- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
zaten bende iyi ve güzel konusmayı düşünüyorum tabi eşim benim fikrimi almak gibi bir düşüncede olursa. yok baktım düşüncemi almıyor bende bana taşınıyoruz oraya dediği dakika benim fikrimi neden almadığını orda oturmak istemediğimi söylicem. ama böyle olsun istemiyorum güzelce tatlı tatlı halledelim istiyorum.Eşine şık ve gösterişli bir masa kur.
Güzel şeylerden bahset, onu nasıl sevdiğini, onunla mutlu olduğunu..
Bu ilişkinizin bozulmaması için her şeyden herkesten uzak olaım de.
Ne size ne onlara yakın olmayın.
Hayıııırr annnenlerle oturmam banane bıktım onlardan dedikodularından deyip onu kışkırtma sakın.
Şunu unutma annesi sana kötü ona değil..
yaza kadar ne istetrse ne derse onu yapacağım ki o da geçimsiz olmadığımı anlasın ve inşallah dediğim gibi başka yere tasınalım..inşallllaahhYa şimdi şöyle eşini sen daha iyi bilirsin , neyi seviyo nelerden hoşlanıyo , onun huyuna git her dediğine he de ne bilim
bakalım bana söyleyiş tarzına bağlı.. ya tatlı dille ya da çirkin bir şekilde olacak. bende çirkinleşmesin istiyorum...Rest cekeceksin. Tasinmiyorum oraya. Konu kapanmistir. Istersen sen tasin.
inş. cnm umarım istediğin gibi olur herşeyyaza kadar ne istetrse ne derse onu yapacağım ki o da geçimsiz olmadığımı anlasın ve inşallah dediğim gibi başka yere tasınalım..inşallllaahh
valla artık bunu söylicemkendi tek taşınsın ozaman
Merhaba hanımlar.. Ben kayınvalidem ve görümcemlerle aynı sokakta oturuyorum. evimiz buz gibi her kış ısınamıyoruz.. Yazın taşınacağız ama kayınvalidem hemen üst katının boşalacağını ve oraya geçeceğimizi söylüyor. eski konularımdan bilen bilir eşiml boşanma aşamasındaydık barıştık ve şuan çok çok iyiyiz eskisinden daha iyi. eşim ailesine çoook bağlı olduğu için kayınvalidemin üst katına taşınma konusunda hevesli. ama ben bu kadar dip dibe olunca bizim bir aile olduğumuza inanmıyorum. zaten gelmiyor gitmiyor lafları havada uçuşuyor durmadan dip dibe olmaktan bıktım. eşime nerdesin diyorum -bizdeyim diyor. biz dediği yer annesinin evi. yahu adam bizim ev dediğin yer artık senin değil... ben daha uygun kiralarda daha güzel evlr bakıyorum ama eşimi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. ayrıca çocuğum olduğunda ben çalışırsam kayınvalidem ben bakmam diyor benim ananem de ben bakarım diyor. bende haliyle ananeme yakın bir yerde oturmak istiyorum. lütfen akıl verin kafayı yiyeceğim ben burda oturmak hatta hemen üst katına taşınmak istemiyorum.. yaza kadar eşimi nasıl ikna edebilirim?...
dipnot:yılbaşı tatil planlarını bile bizimle yapıyorlar. ben çocuğum olmadan her şeyi baş başa ve rahatça yapmak istiyorum..
çocuğum yok şuan bir iki sene sonra düşünüyorum ve çocuğum olunca çalışmaya devam edeceğim (şuan çalışıyorum)çocuğun var mı ,
yoksa çocuğun olacak mı?
şuan çalışıyor musun?
