• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yol gösterenlere ihtiyacim var

Adil yıldırım di sanirim videosuna denk geldim 200 kisi ole görüş aldim mutlu evliligi olanlar sirri nedir dedim sirrimiz disardaki hicbirseyi aileyi kast ediyor eve tasimadik o bunu dedi bu bunu soyledi bu bunu istiyor kendimiz dugunu yaptik kendimiz kapimizi herkese kapattik bizim evimizde olanlari kimse bilmedi karsilikli aileleri evlilge sokmayin derim

Oncelikle 30 yasinda aileme bu kadar danismazdim. Hele ki kendi evlilikleri bu denli sorunluyken. Anneniz babanizin kendi evliligi ornek olsaydi fikir danismak belki faydali olurdu. Ama su noktada kelin ilaci olsa kendi kafasina surer deyip gecmeli dediklerine.

Erkek arkadasinizin sebepleri bana makul geldi. Size makul gelmedi ise oturun tartisin. Ama kendi karsi argumanlarinizla, ailenizinkiyle degil.

Annenizin size duskun olmasi onemli degil. Siz ne kadar ailenize duskunsunuz, ve kadar ayri yasamaya niyetlisiniz o onemli.

Back
X