulcak ya.
Valla ağzını öpiiim...keşke herkes bukadar bilinçli olsa.ozaman kadınların bütün endişeleri bitecek..Bence de. Doğum kontrol hapının olumsuz etkileri olduğu için bir kadının hormonlarının, vücudunu bununla tehdit etmesindense prezervatif ile kontrollü ilişki ve sizin yaptığınız gibi ertesi gün hapı (gerekli durumlarda) daha mantıklı bence. Ne yaptığını bilmekle alakalı yanı kastım kontrollü olmak, ciddi anlamda ama. Bazı adamlar kendi keyfini düşündüğü için kondom kullanmak istemiyorlar ama kadınların buna izin vermemesi lazım, hep olan kadına oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?