bu cvplar ışığında yorum yapacağım
bu kış taşınmamız imkansız çünkü şuan borç ödüyoruz eşim tasınma masraflarından dolayı taşınmak istemez bende öyle düşündüm ama ne yazık ki borç martta bitiyor bu kışta idare edeceğiz.. benim sinirimi bozan şey kadın kendi kiramı ödeyeceğim ve benim yaşayacağım evde karar kılıyor evi iyice arastırıyor ayarlıyor bu süre zarfında bana sorulmuyor tasınmayla ilgili planları anlatıyor. ne o ne de eşim fikrimi almıyor..! bu üst kattaki ev konusu birkez daha açıldığında ben eşime orda oturmam demiştim eşimde gönüllü olmayınca baskası tasındı ama adama ne olduysa o da hevesli kesildi. biraz daha zaman geçsin bunlar tüm planları yapsın ben tasımıyorum oraya evimi hanginiz bana fikrimi sordunuz diyeceğim. yazarken bile okadar sinirleniyorum ki ruhum daralıyor.kışın soğuksa neden yazın taşınacaksınız ki
kış tam gelmeden bulun bir ev çıkın işte
onların orası yaza boşalacakmış şimdi, dolu
siz de daha sıcak olacak güneş alan ara kart bir yer bulun hemen ve taşının
oldu bitti
ailene gidip gelmeyelim, yakın olmayalım vs karıştırmayın şimdi bunları
bu ev soğuk X ev sıcak ve daha iyi kirası da yakın
bu veriler ile hareket etmelisiniz
çok çok haklısınız çok özür dilerim.. mutlu olayları nereye açıyoruz? :) ben bilmediğim için.. eşim protokolu getireceği gün geldi evliliğimize son bir şans verelim evlilik terapistine ve ayrı ayrı psikoloğa gidelim dedi.gerçi şuan hala gitmiyoruz ama gitmemiz gerek. o günden sonra hep iyi olduk ama bu kadın her b***ka karısmayı bırakmazsa yine ters düşeceğiz. nalet olsun bütün aileyi bir arada tutuyorum diye geriniyor birde akrabalarına sanki iyi marifet... köle gibi kullanamayınca ben kötü oluyorum.Nasıl barıştınız ?boşanma konuları ciddiyim baya .ben anlamıyorum kötüye yazıyorsunuz durumlar düzelince birsey demiyorsunuz sizi o zaman çok merak etmiştik sudan sebepten bitiyor du bir evlilik
eşimi bu konuda ikna etmeye çalışacağım. ailesinden biraz uzak (bir dolmuşluk) evlere baktığımı söylediğimde suratındaki ifad buz gibiydi. adam sanki şok geçirdi. ailesini mutlu etmek zorundayım ya ben..anladığım kadarı ile çalışıyorsunuz
soğuk evde ısınmaya çalışırken de para gidiyor taşınırken de
bulun ev borç vs ayarlayın taşının
ya hasta olsanız ne olacak
Estağfurullah çok sevindim aslen ama açtığınız konuda güncelleme yapabilirsiniz :) demek hepsi bloftu neyse iyi sonuçlanmış ama bu sefer yine kriz çıkacak gibi Allahım şu anlayışsız kayinvalidelerden korusun tüm kadınlarıçok çok haklısınız çok özür dilerim.. mutlu olayları nereye açıyoruz? :) ben bilmediğim için.. eşim protokolu getireceği gün geldi evliliğimize son bir şans verelim evlilik terapistine ve ayrı ayrı psikoloğa gidelim dedi.gerçi şuan hala gitmiyoruz ama gitmemiz gerek. o günden sonra hep iyi olduk ama bu kadın her b***ka karısmayı bırakmazsa yine ters düşeceğiz. nalet olsun bütün aileyi bir arada tutuyorum diye geriniyor birde akrabalarına sanki iyi marifet... köle gibi kullanamayınca ben kötü oluyorum.
sabahtan beri içimden neler saydırdım kadına. hem diyorki çocuğun olursa kendin bakarsın diyor (kızlarının çocuğuna bakıyor onlar çalışıyor) hem de dibine sokuyor. birde gelip gitmeyince eşime duygu sömürüsü yapıyor aklımı kaçırmak üzereyim. eşim bana birkere sormuyor sen tasınmak istiyormusun oraya diye. ama valla baktım olmuyor ben tasınmıycam bosanalım diycem. birde evlilik terapistine gitsek hemen eminim o da diyecek ordan tasının diye. bize sormadan bütün özel günlerin planı yapılıyor nerde oturcağımıza kadar karısılıyor. ay bir de benim yanımda bilerek paramız yok rolleri kesip eşimden paraları koparıyorlar ya iyice nfret ediyorum. ben yokken isteyin ne istiyorsanız benim yanımda bilerek yapıyorlar. ama her şeyinde en lüksü onlarda!Estağfurullah çok sevindim aslen ama açtığınız konuda güncelleme yapabilirsiniz :) demek hepsi bloftu neyse iyi sonuçlanmış ama bu sefer yine kriz çıkacak gibi Allahım şu anlayışsız kayinvalidelerden korusun tüm kadınları
zaten şuan kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum.. birde bunu eşim anlasa.. valla ne yapsam ne etsem de uzaklaşsam diye çare arıyorum. onlara kalsa biz size n yapıyoruz ki? maddi ve manevi yönden sömürüyolar ne yapcaklar.yani sizi kabullenmeyen, aile olduğunuuz düşünmeyen bir adamdan çocuk mu düşünüyorsunuz??
düşünmeyin bence. önce aile olmayı deneyin. ve asla aynı apartmanda düşünmeyin. bence bu şekilde herşeye müdahil olan anne ya da kayınvalide varsa olabildiğince uzakta olmak da fayda var.
zaten şuan kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum.. birde bunu eşim anlasa.. valla ne yapsam ne etsem de uzaklaşsam diye çare arıyorum. onlara kalsa biz size n yapıyoruz ki? maddi ve manevi yönden sömürüyolar ne yapcaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?