Yol arkadaslarim :)

Magnolia1986

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
716
262
23
39
Kizcelerim yol arkadaslarim hepinize merhaba :KK200: Hepimiz hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz oncelik ile RAbbim hepimizin gonlundekileri hayirli sekilde versin..
6 senelik evliyim son 2.5 senedir bebek istiyordum ilk 1 sene hic kalamadim agladim zirladim sirf o cift cizgiyi gormek icin sonra esim gitti dr a berbat bir sonuc ile karsilastik senin 1 sene en az olmaz dedi dr ilac verdi o ay hamile kaldim cok sevindim ama dusuk ile sonuclandi sonra esim hareket yavas cikti otekiler duzeldi ben yine kaldim o da dusuk sonra esim duzeldi ben yine kaldim kimyasal toplam 3 husran sonuc genetik test ivir zivir ne varsa yapildi ben de sorun yok zaten hepsi temiz cikti sonra dedim ki 2 cizgiyi gormek bile yetmiyor devami olmasi lazim o yuzden ne olur kendinizi uzmeyin.. Bu ay asilamaya gidecektik ki hamile oldugumu ogrendim hemde bu ay hic takmayarak bu kadar uzuntunun sacma oldugunu beterin beteri oldugunu RAbbimin ailemi korumasini diledim hep ve ayrica hatta ve hatta altini ciziyorum yumurtalik zamanimi bilerek es gectim seninlemi ugrasicam dedim inatlastim ama sonuc hamileyim insallah bu sefer iyi olur ve yije diyorum hayirlisi ise rabbim bunu bana versin.. Ben sadece yazmak istedim canlarim sakin cok fazla uzulmeyin hamile kalamiyorsunuz diye erken zamanda dusuk yapmak bile cok sans hepimize bu yolda basarilar diliyorum :KK200::KK49:

Back