- Konu Sahibi kartanesimiyimneyim
Amaannn bu ne şimdi
Acel tecel eşimi aradım öğrenci biri varmış ne yapsak diye yıkıldım şu an fake mi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaannn bu ne şimdi
Acel tecel eşimi aradım öğrenci biri varmış ne yapsak diye yıkıldım şu an fake mi yani
Iyi niyetli birisiniz..Amaannn bu ne şimdi
Aynen. Çocuğun büyüdüğünde denenebilir.Eşit ağırlık mezunuyum ben ve 15 sene oldu. Hadi matematik Türkçe yaptım diyelim kpssden kalanlarla, en son 19 yıl önce gördüğüm feni yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Hele 21 aylık durmamaya yemin etmiş bir bebeyle hiç sanmıyorum. Ama belki 2 yıl sonra falan tekrar düşünebilirim. Dediğin gibi sağlıkta yaş yok :)
Bilmiyorum ki bizde grupta ulaşmaya çalıştık kendisine tebrik için dönmedi ama bu seçeneği işaretlemiş temmuz anneleri grubundaAmaannn bu ne şimdi
günaydın
doğru yere açmışımdır umarım konuyu.
elimiz bollaştı bana hediye alicakmis benimki ama mikser
az önce telinde onu gördüm netten araştırıp alcak, zaten sana sürprizim var diyodu :/
ama ben evle ilgili bi hediye istemiyorum bunları birlikte alırız ben bana ait bisey olsun istiyorum onunla konuşmadan bu mikseri almadan nasıl mesaj verebilirim bana özel bisey almasını...
[/QUOTE
hemen üstte alıntı yaptım. Elimiz bollaştı falan diyor. Konu aleni fakeBilmiyorum ki bizde grupta ulaşmaya çalıştık kendisine tebrik için dönmedi ama bu seçeneği işaretlemiş temmuz anneleri grubunda
Konu sahibi insanları bi güzel keklemiş. Bu tipler yüzünden yeri geliyor gerçekten muhtaç olana inanmıyoruz .! Yakın zamandaki Önceki konusunu alıntıladım. Elimiz bollaştı bana mikser alacakmış ama ben mikser istemiyorum diyor. Elimiz bollaştı kısmının altını çizerimIyi niyetli birisiniz..
Belki eşiyle mi ayrıldı zor duruma düştü?
Bir bekleyelim yazacak mi..
Abla şimdi bunu koymuşsunda ben bundan ne anlamalıyım ?
İnanın bir ekran görüntüsünden konuyu çözecek zeka yok bende.
Bu arada maddi yardım istiyorum dememiş ilk mesajında iş arıyor bu sebeple Ben kendisinde değil para yollamaya kalkanlarda suç buluyorum.
Veeee defalarca yazdık ben bir yardım kampanyası açmadığım sürece kimseye YARDIM ETMEYİN!
Bi arkadaşım lcwde part time çalışıyordu memnundu. Ben şöyle bir işte calıstım lise son ve ünv boyunca, ajansa yazıldım(yanlış anlama oyunculuk mankenlik vs değil.) bu marketlerde ürün tanıtanlar oluyor ya mesela ben birgün şinitzel paketi ile stand actım baska gün tadımlık mantı. Bazen palyaco kıyafeti giyip balon yaptım cocuklara(ki bu daha cok para) sene 2012 gibi haftasonları sadece calısırdım ve günlüğüm 70-100 arasıydı. Prim bile veriyorlardıkızlar iyi geceler bana bi yol çizdim aslinda hala üzerinde çalışmalarım mevcut.Kisa özet anlatıyorum. Lise mezunuyum uni 'yi donduracagim olmuyor sevmedigim istemediğim ve uzun uzadıya uzayan bi bölümüm var. yaş 24 oldu ailem ile görüşmüyorum ve geçimim sadece ama sadece vefat etmiş annemin vefat aylığı sskdab 750 tl.E haliyle yurtta kalamıyorum fiyatlar olmuş aylık 900 devlet yurdu okul uzadığı için bana açık değil.Bende evde kalıyorum 2 senedir.Ama bu para yetmiyor.Bu seneye kadar bi firmadan burs alıyordum ki haliyle okul uzadığı için kestiler . evet bu sene baya zor geçindim eylülden bu aya kadar yazları çalışıyorum çünkü rahat.Ben okulu dondurup bi ise girmek istiyorum fakat cafeler mağazalar saati 4 tlden çalışmak istersen gel dedikleri için gitmek istemiyorum.Seneye istediğim bi bolume hazırlanacağım sonuçta omur boyu sevdiğim bi işi yapmak isterim.Sormak istediğim konu ben iş ilanlarının verildiği siteler olsun bana yol gösterebileceğiniz yani iş verenler sitesi olsun iş bulmak istiyorum.Bakiciliktan sekreterliğe hiç farketmez.Tesk ederim
Ben de stand hostesliği yaptım mükemmel para kazanıyordum. Tertemiz bir iştiBuyuksehirdeysen stand hostesligini tavsiye ederim.ya ben 2005 de o isten ki her hafta sonu da gitmiyordum 400 lira falan kazaniyodum ve o zaman icin bu iyi paraydi.
Bir de sana abla tavsiyesi ogrencilerin durumlarindan faydalanmak isteyen tipler var sakin ola ki onlarin tuzagina dusme.okuyorum yil 2005.bi kadin faceten beni ekledi.ama cok iyi yasantisi ailesi cocuklari va olan bi kadin.o zamanlarda da tanimadigimiz insanlari pek eklemezdik.kadini da tanimiyorum ama kabul ediverdim.kadin yazdi.iste ben seni gordum vs.konusmaya basladik ama.kadin ya aklima biisy gelmiyo.havadan sudan konusuyoruz.niye konusuyosam saflik.3 gun falan sonra kadin bana stand hostesliginden ne kadar kazandigimi sordu.4 5 kati kazanmak ister misin dedi.uzatmayayim.partilere gideceksin iste is adamlari var onemli kisiler var bizimle calisan onlara eslik edeceksin dedi.hicbir sekilde kkmseyle beraber olmak zorunda degilsin vs vs neler neler ama.sadece eslik edeceksin eve girmek zorunda olmayavaksin bilmem ne bilmem ne kabul etmeyip silmistim.bjnlara da dikkat et tabi
Ya yalandan kuru ekmeğin fotoğrafını çekmiş göndermiş. Altına da bugün bundan başka bir şey yemedim yazmış .. bu tarz tipleri bilmiyor musunuz direkt istemez ama istemeye getirir ..Evet açık acik para istiyorum yazmadı ama bu kadar yalan dolan ona denk gelmiyor mu ? Iste kendini yalandan acindırıp sadcee bir dilim ekmek yedim annem babam yok kimsem yok öğrenciyim deyip diğer konuda ne hikmetse evli eşiyle yaşıyor ve mikser değil de çikolata kutusu isteyecek kadar da maddi durumu yerinde şımarık bir ev hanımı imaji var bence. Bir dilim ekmeğe muhtaç olan bu şekilde konuşamaz.