yol açık hava sisli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kartanesimiyimneyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
406
529
18
kızlar iyi geceler bana bi yol çizdim aslinda hala üzerinde çalışmalarım mevcut.Kisa özet anlatıyorum. Lise mezunuyum uni 'yi donduracagim olmuyor sevmedigim istemediğim ve uzun uzadıya uzayan bi bölümüm var. yaş 24 oldu ailem ile görüşmüyorum ve geçimim sadece ama sadece vefat etmiş annemin vefat aylığı sskdab 750 tl.E haliyle yurtta kalamıyorum fiyatlar olmuş aylık 900 devlet yurdu okul uzadığı için bana açık değil.Bende evde kalıyorum 2 senedir.Ama bu para yetmiyor.Bu seneye kadar bi firmadan burs alıyordum ki haliyle okul uzadığı için kestiler . evet bu sene baya zor geçindim eylülden bu aya kadar yazları çalışıyorum çünkü rahat.Ben okulu dondurup bi ise girmek istiyorum fakat cafeler mağazalar saati 4 tlden çalışmak istersen gel dedikleri için gitmek istemiyorum.Seneye istediğim bi bolume hazırlanacağım sonuçta omur boyu sevdiğim bi işi yapmak isterim.Sormak istediğim konu ben iş ilanlarının verildiği siteler olsun bana yol gösterebileceğiniz yani iş verenler sitesi olsun iş bulmak istiyorum.Bakiciliktan sekreterliğe hiç farketmez.Tesk ederim

Dondurmayı düşündüğünüz bölüm nedir?

Hedeflediğiniz bölüm nedir?

Elbette herkes istediği bölümü okuyup hayalindeki mesleği yapsın isterim ama ülkenin gerçekleri malum.

Amacım heves kırmak değil, sadece gerçekçi yaklaşıyorum.

İşsizlik 28%.

25te sınava girip, 30 yaşında yeni mezun olarak iş aramaya başlamak sizin kafadan birkaç sıfır geriye atacaktır sanırım, bu konuda planınız var mı?

Bu arada sorunuza cevap verecek olursam ortaokul-lise grubuna özel ders verin. Ders ücretini uygun tutarsanız devamlılığı olan bir işiniz olur.

Dondurmayı düşündüğünüz bölüm nedir?

Hedeflediğiniz bölüm nedir?

Elbette herkes istediği bölümü okuyup hayalindeki mesleği yapsın isterim ama ülkenin gerçekleri malum.

Amacım heves kırmak değil, sadece gerçekçi yaklaşıyorum.

İşsizlik 28%.

25te sınava girip, 30 yaşında yeni mezun olarak iş aramaya başlamak sizin kafadan birkaç sıfır geriye atacaktır sanırım, bu konuda planınız var mı?

Bu arada sorunuza cevap verecek olursam ortaokul-lise grubuna özel ders verin. Ders ücretini uygun tutarsanız devamlılığı olan bir işiniz olur.
bolum matematik dondurmak istediğim bolum
istediğim bolum açıktan olur veya en iyi şekilde 2 yıllık moda tasarım kuaförlük falan yani o konuyu düşünmedim çok çünkü işsizlik ne kadar fazla biliyorum ve uniden mezun olunca da bu oluyor.
Geçinmek için daha doğrusu yaşamak için paraya ihtiyacım var çok şükür kötü yollara hiç başvurmadım ama bakıyorum ki hergun makarna yemek bile lükse kaçıyorsa ve istemediğim bu yüzden okulum uzaduysa bu işi dr yapmak istemiyorsam ise girmenin belki de buna mecbur olduğum için böyle bi fikre katıldım.çünkü parasızlık yalnızlık (aile olmamasi) cidden kötü hayatımı tek bi şekilde bitirip kurtulmak değil bu hayata karsu verdiğim bi mücadele yolu bu aslında.

