- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
- Konu Sahibi kartanesimiyimneyim
kızlar iyi geceler bana bi yol çizdim aslinda hala üzerinde çalışmalarım mevcut.Kisa özet anlatıyorum. Lise mezunuyum uni 'yi donduracagim olmuyor sevmedigim istemediğim ve uzun uzadıya uzayan bi bölümüm var. yaş 24 oldu ailem ile görüşmüyorum ve geçimim sadece ama sadece vefat etmiş annemin vefat aylığı sskdab 750 tl.E haliyle yurtta kalamıyorum fiyatlar olmuş aylık 900 devlet yurdu okul uzadığı için bana açık değil.Bende evde kalıyorum 2 senedir.Ama bu para yetmiyor.Bu seneye kadar bi firmadan burs alıyordum ki haliyle okul uzadığı için kestiler . evet bu sene baya zor geçindim eylülden bu aya kadar yazları çalışıyorum çünkü rahat.Ben okulu dondurup bi ise girmek istiyorum fakat cafeler mağazalar saati 4 tlden çalışmak istersen gel dedikleri için gitmek istemiyorum.Seneye istediğim bi bolume hazırlanacağım sonuçta omur boyu sevdiğim bi işi yapmak isterim.Sormak istediğim konu ben iş ilanlarının verildiği siteler olsun bana yol gösterebileceğiniz yani iş verenler sitesi olsun iş bulmak istiyorum.Bakiciliktan sekreterliğe hiç farketmez.Tesk ederim