• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yol gösterenlere ihtiyacim var

Sevgilini eve getirince aralarında nasıl bir kavga oldu onu merak ettim.
Çok sacma sudan sebeplerden yaşamak istegimiz yerden cikti tartisma. Sevgilim buyuksehir de yasamak istemedigi icin. Ilerde puana göre bakariz birlikte karar veririz gideceğimiz ile dedi.

Kesinlikle çok zor. Nesil farkı var.
Tabiki tamamen kopmamak gerek. İstediğin zaman git yokla. Ama aynı ev, aynı yer zor oluyor. Geçen gün geziye gittim amcama kadar herkese hesap verdim resmen. Paramla rezil oldum hshshsh
Kaçta eve girdim çıktım yada kimle görüştüm.Ne giydim karisilsin istemiyorum.Babam sürekli evde yemek pissin bekliyor.Yada aynı yemekleri sevmiyoruz.

Çok sacma sudan sebeplerden yaşamak istegimiz yerden cikti tartisma. Sevgilim buyuksehir de yasamak istemedigi icin. Ilerde puana göre bakariz birlikte karar veririz gideceğimiz ile dedi.
Ailen de sert mi çıktı?
Ben aileme yakın olmak istiyorum ama herkesin şartları farklı.
Mesela sizin aileniz sorunlu o yüzden uzak durmanız da fayda var.
Ben eşimin ailesine de uzak olmak istiyorum mesela çünkü aşırı sorunlular sırf bu yüzden de aileme de yakın olamıyorum.

Ailen de sert mi çıktı?
Ben aileme yakın olmak istiyorum ama herkesin şartları farklı.
Mesela sizin aileniz sorunlu o yüzden uzak durmanız da fayda var.
Ben eşimin ailesine de uzak olmak istiyorum mesela çünkü aşırı sorunlular sırf bu yüzden de aileme de yakın olamıyorum.
Evet ailem de sert çıktı malesef. Onun ailesine zaten yakin olmayacagiz

Kaçta eve girdim çıktım yada kimle görüştüm.Ne giydim karisilsin istemiyorum.Babam sürekli evde yemek pissin bekliyor.Yada aynı yemekleri sevmiyoruz.
Senin durumun biraz farklı gibi ama Nuroş. Baban tek sanırım.

Ablam ve annem için bir seyler de yapmak istiyorum. Evlenip gidince onlari birakip gitmis gözümu arkada birakmis gibi olacağım . Ablam da annem de sinir hastasi oldular nerdeyse onlwr için ne yapabilirim. Ablam evde hic sosyal hayati arkadasi yok is arayalim gidelim dedim bugün insallah durumlar düzelir.

Ailenle ayni sehirde yas ama.Annen ve baban sizin etkileneceginizi dusunmemis ,Bu zamana kadar kavgalariyla gecmis hayatiniz.Onlar degismez,siz kendinizi kurtarin.Yeni bir hayat kurun.Kimseyi de karistirmayin .Annedir sevilir ama onun da psikolojilerinizin bozulmasinda katkisi var,sizi yeterince koruyamamis sadece kendine dert ortagi yapip sizin de yipranmaniza neden olmus.Yolunuza bakin.

Bunları buraya yazıyorum ama inanın en yakın gördüğüm arkadaslarima dahi anlatmaya utaniyorum ve mecalim yok baştan itibaren kendimi anlatmaya. Sessiz sakin biriyimdir zaten cok konusmayi sevmem. Herkese yorumlari icin teşekkür ederim .

Merhaba herkese. Çevremde dertleşebileceğim kimse olmadığı için burada buldum. Objektif bir şekilde yorumlara ve yol gösterenlere ihtiyacim var çünkü. Ben 30 yaşındayım ailemden uzak bir sehirde memuriyet hayatim var. Küçük yaslardan itibaren evde huzursuzluk var sürekli kavga küçüklükten beri evde kavga ile büyüdüm. Ayırmaktı hep görevim. Küçükken bile herkes barışsın kavga olmasın diye kendimce dua ederdim. Evlilik kararim icin birini getirdim ailemle tamistirmaya benim gibi memur birisi. Ailelerimizin sehirleri birbirlerinden cok farklı. Bu yil tayin isteyebilirim. Ailem oturdugumuz ile tayin istemizi orda yasamamizi yoksa hiçbir sekilde onay vermeyeceklerini söylüyor . Evlenmeye niyet ettiğim kişi yaşadığım sehri kalabalik oluşunu, kaosunu sevmedigini ve kiralardan dolayi gelmek istemediğini söylüyor. Fakat en sonunda ikna oldu ve ailemin yaşadığı sehir değil ama yakın bir ile tayin isteyecegimizi söyledi. Yeter ki bir arada olalim evlenelim dedi. Annem bana çok düşkün bir sürü rahatsızlığı var ve cok fedakar bir anne . Babamin kavga huyu var. Ablam evde malesef agresif bir hale gelmis kavgalarda basina filan vuruyor kendi kendine . Ailem bu halde bir yanim annen var onu bırakma diyor bir yanım senin hayatin var sevdiğin kisi var yuvani kur diyor.
Yetisme sartlarindan dolayi karar verme mekanizmasi eksik büyüdüm kimseye anlatamiyorum ailem beni anlamiyor. Sevdigim kisi eve geldiginde tartisma çıktı nerdeyse karsilikli simdi her seyi unutalim seni istemeye gelelim diyor . Ailem yine de istemeyebilir. Siz bu durumda ne yapardiniz yol gosterenlere ihtiyacım var.
aileniz tabiki önemli fakat artık kendi yuvanız olacak annesinize sizde düşkünsünüz sanırım her konuda daima destek olun ama bence uzak bir yerde olmak daha mantıklı