Mcdonalds 2016da saati 5tlye calistiriyordu yapmayin Allah askina suan saati 4tl olan yer mi kaldi enflasyon olmus %12 suriyeliler bile o fiyata calismiyor

Ben ogrenciyken stand hostesligi yapardim.sadece hafta sonlari calisiyordum.fuarlarda vs gorev aliyorsun.tabi ben istanbuldaydim.ya o zaman icin iyi kazaniyodum.
aydında yaşıyorum okul yüzünden.Sehir değiştirmek istiyorum ama kendimi garantiye almadan değil ortada kalırım.Bi birimimim yok aydında iş de yok çok karamsar konuşuyorum ama aydinlatirsaniz beni sevinirim

Mcdonalds 2016da saati 5tlye calistiriyordu yapmayin Allah askina suan saati 4tl olan yer mi kaldi enflasyon olmus %12 suriyeliler bile o fiyata calismiyor
bu dediğim 4 tl yerler herhangi bi cafe ve mağaza. Forum mac donals burger king tarzı yerler değil ama orası da eleman ihtiyacı olmadığı için almadı. bakıcılık yapabilirim diye netten başvurdum koca aydında bi kişi bakıcıarıyor başka ne yapabilirim bilmiyorum

Buyuksehirdeysen stand hostesligini tavsiye ederim.ya ben 2005 de o isten ki her hafta sonu da gitmiyordum 400 lira falan kazaniyodum ve o zaman icin bu iyi paraydi.
Bir de sana abla tavsiyesi ogrencilerin durumlarindan faydalanmak isteyen tipler var sakin ola ki onlarin tuzagina dusme.okuyorum yil 2005.bi kadin faceten beni ekledi.ama cok iyi yasantisi ailesi cocuklari va olan bi kadin.o zamanlarda da tanimadigimiz insanlari pek eklemezdik.kadini da tanimiyorum ama kabul ediverdim.kadin yazdi.iste ben seni gordum vs.konusmaya basladik ama.kadin ya aklima biisy gelmiyo.havadan sudan konusuyoruz.niye konusuyosam saflik.3 gun falan sonra kadin bana stand hostesliginden ne kadar kazandigimi sordu.4 5 kati kazanmak ister misin dedi.uzatmayayim.partilere gideceksin iste is adamlari var onemli kisiler var bizimle calisan onlara eslik edeceksin dedi.hicbir sekilde kkmseyle beraber olmak zorunda degilsin vs vs neler neler ama.sadece eslik edeceksin eve girmek zorunda olmayavaksin bilmem ne bilmem ne kabul etmeyip silmistim.bjnlara da dikkat et tabi

aydında yaşıyorum okul yüzünden.Sehir değiştirmek istiyorum ama kendimi garantiye almadan değil ortada kalırım.Bi birimimim yok aydında iş de yok çok karamsar konuşuyorum ama aydinlatirsaniz beni sevinirim
Ajanslar vardir orada da stand hostesligi yapiyosun.arasyir istersen.izmire yakinsin haftasonlari izmirde yaparsin.ama yukarida yazdigim cakallara dikkat et.

Ajanslar vardir orada da stand hostesligi yapiyosun.arasyir istersen.izmire yakinsin haftasonlari izmirde yaparsin.ama yukarida yazdigim cakallara dikkat et.
evet evet biliyorum işte bende bu yüzden adam akıllı bi iş bulayım istiyorum.Kendimi ganratiye alsam yada birikmisim olsa iş hangi sehirdryse oraya gideceğim ama yok şuanda en azından birikim yapabilmek için bi iş arıyorum.Cunku aydın da iş yok beni bağlayan bişeyde yok önümü göremiyorum

bu dediğim 4 tl yerler herhangi bi cafe ve mağaza. Forum mac donals burger king tarzı yerler değil ama orası da eleman ihtiyacı olmadığı için almadı. bakıcılık yapabilirim diye netten başvurdum koca aydında bi kişi bakıcıarıyor başka ne yapabilirim bilmiyorum
Simit sat bence ya da kumru boyoz en cok para onlarda var ciddiyim

Tüm yorumları okuyamadım yazan olduysa kusura bakmayın.İş kurun meslek kursları var günlük sgk ve günlük para da alıyorsunuz kurs sonunda 6ay sanırım size iş buluyorlar o 6ay sonunda iş veren memnun kalırsa çalılıyprsunuz yoksa başka iş arıyorsunuz.Bu süreçte en azından 6ayda olsa maaş alıtsınız.Ben size yanlış anlamazsanız çocuk gelişimi bakıcılığı)adı neyse onu öneririm maaşı hem iyi hem o evde de kalabilirsiniz.Ev kirası ,fatura,mutfak giderleri derdiniz de olmaz .Naçizane fikrim .Paranızo biriktirirsiniz izin günleriniz de istrrdeniz kursa gider tekrar sınava hazırlanırsınız.Yolunuz açık olsun inşallah güzel yerlere gelirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X