yol açık hava sisli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20200126_015414.webp

bugün tek yediğim şey .. şuan çektim
Yavrum sen bir Mune ile iletişime geç, bizlerle sıkıntı olabilir.
Ona özel bilgilerini yaz, durumu anlat.
Burada yüzbinlerce kadın var.
İlla senin olduğun şehirde işverenler vardır, yardımcı olmak isteyen de olur.
Ama dediğim gibi bizlerle tek tek olmaz senin özlük bilgilerini almak doğru olmaz, Mune Mune de kalır iletişim kanalın.

Yavrum sen bir Mune ile iletişime geç, bizlerle sıkıntı olabilir.
Ona özel bilgilerini yaz, durumu anlat.
Burada yüzbinlerce kadın var.
İlla senin olduğun şehirde işverenler vardır, yardımcı olmak isteyen de olur.
Ama dediğim gibi bizlerle tek tek olmaz senin özlük bilgilerini almak doğru olmaz, Mune Mune de kalır iletişim kanalın.
anlamadım ne yapacagimi ben

Okulu bitirmeye kac yiliniz var yazmamissiniz ama sanirim ben okulumu bitirirdim. Kuaforluk ya da yazdiginiz diger bolum matematikten cok daha iyi bolumler degil. Dersane ya da etut merkezlerinde is bulamaz misiniz? Ya da orya okul ve lise ovrenciletine ozel ders de verebilirsiniz. Gecen yil mesela oglumun bir saatlik ozel dersi icin 60 tl oduyordum.

tip kazanmak çok zor maalsef.Sadexe matematikle olsa keşke, herhangi bi dershaneye gidemem okulu bilr maddiyattan dolayı dondurmusken bi de bu hayalde sürüklenmek istemiyorum gerçekçi oldum sanırım biraz fazlaca
Dersanede öğretmenler kafaları açıp içine bilgi doldurmuyor. Ben insanların isteyince yapamayacakları birşeyin olduğuna inanmıyorum

Dersanede öğretmenler kafaları açıp içine bilgi doldurmuyor. Ben insanların isteyince yapamayacakları birşeyin olduğuna inanmıyorum
tekrar üniversite sınavına zaten gireceğim en azından kendimi görmek için ama dediğim gibi bazen isteyerek sadece olmuyor.Lisedeb mezun olalı 6 sene oldu 6 senedir sadece matematik görüyorum bolumum dolayısıyla.Fizik kimya biyoloji dil anlatım bilgisi vs. maalsef köreldim haliyle. Ama deneyeceğim tabi ki

kapı kapı gez dişçi kliniklerine bak asistana ihtiyaçları oluyor. gayri ihtiyari başvuruda bulundum hemen gel denmişti bana aynı gün içinde. veya halıcı perdeci veya yemek yerlerine gidip eleman ihtiyacı var mı yok mu sormalısın. otellerde çalışan arkadaşlarım var maalesef çok yoğun çalışıyorlar... 4 lira demeye insan utanır asla gidip çalışma

tekrar üniversite sınavına zaten gireceğim en azından kendimi görmek için ama dediğim gibi bazen isteyerek sadece olmuyor.Lisedeb mezun olalı 6 sene oldu 6 senedir sadece matematik görüyorum bolumum dolayısıyla.Fizik kimya biyoloji dil anlatım bilgisi vs. maalsef köreldim haliyle. Ama deneyeceğim tabi ki
Baska bir öğretmenliğe geçseniz yatay geçişle universitenizde?
Mesela ilkokul öğretmenliği?
Alım çok oluyor kpss de.

Devlete girene kadar özel okullarda calışırdınız
Tekrar okuma düşünceniz güzel ama bu size 5 6 yıla mal olacak. O kadar idare edebilecek mısınız?

Bölümü istemiyorsan tavsiyem hemşirelik. Dünyanın her yerinde ama her yerinde iş bulursun. Çok pişmanım hemşirelik okumadığım için. İş olarakta tavsiyem Antalya. Oturdum düşündüm, ben senin yerinde olsam ne yaparım diye. Aile yok, bağlayan bir şey yok. Antalya'daki otellere başvururum. Ne iş olursa olsun. Kalacak yer veriyorlar zaten. Tekrar sınava girer hemşirelik veya ebelik okurum. Çalışmaya devam ederim. Her fırsatta da İngilizce çalışırım. Okul bitince Amerika, İngiltere, Kanada, Avusturya gibi ülkelere başvuruda bulunurum. Senin yaşında ve senin konumunda olsam.
Sende yapabilirsin.
Sağlıkta yaş sınırı yok ki..

Istersen 40ta atan. Fistik gibi 25 yıl çalışırsın..

Mune Mune bu üyenin konusuna bir bakabilir misin?
Çok zor durumda kalmış. Bir iş bulunabilir mi veya devlet yardımı olabiliyor mu? Valilik veya kaymakamlıklara belediyelere?
Çok üzüldüm zor durumda belli..
Avukat veya devlet yetkilisi var mı aramızda ??

Sende yapabilirsin.

Sende yapabilirsin.

Eşit ağırlık mezunuyum ben ve 15 sene oldu. Hadi matematik Türkçe yaptım diyelim kpssden kalanlarla, en son 19 yıl önce gördüğüm feni yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Hele 21 aylık durmamaya yemin etmiş bir bebeyle hiç sanmıyorum. Ama belki 2 yıl sonra falan tekrar düşünebilirim. Dediğin gibi sağlıkta yaş yok :)

• Beğen
Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X