- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
haklısın cnm bi şekilde annenin yakınına bi yerde ev bulman gerekiyor , kim sana yardımcıysa onun yanına gideceksin bu işler böyle , kayınvalide anne farketmez.Merhaba hanımlar.. Ben kayınvalidem ve görümcemlerle aynı sokakta oturuyorum. evimiz buz gibi her kış ısınamıyoruz.. Yazın taşınacağız ama kayınvalidem hemen üst katının boşalacağını ve oraya geçeceğimizi söylüyor. eski konularımdan bilen bilir eşiml boşanma aşamasındaydık barıştık ve şuan çok çok iyiyiz eskisinden daha iyi. eşim ailesine çoook bağlı olduğu için kayınvalidemin üst katına taşınma konusunda hevesli. ama ben bu kadar dip dibe olunca bizim bir aile olduğumuza inanmıyorum. zaten gelmiyor gitmiyor lafları havada uçuşuyor durmadan dip dibe olmaktan bıktım. eşime nerdesin diyorum -bizdeyim diyor. biz dediği yer annesinin evi. yahu adam bizim ev dediğin yer artık senin değil... ben daha uygun kiralarda daha güzel evlr bakıyorum ama eşimi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. ayrıca çocuğum olduğunda ben çalışırsam kayınvalidem ben bakmam diyor benim ananem de ben bakarım diyor. bende haliyle ananeme yakın bir yerde oturmak istiyorum. lütfen akıl verin kafayı yiyeceğim ben burda oturmak hatta hemen üst katına taşınmak istemiyorum.. yaza kadar eşimi nasıl ikna edebilirim?...
dipnot:yılbaşı tatil planlarını bile bizimle yapıyorlar. ben çocuğum olmadan her şeyi baş başa ve rahatça yapmak istiyorum..
şimdi ona da der ki ben bakarım der hemen. mesele çocuk bakmak değilki ben dip dibe olmaktan bıktım usandım. eşime bunu tatlı bir dille anlatmam gerekiyor ama ailesine çok çok düşkün.haklısın cnm bi şekilde annenin yakınına bi yerde ev bulman gerekiyor , kim sana yardımcıysa onun yanına gideceksin bu işler böyle , kayınvalide anne farketmez.
valla sonu öyle olmaz inşallah yoksa benimde kafamda var bu yani.. sonucta birtek onların hayatı yok.Taşınmak istiyorsa o eve tek başına taşınabileceğini söyleyin.
Siz de yolunuza bakarsınız artık...
ya geçen on kez söyledi kadın hiçbirine cevap vermedim. eşimede ben başka yerden ev bakıyorum dedim oda bozuldu iş ciddiye bindiğinde kavga çıkacak. kadın resmen hayatımızı yönetiyor ya bi sor sende ister misin diye...Aileci adamın ailesinin üst katına taşınmak ?
Tekrar boşanma aşamasına gelmek istiyorsanız kabul edin.
birde zaten hemen yan yana binalarımız ben kaçmak istiyorum hala daha üst kat diyorlarya geçen on kez söyledi kadın hiçbirine cevap vermedim. eşimede ben başka yerden ev bakıyorum dedim oda bozuldu iş ciddiye bindiğinde kavga çıkacak. kadın resmen hayatımızı yönetiyor ya bi sor sende ister misin diye...
artık tek bahanem bu olcak. birde annem değil de anneannem bakacak..anneannem 60 yasında falan dinç bir kadın bakabilir yani..Çok basit çocuğa annen bakacaksa mantıklısı annene yakın oturman zaten...
bana sorma gereği bile duymuyorlar haklısınız.. eşim bile sormuyor. umarım aklına gelirde sorar bir gün. yoksa ciddileştiği zaman herkes çok üzülcek.Eşinizle neden ortak karar alamıyorsunuz ? Eşiniz ve ailesi karar verip uyguluyor sizde oyuncaklarısınız galiba. Biraz dik durun,isteklerinizi çekincelerinizi dile getirin. Size saygı duyarlarsa fikirlerinizede saygı duyarlar. Şu anki durumunuzun tam tersi yani..
yaza kadar eşinin huyuna gideceksin , o evi beğenmiyorum vs diyeceksin bi şekilde kandırman lazımşimdi ona da der ki ben bakarım der hemen. mesele çocuk bakmak değilki ben dip dibe olmaktan bıktım usandım. eşime bunu tatlı bir dille anlatmam gerekiyor ama ailesine çok çok düşkün.
ona göre ailesinin yaptığı bir şey yok. tek suçlu tek hatalı benim. geçimsizim ben.. ben iyi anlaşsam da artık mesafe istiyorum ya. kendi yuvamın düzeni olsun durmadan zorla bir yerlere gitmek zorunda olmayım. sanki iki çocuk gibi ailenin yanında dip dibe ..Eşine rest çek. Tekrar boşanmanın eşiğine gelmek istiyorsa oraya taşınsın.
bende kandırmanın yollarını arıyorumyaza kadar eşinin huyuna gideceksin , o evi beğenmiyorum vs diyeceksin bi şekilde kandırman lazım
Üzgünüm ama eşiniz size saygı duymuyor. Ben ne dersem o olur,ben ne karar verirsem mecbur uyar kafasında..bana sorma gereği bile duymuyorlar haklısınız.. eşim bile sormuyor. umarım aklına gelirde sorar bir gün. yoksa ciddileştiği zaman herkes çok üzülcek.
Ya şimdi şöyle eşini sen daha iyi bilirsin , neyi seviyo nelerden hoşlanıyo , onun huyuna git her dediğine he de ne bilimbende kandırmanın yollarını arıyorumşimdilik çok ço k iyi davranıyrum. evinde huzuru bulunca inşallah baska yerde oturmayı kabul eder.
yok valla artık bende yaka silktim dip dibe olmaktan. umarım ciddi ciddi konusma lütfunda bulunurÜzgünüm ama eşiniz size saygı duymuyor. Ben ne dersem o olur,ben ne karar verirsem mecbur uyar kafasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?