Aileme yakın olmayi seviyorum... siz yapamazsınız toksit Bi ilişki bu... yakın il ilçe olur ama ayni il yok...

Ailene yakın bir il en iyisi. Arada gider görürsün. Bir sıkıntıları olsa çabuk ulaşabilirsin. 1,2 saatlik uzaklıkta bir il seçin olsun bitsin.
Daha şimdiden eş adayınla kavga etmişler. Aynı ilde ilerde neler olur düşün.

En çok 5 günde bir sudan sebeplerden kavga olan bir ev. Ailemin yanında olma isteğimin sebebi annem . Bana asiri düşkün ve çeşitli hastaliklari var ihtiyaci olur yardımım dokunur diye yaninda olmak istiyorum. Annem seni gormeden duramam deyip ağlıyor
Ben de problemli bir ailede siz yaşta ve bekarım. Aynı evde yaşıyorum onlarla ve cidden cok zorluyorlar sabrımı. Ben olsam aynı şehre dönmem açıkcası. Şu an vicdan yapıyorsunuz anlıyorum ama artık kendinizi ve evliliğinizi düşünme vakti.

Merhaba herkese. Çevremde dertleşebileceğim kimse olmadığı için burada buldum. Objektif bir şekilde yorumlara ve yol gösterenlere ihtiyacim var çünkü. Ben 30 yaşındayım ailemden uzak bir sehirde memuriyet hayatim var. Küçük yaslardan itibaren evde huzursuzluk var sürekli kavga küçüklükten beri evde kavga ile büyüdüm. Ayırmaktı hep görevim. Küçükken bile herkes barışsın kavga olmasın diye kendimce dua ederdim. Evlilik kararim icin birini getirdim ailemle tamistirmaya benim gibi memur birisi. Ailelerimizin sehirleri birbirlerinden cok farklı. Bu yil tayin isteyebilirim. Ailem oturdugumuz ile tayin istemizi orda yasamamizi yoksa hiçbir sekilde onay vermeyeceklerini söylüyor . Evlenmeye niyet ettiğim kişi yaşadığım sehri kalabalik oluşunu, kaosunu sevmedigini ve kiralardan dolayi gelmek istemediğini söylüyor. Fakat en sonunda ikna oldu ve ailemin yaşadığı sehir değil ama yakın bir ile tayin isteyecegimizi söyledi. Yeter ki bir arada olalim evlenelim dedi. Annem bana çok düşkün bir sürü rahatsızlığı var ve cok fedakar bir anne . Babamin kavga huyu var. Ablam evde malesef agresif bir hale gelmis kavgalarda basina filan vuruyor kendi kendine . Ailem bu halde bir yanim annen var onu bırakma diyor bir yanım senin hayatin var sevdiğin kisi var yuvani kur diyor.
Yetisme sartlarindan dolayi karar verme mekanizmasi eksik büyüdüm kimseye anlatamiyorum ailem beni anlamiyor. Sevdigim kisi eve geldiginde tartisma çıktı nerdeyse karsilikli simdi her seyi unutalim seni istemeye gelelim diyor . Ailem yine de istemeyebilir. Siz bu durumda ne yapardiniz yol gosterenlere ihtiyacım var.
Görüştüğünüz kişiden eminseniz,evlenmekteki kararınız netse iki tarafa da uzak olmak her zaman en mantıklısıdır.

Sanırım anne babanız kavga ediyor. Eğer değiştiremiyorsan, boşanmayı da düşünmüyorsan bence suyuna gitmek en iyisi. Tabi ki kadın hakkını savunmalı, susmamalı ama adam problemliyse sorun çıkarmamaya çalışmak lazım. Yada boşanmak. Siz kendi hayatınıza bakın, anneniz artık kabullenmiştir. Annenizin ebeveyni değilsiniz, ömür boyu ona göz kulak olamazsınız.
Ben tam tersi bir evde büyüdüm bir kere bile kavgaya şahit olmadım. Ama bu da normal değil. Her şeye susmak, hakkını yedirmek, kendini ezdirmek de doğru değil. Ablanız da bir işe girsin hayata karışsın.

Back
X