yolda yururken hic erkek bakmaz

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
ama kadinlar bastan asagi suzer. erkekleein bakmamasi kadinlarin cok dikkatli bakmasi edendir ki sizce

guzel de kadinim aslinda ama erkekler bakmiyor.ben kendi kendime guzel geliyorum sanirim

Erkeklerin ilgilenmediği/beğenmediği ama kadınların tarz bulduğu bi stilin var demekki.
Takı ya da feminen bi şeyler olsa erkekler de bakar çünkü.
Çok mu maskülen giyiniyosun?

Senin sorun kadınların neden baktıkları değil de erkeklerin neden bakmadıkları.
Hani erkekler şöyle bir süzsün bi baksın istiyorsun.
Özgüven sorunun mu var ego eksikliğin yani, erkekler bakarsa onaylanmış mı hissedeceksin bence bu yanlış.

daha neler ya hu nere gitti konu

Kadinlar bakarken iclerinden aynen sunlari gecirir:

-Himm dibi gelmis
-Etek guzelmis nereden aldi acaba
-O canta Louis Vuitton mu? Neyse cakmaymis
-Madem penguen gibi yuruyeceksin giyme su stilettolari
-Maskarayi bi milyoncudan almis herhalde kirpikler yapis yapis.
-Bu tiple bu adami ayartabilmis. Tas gibi adami.
-Corabi kacmis

Hi hi bende hemcınslerımın kombnlerını ıncelerım almayı dusundıgum mda olan bı kıyafet varsa ustunde dahada ıncelerım bunda byle durduysa bende nasıl durur yakısırmı yakısmazmı dıye bakarım bu dgal ayrca erkeklerın bakmamasını neden dert edındın anlamadım hep yururken memene g.tune baksalar mutlumu olcan sokakta erkekler kadının kasına gzune degıl orasın burasına bakarlar

bende bazen kadınları incelerim.. çanta ayakkabı saç rengi vs. dikkatimi çeker hatta eşim dalga geçer hayırdır diye.. çoğu kadında bizlere zaten geçerken bakar aynı konulardan size de aynı sebeple bakılıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…